ولی به نظر من قیمت این گوشی خیلی بالاست
400 هزار تومن اختلاف قیمت به خاطر همین چندتا امکانات اضافه شده ؟؟؟؟![]()
ولی به نظر من قیمت این گوشی خیلی بالاست
400 هزار تومن اختلاف قیمت به خاطر همین چندتا امکانات اضافه شده ؟؟؟؟![]()
دیگه حالا کاریش میشه کرد ؟ !!!!
همینه که هست . مشکل اینجاست ما ایرانیها به داشتن اختیار عادت نداریم . لااقل قیمتش بالاست که نتونیم بخریم . اگه پایین بود دوباره همه گیج میشدن که بخرم؟ نخرم ؟ حالا چی کار کنم؟ چرا قیمتش بالاس ؟ چرا اومده پایین ؟
با این حرف شما کاملا موافقم![]()
دوستان سلام
متاپکس عزیز من یه سری تم از اون سایت بالایی که گفتی دان کردم خواستم بدونم این تمها تریال هستن؟؟
آخه امروز گوشی یه خورده قاتی کرد نمی دونم چش بود چند بار ری استارت شد صفحه رو سفید کرد وقتی فلیپ باز می کردی باز به حالت بسته می موند
آخرش format internal disk کردمش
با تشکر
قیمت P1 در شیراز به 550 هم رسیده...خیلی اختلاف قیمت ندارن...
عزیز تم که دیگه تریال نداره .
اون قاطی کردن هم مال نرم افزار گوشیه . آپدیت کردی ؟ اگه نکردیبکن که دیگه این طوری نشه .
دوستان سلام
امیر جان حاضرم گوشی همینجور بمونه ولی آپش نکنم می ترسم یعنی خیلی می ترسم که خراب آپ کنم گوشی یه طوریش به ولش کن همین جوری راضیم خیلی هم راضیم
می دونی آپ کردن چقدر طول میکشه با دایل آپ من ابن همه وقت برا نشستن و آپ کردن ندارم
راه و روش آپ هم بلد نیستم یعنی تا حالا چند جا دیدم برا گوشی های مختلف و حاضر نشدم بخونم چون لازم نداشتم و برا گوشی من نبود
جالا شما یه جایی که توضیح داده باشه برا 990 بگو برام شاید یه روز وقت پیدا کردم
Last edited by seyyedi; 05-09-2007 at 09:31.
[quote=mohsen-catalan;1508321]سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین
خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن من یه جایی شنیده بودم که میگفتن چون گوشیت چینیه update نمشه
فکر میکنین این دلیله درستیه
از دوستان کسی نیست جوابه سوال منو بده من فکر کنم این مشکل برا خیلی ها اتفاق افتاده باشه
سلام، يه p990 همين امروز خريدم، يكي از رفيقام برام پيكچر مسيج زد اما .قتي خواستم ببينمش اين پيغامو بهم داد و نشونم نداد: No Support
كلا پيكچر مسيج نشونم نميده!
نه ! picture message نمی گیره برای من هم نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)