ببخشید نمی دانستم پاسخ دادن به سوال هم سبب حذف پست میشه !
مدیر محترم شما جواب میدید نمیشه من میگم راه داره و راهش هم اینه بعد پست من میشه 2 بار جواب دادن به یک سوال و حذف میشه ؟!
باشه ، مشکلی نیست مدیر جواب همه سوالات شما را میده ( البته امیدوارم با "امکان نداره" و "نمیشه" جواب شما را ندهند ! )
من دیگه اینجا به هیچ سوالی جواب نمی دهم. اگر مشکل جدی دارید فقط با pm
دوست عزيز نيازي به دور برداشتن بيجا و يادآوري موارد بديهي نيست
كسي اگه پاسخي تكراري بده نيازي نيست پستش نمايش داده بشه و حذف ميشه وگرنه اينجا ميشه منبع جوابهاي تكراري
در ضمن اون پاسخي كه شما در مورد شماره زدن صفحات گفتيد غلط هست
با اون روش ميشه فقط شماره صفحات رو زد نه اينكه مشخص كرد كه هر صفحه شماره اش از چه عددي شروع بشه (چيزي كه در سوال خواسته شده)
پس سوال رو درست متوجه نشديد و اشتباه پاسخ داديد
چيزي كه من گفتم امكان پذير نيست هموني هست كه در متن سوال پرسيده شده
در آخر هم اگه مراجعه كنيد به چندين صفحه قبل متوجه ميشيد كه پاسخ بالاي 95 درصد كاربرا داده شده حتي در عدم حضور شما و شما تازه به جمع پاسخ دهندگان سوالات اكسل پيوستيد پس غرور بيجا نداشته باشيد و بدون توقع و در صورت تمايل به سوالاتي كه درست متوجه شديد و بلد هستيد پاسخ بديد
پيغام خصوصي در انجمن مخصوص كارهاي ديگه اي هست نه جاي پرسش و پاسخ
موفق باشيد
سلام
یک ستون دارم که مقادیر سلول ها در آن با استفاده از مقادیر ستون های دیگر محاسبه میشود.
حالا میخوام این ستون رو Sort کنم از بیشترین مقدار به کمترین مقدار.
منتها مشکلم اینه که وقتی میخوام سورت کنم چون مقادیر ستون محاسبه شده هست ، سورت نمیکنه.چکار باید بکنم ؟
موقع سورت برا یک لحظه سورت میشه ولی چون سلولها بر اساس فرمول محاسبه میشود فوری مقادیر محاسبه شده توسط فرمول جایگزین مقادیر سورت شده میشود.
اینم یک فایل نمونه:
در این فایل مقادیر سلولهای ستون C بر اساس جمع مقادیر دو ستون A و B بدست میآید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما ستون C رو چطور سورت میکنید ؟
سلام دوست عزيز
طبيعيه كه وقتي خانه اي كه وابستگي فرمولي داره به خانه هاي ديگه سورت بشه اين اتفاق واسش مي افته
شما بايد متناسب با نوع كاري كه ميخوايد بكنيد ترفندهايي رو بكار بننديد
مثلا در اينجا خيلي راحت ميشه هر چند تا ستون رو با هم انتخاب و و بر اساس ستون سوم سورت كرد
موفق باشيد
سلام شما این مطالب رو در قالب پی دی اف ارائه نمی دهید؟
شما احتمالا تازه ويندوز رو عوض نكرديد ؟
سلام
من يه سوالي داشتم
چطوري ميشه روي فايل ها ي اكسل قفل گذاري كنيم(2007) و فقط قابل روئيت باشند
در ضمن من مي خواستم يه سري از شيت ها رو در انتها جمع بزنم و از آنها بصورت يك گزارش استفاده كنم بهترين روش چيه؟؟؟
ممنون/
سلام
در مورد قفل كردن كه ميتونيد از سربرگ Review و گزينه Protect Sheet و Protect Workbook استفاده كنيد
سوال دوم رو كمي دقيق تر مطرح كنيد
با تشكر فراوان از شما
در مورد سوال اول مشكل برطرف شد ممنون
در مورد سئوال دوم با يد يكم توضيح بيشتري ميدادم حق با شماست:
من در يك شركت توليدي كار مي كنم كه براي تغذيه خط توليد مي خواهم يك برنامه كنترل مصرف ايجاد كنم كه بتونم هر روز را در يك شيت با كليه اقلامي كه به توليد تحويل شده داشته باشم و در آخر هر هفته كليه اقلامي كه از توليد بصورت محصول برگشت شده از انها كسر كنم و الباقي بصورت گزارش كسر و اضافات ديد ه شود
مثلا براي توليد و بسته بندي محصول ايكس 1- خود ايكس 2- كارتن 3- برچسب 4- كارتن مادر 5- ليلبل ... و در نهايت يك بسته محصول ايكس ...كه محصول نهايي تمامي ملزومات در آن نهفته است .
البته يك محصول خاص توليد نمي شود
من الان با روشي كه خودم درام مشكل دارم چون روش خودم بايد هر مرتبه كه نام محصول عوض ميشه تمامي شيت ها و درنهايت فرمول ها رو عوض كنم...
در ضمن يه سوال ديگه هم داشتم
چطوري در يك اطلاعات جمع كل اطلاعات مشابه را بگيرم
مثلا
1- سيب 2
2- گلابي 3
3- هلو 2
4- سيب 1
5- گلابي 2
در نهايت داشته باشم سيب 3
هلو 2
گلابي 5
ممنون
Last edited by hadi3d; 23-09-2010 at 08:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)