قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
كعبي در گفت و گو با فارس:
سيستم تاكتيكي قطبي با دنيزلي متفاوت است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از بازي خودم راضي نيستم؛ اما سيستم تاكتيكي قطبي با دنيزلي متفاوت است.
حسين كعبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از روزي كه دوباره پرسپوليس آمدم، چون علاقه زيادي به اين داشتم، خوشحالتر هستم. اميدوارم بتوانم دليل براي قهرماني باشم.
وي افزود: در دو بازي گذشته اصلا از خودم راضي نيستم؛ اما نبايد فراموش كرد سيستم تاكتيكي قطبي با دنيزلي متفاوت است. اين مورد ميتواند دليلي بر مثل هميشگي نبودن من باشد.
كعبي اظهار داشت: در فصل قبل دنيزلي با سيستم 4-4-2 تيم را به زمين ميفرستاد و من هم فوروارد بودم؛ اما در اين فصل تاكتيكها 3-4-3 است. سه يا چهار سال است با اين سيستم به ميدان نرفتهام؛ ولي مطمئن باشيد اين شرايط سخت را پشت سر ميگذارم.
بازيكن سابق تيم لستر انگليس گفت: از روز اول قرارداد بستم تا تابع مربي باشم. به خودم اجازه نميدهم تا براي خودم پست انتخاب كنم چون اهل بياحترامي به هدايت كننده يك تيم مخصوصا قطبي نيستم.
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس درباره شايعه مشكلش با شيث رضايي، عنوان كرد: 5 سال است كنار او بودهام. هم از بازي او خوشم ميآيد و هم از رفتارش. به اين شايعات كه به من پاس نميدهد هم توجهي ندارم چون مسايل حاشيهاي كذب است.
سين كعبي در باره تيم ملي خاطر نشان ساخت: تمام تلاشم را ميكنم تا در تيم ملي باشم؛ در غير اينصورت باز هم ميگويم دايي مهره گمشده تيم ملي بود كه به حقش رسيد. شك نكنيد رفتن به جام جهاني در اين دوره راحتتر از سالهاي قبل خواهد شد
عباس آقایی در مسابقه تیم های پیروزی و پاس همدان از ناحیه مچ پا دچار آسیبدیدگی شدیدی شد و اکنون نمیتواند در تمرینات گروهی حاضر شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر با تشخیص پزشک تیم پیروزی آقایی امروز از مچ پایش Mri میگیرد تا زرینه نظر نهایی را در خصوص وضعیت این بازیکن اعلام کند.
اعلام شده بود که آقایی بازی با استقلال را که قرار است 15 فروردین بر گزار شود را از دست میدهد ، اما طبق آخرین اخبار او به این دیدار حساس میرسد، حتی خود آقایی هم گفته که مشکلی برای دیدار با تیم استقلال تهران نخواهد داشت.
با توجه به فرصت زیادی که تا این بازی باقی مانده حضور آقایی در شهر آورد پایتخت قطعی خواهد بود
هدیه من به شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)