تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 219 از 358 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در زمان جنگ ايران و عراق در موقعيکه جنگ شهرها و موشکباران شروع شده بود و تهران هم هدف قرار مي گرفت يک نقطه نوراني که بنظرم شکلي بين دايره و مربع داشت ، در آسمان تهران در شب ثابت ديده مي شد که از تلويزيون ايران هم پخش شد . ضدهوائيها به طرفش شليک مي کردند اما هيچ تاثيري نداشت و اين نقطه نوراني ساعتها بعد محو شد ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 15-09-2010 at 18:10.

2. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

احتمالا منظورتون نبودن موجوادات فضایی در زمین و اصالت یوفو هاست؟
    چون بیشتر دوستان با احتمال وجود موجودات فضایی در سیاراتی دور دست که ما هنوز نتونستیم با اونها ارتباط بگیریم مشکلی ندارند.
    درسته منظورم بیشتر وجود یوفو ها در زمین بود

راجع به احتمال وجود زیست در جای دیگه منم فکر میکنم احتمالش بالاست ولی بحث احتمالش با بحث وجودش دو مقوله کاملا جدا هستند

4. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در زمان جنگ ايران و عراق در موقعيکه جنگ شهرها و موشکباران شروع شده بود و تهران هم هدف قرار مي گرفت يک نقطه نوراني که بنظرم شکلي بين دايره و مربع داشت ، در آسمان تهران در شب ثابت ديده مي شد که از تلويزيون ايران هم پخش شد . ضدهوائيها به طرفش شليک مي کردند اما هيچ تاثيري نداشت و اين نقطه نوراني ساعتها بعد محو شد ...
    یک دوره هم یادمه که ماهواره آمریکا بود ( یه عده هم میگفتن اسرائیل ) که هر شب تو افق غرب میدیدنش. این شب ها هم هست. بعد از غروب آفتاب غرب آسمان میتونید ببینیدش.
    قبل از ضد هوایی های تهران جنگنده های انگلیسی در جنگ دوم هم تلاش کرده بودن برای از بین بردنش. اما نشد. قدرتش خیلی زیاده انگار.

بولد رو برای رفقای منجم گذاشتم.

دوستان از كساني كه در اين تاپيك هستند چند نفر بيش از 10بار با تلسكوپ در امسال به آسمان نگاه كرده ؟
    با تشكر arzeva
    بنده به دلایلی حداقل هفته ای یک بار رصد دارم.

بي شك اكثرا منجمان ديدند ،ميبينند وانكار ميكنند چون با يك تلسكوپ عادي هم ميتوان ديد!!
    چی رو ؟ بشقاب پرنده رو ؟ بی شک رو از کجا متوجه شدید ؟ با تلسکوپ چی رو میشه دید؟ جسمی که با سرعت نور حرکت میکنه ؟ بعد میلیون ها آدم همه با هم دست به یکی کردن یه چیزو مخفی کنن ؟ بابا اتحاد.
    البته به دلیلی تایید میکنم. حدود 15 - 20 سال پیش من هر شب حداقل یه بشقاب پرنده میدیدم ( واقعا میگم . اصلا زیادش نکردم). الان که اطلاعاتم نسبیت به اون زمان بیشتر شده و با یه سری اجرام و پدیده ها بیشتر آشنا شدم , خجالت میکشم تعریف کنم اون ماجرا ها رو. چه شبایی بود وقتی 10 تا بشقاب پرنده تو یه شب میدیدیم .

سلام این عکس دیشب در تهران انداخته شده که یک شی نورانی رو در نزدیکی زمین نشون میده. ساعت 1:05 عکس انداخته شده. تا ۴ ساعت هم این شی در فضا بوده.

محتوای مخفی: عکس 

گفته شده قبل از حمله به عراق این اشیا اونجا هم دیده شده توی ویکیپدیای انگلیسی صفحه اش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    احتمالش هست که هواپیمای جاسوسی بوده باشه. نظر شما چیه دوستان؟

من اولین باره اینجا فعالیت میکنم . لطفا با تحلیل این منو راهنمایی کنید.

