تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 219 از 1219 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه mahmood85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می خواسنم بدونم میشه دستهی ps3 روی pc اورد اگه میشه یه توضیحی بدین و بگین دستش قیمتش چند هست.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ميشه با يه نرم افزار اينكارو كرد

داره خودمونی میشه mahmood85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستهی ps3 که بی سیم هست پس چجوری مگه با سیمش هم هست اگه باشه که به یو اس بی میخوره و برنامه ای نمیخواد.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دستش كه سيم داره براي شارژ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان درباره ی heavenly sword هم یه مطلبی باید بگم که خیلی خیلی مهمه
    سیستم مبارزه ی بازی یکمی عجیبه برای دفاع کردن در برابر حملات دشمنان شما باید اصلا حمله نکنید! یعنی باید لحظه ای که به شما حمله می کنن برای دفاع دستتون رو از روی تمام دکمه های دسته بردارید تا ناریکو(شخصیت اصلی بازی) از خودش دفاع کنه.در غیر این صورت ضربه می خورید و از جان کم میشه.بعضی وقتی میشه یک کارهایی کرد مثلا موقع حمله اگه بلا فاصله مثلث رو فشار بدید به صورت فنی حریفتون رو می کشید که سخته و اونم دلیل داره.اول که دشمنان چنان دور شما حلقه می زنن که آدم یاد دشت کربلا میفته و در این شلوغی (مثلا در یک آن 20 نفر و در ادامه ی بازی بیشتر)که بعضی وقتا از 3-4 طرف حمله می کنن شما اصلا گیج میشید و همه چیز از دستتون در میره چه برسه که بخواید مثلث رو فشار بدید تا اینجای بازی که من اومدم دشمنان به 3 شکل به شما حمله می کنن.نوع اول وقتی دورشون رو نور آبی فرا میگیره که می تونید دفاع کنید در برابرشون و ضرباتشون معمولیه.نوع دوم حمله وقتیه که نور نارنجی دور دشمنان رو فرا میگیره که این ضربات سنگینه بازم به همین روش عجیب(حمله نکردن یا همون برداشتن دست از روی تمام دکمه ها) میشه در برابرشون دفاع کرد ولی دشمنانی که می تونن این طور ضربات رو وارد کنن معمولا قدرت دفاع کردن رو هم دارن.این هم مشکلیه برای شما برای اینکه دفاع این افراد رو بشکنید باید با شمشیری که در انتهای chapter 1 ازش استفاده میکنید(sword)ضربات سنگین به این دشمنان وارد کنید تا دفاعشون بشکنه وگرنه باید 2 سالی همین طور ضربه بزنید و اونها دفاع کنن.ضربات سنگین هم کمی کنده به خاطر همین این فرصت بسیار مناسبیه که دشمنان در همین حال به شما حمله کنن.شما هم در حال ضربه زدن به یه دشمن دیگه هستید و به این شکل می تونن ضربات بسیار زیادی رو وارد کنن به شما.نوع سوم حمله هم زمانیه که دور دشمنان رو نور قرمز فرا میگیره در این حالت تنها دفاع شما جا خالیه که اینم به خاطر ازدیاد دشمنان در بعضی موارد غیر ممکن به نظر میاد.این بازی اون چیزی که من انتظار داشتم نبود و انتظار چیزی فراتر از این رو داشتم.نمی دونم چرا سازندگان همچین اشتباه فاجعه بازی رو کردن و یک دکمه برای دفاع کردن نذاشتن.این وضعیت دفاع خیلی بده.مثلا شما دارید حمله می کنید و می بینید نا گهان یکی می خواد به شما حمله کنه (راه تشخیصشم خیلی سادس همون نور هایی که گفتم دورشون رو فرا می گیره)خوب باید دستتون رو از روی تمام دکمه ها بردارید و با این کار به طور کلی از جو بازی خارج میشیدوبازی اصلا به شما نمی چسبه.به نظر من اینکه دفاع کاراکتر اصلی بازی رو این طوری کردن اصلا نو آوری محسوب نمی شه فقط لطمه به بازیه
    اتفاقا بسیار هم سیستم جالبیه.موجب میشه برعکس گاد آو وار نتونی وسط حمله ییهو دفاع کنی.به نظر من تنها عیب این موجود شاهکار اینه که به شدت خیلی بدی کوتاه بود!

6. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

امروز جو گير شدم سه تا بازي خريدم كه يكيش ليتل بيگ بود ! بچه ها ليتل بيگ نمي شه از اينترنت واسش آبجكت دانلود كرد ؟؟ بازي جالبيه من خوشم اومد ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

اتفاقا بسیار هم سیستم جالبیه.موجب میشه برعکس گاد آو وار نتونی وسط حمله ییهو دفاع کنی.به نظر من تنها عیب این موجود شاهکار اینه که به شدت خیلی بدی کوتاه بود!
    درسته دوست من
    اما به نظرتون این باعث نمی شه که تمام حملات دشمنان به ما موفق باشه.خوب دشمنان اکثر حملاتشون به ما موفقه.مگه اینکه همین طوری وایسیم که دشمنان چنان حلقه می زنن دور آدم که آدم نمی فهمه کی حمله کردن.ولی بازی از بسیاری از جهات عالیه.
    اینا همه شاهکارهای ps3 هستن و این غیر قابل انکاره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبیشم همینه.اولا نمیتونی با یه دکمه همه رو بگیری،ثانیا باید حواست به شدت جمع باشه که کی میخواد بزنه(قبلش نور میدن).کلا سیستم مشکل و خوبیه.
    اگه زیاد دورت حلقه زدن میتونی یه هوایی بزنی.

10. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Arash.m.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو این کره خاکی

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه آیا میشه با کابل hdmi to dvi مانیتور crt رو به ps3 وصل کرد یا نه؟لطفا راهنماییم کنید .ممنون

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان, من مانیطور T220p خریدم حلا نمی دونم چطوری به ps3 وصل کنم , از چند نفر پرسیدم گفتند وصل نمیشه , حالا می خواستم ببینم چه تبدیلی باید بخرم و از کجا باید بخرم ؟ آیا باید کابل HD ps3 را هم بخرم چون کابلم معمولیه ( زرد . سفید . قرمز ) .
    2. حالا به فرض وصل کردیم اسپیکرو به کجا وصل کنیم ؟ آیا تبدیلی هست که بشه اسپیکرو به ps3 USB وصل کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •