سلام واسه لکنت زبان معافی هستش چجوریه درجه مرجه داره؟
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
پدر بالای 59 سال تمام آره معاف هستش /.
سلام واسه لکنت زبان معافی هستش چجوریه درجه مرجه داره؟
---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
پدر بالای 59 سال تمام آره معاف هستش /.
یعنی تغییر کرده سیستم؟
قبلاً واریکوسل گرید 3 کلاً معاف بود، یعنی الان دیگه معاف نمی کنن؟؟؟ فقط معاف از رزم؟!
آهان . بعد آموزشی چی ؟! من چیز میز دارم که بتونم باقی مونده ش هم کم کنم ولی می خوام بدونم آموزشی باید برم یا نه ؟!
اگه بتونی با استفاده از شرایط دیگه باقیمونده خدمتت هم که حدود 36 روز میشه رو کسر کنی دیگه آموزشی رو لازم نیست بری ... در غیر اینصورت باید اون 36 روز رو بری آموزشی
آره بابا اون که رو شاخشه ! تازه زیادم میارم ! نظام وظیفه باید یه سرباز بذاره به من خدمت کنه!
فقط من اگه بخام با استفاده از این قانون معاف بشم باید چکار کنم !؟ جایی توضیحی چیز هست بخونم ؟!
دوستان ممنون میشم اگر من رو در این تاپیک کمک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین قانونی وجود داره ؟؟!!!
پدر بالای 59 سال . دو برادر . برادر کوچتر مشغول تحصیل در شهر دیگر . برادر بزرگتر معافیت میگیره یا نه ؟!!
شما یه سر به این سایت بزن ... فکر کنم بتونی جوابتو پیدا کنی :
http://www.sarbazi.us
موفق باشید![]()
من متولد نیمه دو 70 هستم
دانشگاه هم قبول شدم
لازمه که کاری در مورد خدمت سربازی انجام بدم
ممنون میشم اگه سریع جواب بدین
دوستان اینقدر جوابهای مختلف هست آدم سردر گم میشه!
من خیلیا رو میشناسم اصلا دفترچه رو پست نکردن و واسه سال دوم امتحان دادن و قبول شدن
این یعنی که شامل این بندها میشن؟
- فارغالتحصیلان دوره دیپلم و پیش دانشگاهی در دی ماه 88 و تیر و شهریور 89 که به صورت حضوری (روزانه) تحصیل کردهاند. مشروط به آنکه حداکثر تا سن 24 سالگی فارغالتحصیلان شده باشند.
7- مشمولان متولد نیمه دوم سال 1369 که در شهریور سال 88 و قبل از آن دوره پیش دانشگاهی و دیپلم را به صورت حضوری (روزانه) به اتمام رساندهاند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)