سلام
    آیا اون جسم پر نور تر از همه ستاره ها نبود ؟ آیا در طی مدتی که قابل رویت بود از سمت شرق آسمون به سمت غرب نرفت ؟ مشابه مسیری که خورشید طی میکنه در آسمان ) آیا در شب های دیگه ( امشب ) هم در همون ساعت ها دیده میشه ؟ سعی کردید با دوربین دوچشمی ببینیدش ؟ یا نه.

6. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یک دوره هم یادمه که ماهواره آمریکا بود ( یه عده هم میگفتن اسرائیل ) که هر شب تو افق غرب میدیدنش. این شب ها هم هست. بعد از غروب آفتاب غرب آسمان میتونید ببینیدش.
    قبل از ضد هوایی های تهران جنگنده های انگلیسی در جنگ دوم هم تلاش کرده بودن برای از بین بردنش. اما نشد. قدرتش خیلی زیاده انگار.
    بنظرم اون شيئي نوراني در آسمان تهران ، سياره زهره نبود ...
    Last edited by DATAGOSTAR352; 15-09-2010 at 20:07.

8. این کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...یه لینک ازین عکس در سایتهای غیرمرتبط بدین بیشتر دنبال بحثهای تاریخیش هستم...
    در دانشنامه , از المان اصلی کتاب بعنوان الهه نام برده شده (The goddess of transcendental wisdom) :
    کد:
    ...شما اینو القا میکنین...
    [ بقول یکی از رفقا , خازن نیستم که القاکنم(!)] معمولا متنی نوشته میشه و از دوستان هرکدام خواست , مطلبی برای تفسیر , تکمیل یا برسی اون میاره.همین.
    عبارت شما رو دوستمون محمد حسین هم آورده بود و باعث تعجب بنده بود.

... کلاه نبودن توسط کی و چطور رد شده؟...
    همین که هیچ منبع آکادمیک اون ها رو کلاه ندونسته و نیاورده کافیه.
    برای شروع میتونید صفحه زیر رو هم بخونید:
    کد:
    اصلا کاری به چه کسی و چطور نداریم.عکسهایی که آوردید , مربوط هستند به عصر فعلی و کلاههایی که در تولیدی های امروزه ساخته میشند.مثل نمونه زیر:

اما کلاه مرسوم در شرق دور در بیش از یکهزار سال قبل ; چیزی فراتر از نمونه زیر نبوده(کافیه در منابع هنر های باستانی سرچ بکنید):

که کلا فاقد قسمتهای مجزای مرکزی(مدور) و خارجی(پهن)بودند.
    ... دقیقا همین کلاهی که توی آسمون هستش هر کدوم از چینی ها یکی رو پشت گردنشون انداختن ... ...بازم میگم از همین کلاهها یکی پشت گردنشون هست...
    شاید بنده فاقد اون بصیرتی که در پستتون ذکر کردید باشم , و نتونم پشت گردن اشخاص رو هم ببینم.
    اما بهمراه داشتن یک کلاه یدکی(!) در کنار کلاه اصلی , درست مانند این هست که شما وارد مکانی شده باشید و علاوه بر کفشهایی که در سر در مکان گذاشته اید ; یک جفت هم پشت سرتان بصورت آویزان داشته باشید.
    ...اون زن به فرم مردمان شرق دور دستاشو به حالت دعا گرفته...
    اشخاص بیگانه - و البته باهوش - معمولا برای جذب سمپاتی میزبانهاشون , یکی از عادات متداول اون هارو براشون انجام میدند.

پی نوشت 1: چشمهای اشخاص با نژاد زرد در نگاره های باستانی - از دید دیگر نژادها(مثل هندوها) - درویش رسم میشه ; در نسخه فوق اثری از چشمان نژاد زرد مشاهده نمیشه.

