من متولد 68 اگه بخوام بمونم سال بعد کنکور بدم مشکلی برای سربازی پیش نمیاد!
من متولد 68 اگه بخوام بمونم سال بعد کنکور بدم مشکلی برای سربازی پیش نمیاد!
بنده هم کنکوری هستم اگر خدا بخواد !!! 4 یا5 مرداد کنکور دارم ...
خالی از هگونه استرس !! الان هم به اجازتون 2.10 دقیقه هست !! نصف شبی ..برو بخوا بابا !!
رــیـلکس !!
نه مشکلی برای سربازیت پیش نمی یاد
سلام بر دوستان گل قدیمی
امیسدوارم که کتابهاتون از بس خوندید پارهپاره شده باشه!!!!
یه سوال اورژانسی دارم:
واژه «حوش برخورد» مشتق هست یا مشتق مرکب؟
کتاب زبان فارسی چاپ 1384 (همینی که سال پیش خوندیمش (باید چاپ 85 باشه ولی چاپ 84 هست!) در صفحه 136 این واژه را مرکب حساب کرده ولی به نظر من و دبیرمون و یکی از دوستان، این واژه از تکواژهای «خوش + بر + خورد» تشکیل شده است. و تکواژ «بر» سبب میشه که واژه مذکور، مشتق مرکب بشه.
درکتاب زبان فارسی 3 سبز گاج چاپ 86، این واژه در لیست کلمات مرکب قرار نداره!
حالا تکلیف من چیه؟
ممنون
سلام بابا شما دیگه استرس داشته باشید ما باید چه کنیم شما که همه رو بالای 90 میزنی منم استرس دارم ولی هی فکر میکنم پنشنبه کانون دارم یه کم استرس کم میکنه ولی لامسب رتبه ها بیشتر رو عمومی ها می چرخه مثلا تو خود مجله کانون رتبه 500 و 300 منطقه 2 میانگین درصد ها مساوی است اما 300 عمومی هاشو بالا تر زده در این بین هر چی 500 اختصاصی ها شو بالاتر زده یعنی ..........؟؟؟؟؟//
ها!
نمیدونم
به نظرم در این مورد حق جدا کردن بر رو نداریم
یعنی کلا برخورد یه تکواژه(در این جا!)
بازم مطمئن نیستم!
مثلا این جا میشه بر رو جدا کرد
اتومبیل با سرعت به دیوار بر خورد
ولی حتما در مورد اون بالایی نمیشده!
اخه مولفان کتاب درسی
سوادشون در این زمینه از من و شما بیشتره
در ضمن چاپ 85 هم همین جوره!
به حرف کتاب گوش کنیم بهتره!
برخورد اگه بر جدا بشه
باید معنی اصابت کردن
رو بده
مثلا بر خورد دو اتومبیل صحنه دلخراشی رو به وجود اورد
ولی در این جمله !(این معنی رو نمیده)
برخورد دیروز تو با دوستم اصلا خوب نبود!
Last edited by soheilsmart; 24-06-2008 at 10:30.
الان گرفتم.
بله این مورد هم از موارد دیگهای هست که باید سمعاً و طاعتاً (سمعاً و طاعتاً اینجا مفعول مطلق نیست. با عربی اشتباه گرفته نشه!!!!!) قبول کرد و حفظ کرد. (ببخشید با جای حفظ کرد فعل فهمید رو خودتون جانشین کنید. چون دیگه تمامم دروسی که ما مطالعه میکنیم و امتحان میدیم مفهومی شده (مثل کنکور که تمام سوالاتش مفهومیه (نمردیم و معنی سوال مفهمومی رو فهمیدیم!!!!) و اصلاً سوال حفظی نداره. [توضیح نویسنده: از 235 سوال کنکور سراسری، 246 تاش حفظیه!!!!!!] )
توضیح اینکه این مورد هم مثل سطر اول و دوم پاراگراف پایانی صفحه 108 کتاب شیمی 2 چاپ 84 هست که با وجود نادرست بودن باید پذیرفت و اگه نمیپذیرید، مشکل خودتون هست. چون سال 85 در کنکور سراسری از همین سطر سوال داده شده و طبق جواب کتاب آبی شیمی پایه کانون جواب صحیح همان گزینهای بوده که با کتاب کاملاً مطابقت داشته!!!!!!!
سهیل جان. تا قلا از کنکور و قبولی هر چیزی رو بهت گفتند، بدون چون و چرا قبول کن اما بعد از کنکور دیگه هر چیزی رو بدون چون و چرا قبول نکن. دلیلی وجود نداره که چون کسی از ما برتر هست، اشتباه نمیکنه. میگی نه. یه چند روز دیگه صبر کن تا اشتباهات فراوان کتاب اگر من طراح بودم رو یکی یکی براتون بگم. (هم اشتباه تایپی داره و هم اشتباهات فنی. البته وقتی طراحان پرمدعای سازمان سنجش، اشتباه فاحش در طراحی سوال میکنند و خم به ابروشون نمییارند، این طراحان بیچاره بیادعا که طوری نیست سوال غلط طراحی کنند!!!!!!!!)
موفق باشید
من کلا در مورد 2 درس ریاضی و فیزیک
چیزی رو بدون دلیل نمیپذیریم
در مورد کتاب اگر من طراح بودم با وجود اشکالات
یکی از بهترین کتاب های مورد علاقه ی منه
هر کسی بالاخره اشتباه میکنه
و این اشتباهات تنها با عبور از مراحل ویرایش مشخص میشه
در مورد این کتاب چون میخواستن به دست داوطلبان برسونن
دیگه بعید میدونم که ویرایش شده باشه!
در مورد اشکالات کتاب درسی
در جایی از اعلام کتاب سوم
املای کلمه تپانچه به اشتباه طپانچه نوشته شده(ادبیات 3 صفحه 209 در توضیح ناصر الدین شاه)
سلام دوستان من سال ديگه كنكور دارم
مي خواستم بدونم واسه فيزيك و شيمي پيش كدوم كتاب رو بخونم كه هم خوب درس داده باشه و هم تست هاش خوب باشه
رياضي هم اگه مي تونين معرفي كنين
مبتکران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)