پی نوشت 2: مدل یقه دو فرد مذکور کاملا غیر چینی و شبیه یقه ناوی های آمریکایی(دانشجویان نیروی دریایی) هست.

با تشکر.
    Last edited by seamack; 16-09-2010 at 01:51.

10. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ورود خودم رو به این تاپیک تبریک میگم

برای شروع به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
    از زمان باستان تا الان همیشه موجودات غیر انسانی و ناشناخته و ... مطرح بوده مخصوصا اینکه نقاشی هایی هم همیشه بوده که اکثرا به قدرت تخیل ربط داده میشده
    درسته که در چند دهه اخیر ufo شد ابزار سیاسی و بعضی دولتها عملا برای اهدافشون از این موضوع استفاده کردن.الان هم خیلی ابعادش آشکار شده

اما واضحه چیزهایی هست که هنوز اینهمه ابهام و پرسش و تحقیق به همراه داره.البته من از اون دسته افرادی هستم که وجود این چیزها رو حالا اسمش رو هر چی دوست دارید بزارید خارج از علم فیزیک نمی دونم
    اما آیا تمام یافته های فیزیک به ما گفته شده؟
    آیا علم فیزیک به حد نهایت رسیده ؟

12. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خوش آمدید. میشه خواهش کنم تاپیک رو مرور کنید یکبار.

برای شروع به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
    متاسفانه استدلال ارزشمندی نیست. خیلی ها میگن سفر انسان به ماه دروغه. خیلی ها میگن زمین تخته و خورشید و همه چیز دور زمین میچرخن. هر ادعایی به صرف تکرار ارزشمند نمیشه. حتی اگر تمام جمعیت دنیا به اشتباهی باور داشته باشند , اون اشتباه به حقیقت تبدیل نمیشه.

از زمان باستان تا الان همیشه موجودات غیر انسانی و ناشناخته و ... مطرح بوده مخصوصا اینکه نقاشی هایی هم همیشه بوده که اکثرا به قدرت تخیل ربط داده میشده
    مدارک از این دست بار ها مورد بررسی قرار گرفته در این تاپیک. متاسفانه هرگز انقدر قابل اتمینان نیستن که بشه بهشون قاطع استناد کرد. در واقع هر نکته ای که به یوفو مربوطه به شکلی تردید درش وارد میشه. جمع تردید ها به توطئه نسبت داده میشه.و نظریه پردازی هایی مبتنی بر هیچ چیز ارائه میشه. هرگز اسناد رد شده از گردونه خارج نمیشن.

اما واضحه چیزهایی هست که هنوز اینهمه ابهام و پرسش و تحقیق به همراه داره
    وقتی اسناد رد شده همچنان استفاده میشن و در منابع مختلف بهشون لینک داده میشه هرگز امکان نداره که نتیجه ای شامل احتمال نادرستی نظریه به دست بیاد.

کاملتر بپرسیم. آیا دانش به نهایت رسیده؟ آیا ما همه چیز رو میدونیم؟ قطعا نه. با دقت به موضوعاتی که در دنیای شبه علم مطرح میشه متوجه یک نکته میشیم. عموما تحقیق پذیر نیستن . مشابهش در اراده نظریات کیلویی شبه علمی توسط افراد فاقد دانشه. در فیزیک بسیار بسیار اما در شیمی به ندرت یا هرگز ( علوم دور از دسترسی مستقیم و کاملا در دسترس) به راحتی میشه درباب ایجاد کائنات نظریه داد ( مثل نظریه CPH ) تحقیق درباره اش عملا ممکن نیست. اما کسی جرات داره بدون تحقیق وسواد مرتبط درباره مکانیسم عمل اتوموبیل نظر بده؟ یا درباره نتیجه ترکیب چند عامل شیمیایی ؟

آیا حاضرید بر مبنای فلسفه ( شاید سفسطه) شک به آگاهی های فعلی , وارد دنیای واقعی زندگی بشین؟ آب از یخچال نخورین چون ممکنه بعد ها کشف بشه که باعث بیماری میشده؟ سوار اتوبوس نشین شاید بعد ها مشخص بشه که عمر رو کاهش میده؟ از خونه بیرون نرین چون کسی توی وبلاگش گفته بیرون از خونه اژدهای آدم خوار هست؟

به شبیه بودن عجیب فلسفه علمی باورمندان به بشقاب پرنده با باورمندان به نظریاتی مثل زمین تخت و دروغ پنداران سفر به ماه دقت کردین؟ همگی در خصوصیاتی مشترکن. توطئه ناسا و دولت ها + دروغ گویی جامعه علمی + وجود مدارک مخفی شده و جعل شده + اسناد به شدت محرمانه که در اختیار افراد عادی قرار گرفته و و و .

باز هم خواهش میکنم یک بار دیگه تاپیک رو مرور کنیم.

و یک سوال.
    فرض کنیم ( شاید فرض غلط) که ماجرای یوفو و سفر فضایی ها به زمین درست نیست. چطور ممکنه این رو اثبات کرد؟ چطور میشه طرفداران رو قانع کرد؟

14. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در مورد این سوال که یکی از دوستان پرسیدن
    باید بگم به نظر من علم فیزیک رو نباید به تنهایی بگید باید کل علم رو بگید
    به نظر من به انتها نرسیده
    هنوز هم ادامهاره و ادامه خواهد داشت
    اما در مورد یوفو ها
    منم نظرم اینه که وجود دارن
    اما اینکه بعضی ویدو ها رو نشون میدن به نظرم یه کم غیر واقعی باید باشه
    چون اگه همچون موجوداتی با اون شرایط هستن پس چه طور به طور رسمی با ما ارتباط ندارن؟
    به نظر من این آسمون به این بزگی فک نکنم فقط برای موجوداتی به نام انسان ساخته شده باشه
    این همه کهکشان و سیاره و ستاره و هزاران چیز دیگه
    دلیلی نداره برای این انسان این همه چیز وجود داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به نظر من این آسمون به این بزگی فک نکنم فقط برای موجوداتی به نام انسان ساخته شده باشه
    این همه کهکشان و سیاره و ستاره و هزاران چیز دیگه
    دلیلی نداره برای این انسان این همه چیز وجود داشته باشه
    برای یاد آوری چندین باره:
    بحث اینکه در سیارات دیگری در فضا حیات وجود داره. با بحث اینکه فضایی ها به زمین میان فرق میکنه.

آیا فکر میکنیم که هدف وجود کیهان , ما هستیم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

آیا فکر میکنیم که هدف وجود کیهان , ما هستیم؟
    این سوال به نظرم جواب اش دو حالت داره!
    حالت اول ، بعد علمیه که تخصص من نیست!
    حالت دوم هم داره که در یک خط خلاصه اش میکنم.
    از دید شخصی ام : خیلی ساده انگارانه است اگر بگیم "بله" ...

از منظر دیگه : پاسخ قطعی نمیشه داد ...
    نه برای این که بگیم اینطور به ما گفته شده و وارد بحث عقیدتی بشیم ...
    از اونجا که علم بشر به حدی نرسیده که صحت این قضیه رو ثابت یا رد بکنه،
    بنابراین نمیشه پاسخ قطعی به این پرسش داد.

اینم بگم که لزومی نداره این موجودات با نمک! (یوفو) از سیاره یا کهکشان دیگه ای اومده باشند ...
    حتی این رو هم نمیشه ثابت کرد!
    بر اساس شواهدی هم که بازم این شواهد زیر سواله!
    تمام رویت های هم در تزدیکی سطح زمین بوده.
    نمیدونم چرا یاد آزمایشات مخفی ارتش سرخ افتادم در زمان جنگ سرد،
    پروژه های کلون سازی و خلق موجود جدید! ... نمیدونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •