تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 219 از 645 اولاول ... 119169209215216217218219220221222223229269319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,181 به 2,190 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم برادر شما با اینترنت دانلود منیجر سرعت ثابت دانلودتون چقدره؟متغیر نه ثابت.منم الان برا دانلود دارم ازش استفاده میکنم و سرعتش حدودای 15 هست.تازه من 2 تا اسپلیتر هم دارم.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من که آسیاتک دارم 128 هم دارم خیلی راضی هستم با internet download manager داونلود کنید تا معنی واقعی سرعت داونلود را بفهمید من که 3 ماه پارس آنلاین هم داشتم ازپارس آنلاین هم سرعت داونلودش بیشتره فقط اگر از مودم usb استفاده کنید بهتره و حتما از اسپلیتر استفاده کنید و سیم را مستقیم به پشت مودم نزنید چون من خودم تست کردم خیلی تاثیر داره و حتما از دوشاخه ضد برق تلفن استفاده نکنید چون نویز شدید روی خط می اندازد و به شدت سرعت adsl را پایین می آورد این را برای دوستانی گفتم که از آسیاتک استفاده میکنند و راضی نیستند اگر از پارس آنلاین بخرید بایدهر ماه 10000 تومان اضافه بدهیدپارس آنلاین=30000تومان هرماه وآسیاتک=تومان20000 تازه آسیاتک داونلودش نامحدوده و ماه اول هم مجانیه من که چند روزه گرفتم کیفیتش واقعا خوب بوده و من راضی هستم

البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من که آسیاتک دارم 128 هم دارم خیلی راضی هستم با internet download manager داونلود کنید تا معنی واقعی سرعت داونلود را بفهمید من که 3 ماه پارس آنلاین هم داشتم ازپارس آنلاین هم سرعت داونلودش بیشتره فقط اگر از مودم usb استفاده کنید بهتره و حتما از اسپلیتر استفاده کنید و سیم را مستقیم به پشت مودم نزنید چون من خودم تست کردم خیلی تاثیر داره و حتما از دوشاخه ضد برق تلفن استفاده نکنید چون نویز شدید روی خط می اندازد و به شدت سرعت adsl را پایین می آورد این را برای دوستانی گفتم که از آسیاتک استفاده میکنند و راضی نیستند اگر از پارس آنلاین بخرید بایدهر ماه 10000 تومان اضافه بدهیدپارس آنلاین=30000تومان هرماه وآسیاتک=تومان20000 تازه آسیاتک داونلودش نامحدوده و ماه اول هم مجانیه من که چند روزه گرفتم کیفیتش واقعا خوب بوده و من راضی هستم

البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه. در ضمن من اسپيليتر دارم دوشاخه اي هم نيستش سوكتي هستش پريز تلفن هامون هيچ فرقي هم نداره. حالا دوستم ميگه 64 آسيا رو ميكنه 512 قرار شد بهم بگه چيكار كنم ببينم تغييري ميكنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اصلا از آسیا تک نگیرین که اشکتونو در میاره من 128 دارم دانلودش بین یک تا هفته مشکلیم از بابته فاصله تا مخابرات یا سیم کشی ندارم چون خونمون روبروی مخابراته سیم کشیم جدا گونس ولی سرعتم همینه 1 ماه پیش گفتن مشکل از پهنای باند خودشونه که حداکثر 1 هفته حل میشه که الان 1 ماه شده حل نشده چون بیش از حد استاندارد تو این مرکز اشتراک دادن , امروز رفتم دفترشون از خجالت سرلک و ضرغامی در اومدم اساسی , همونجا هم قراردادو فسخ کردم , فردا میرم از پارس آن لاین میگیرم که معتبره , از من میشنوین اصلا طرف آسیا تک نرین دانلود 128 بین 1 تا 7
    نيازي به فسخ قرارداد نيستش من از صبا گرفته بودم همينجور رفتم از جاي ديگه به صبانت هم چيزي نگفتم الانم از آسيا نخوام بگيرم ديگه شارژ نميكنم ميرم از جاي ديگه اونا خودشون تجهيزات خودشون رو بر ميدارن. ولي من دنبال آشنا هستم ديش بزارم اينجوري فايده نداره. فاميل حفاضتي زياد داريم حالا بايد ببينم چيكار ميكنم. دوستم تو انگليس از شركت ميگيرن مثل اينجا عكس از تورنت فرستاد عجب سرعتي نزديك 20 تا فيلم داشت دانلود ميكرد با چه سرعتي حال كردم و افسوس خوردم

داره خودمونی میشه KBZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

منم از آسياتك استفاده ميكنم

بابا اونطوري كه شما ميگيدم بد نيست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه. در ضمن من اسپيليتر دارم دوشاخه اي هم نيستش سوكتي هستش پريز تلفن هامون هيچ فرقي هم نداره. حالا دوستم ميگه 64 آسيا رو ميكنه 512 قرار شد بهم بگه چيكار كنم ببينم تغييري ميكنه.
    منظورم از همون دوشاخه همون سوکتی بود باید ضد برق نباشه

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من یه سوالی دارم که شاید خیلی مربوط به این تاپیک نمیشه اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم تا این سوال رو بپرسم .
    متاسفانه تو منطقه ما Adsl وجود نداره . من می بینم بعضی از دوستان اینترنت با سرعتهای بالا دارند و خیلی چیزها رو خودشون دانلود می کنند یا اینکه بعضیها از اینترنت دانشگاه استفاده می کنن .
    حالا سوال من اینه که آیا کافی نتهایی که اینترنت با سرعت بالا داشته باشند و بشه رفت اونجا دانلود کرد و بعدش هم ، رو سی دی یا دی وی دی رایت کرد هستش ؟ اگه هست کجا ؟

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يك ماه رايگان آسياتك ؛ سرعتش خيلي خوب بود.الان سرعت من به 3 الي 5 ميرسه.تازه با دانلود منيجر.ديروز زنگ زدم و گير دادم.گفت بررسي ميكنيم.خلاصه خيلي كم شده.

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

السلام عليكم

آقا مودم Comtrend دست دوم با قيمت 30 هزار خوبه ؟

براي اينترنت صبانت .

ممنون

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    این آسیاتک روی منو کم کرد
    زنگ زدم گفتم سرعت من از ۶ بالاتر نمی ره می گه نویز داری وگرنه توی منطقه شما ۲ یوزر بیشتر نداریم
    فکر کرده با نفهم طرفه
    من خودم تو کار شبکه و سیم کشی شبکه ام
    به بهترین نحو سیم کشی کردم (با بهترین سیم) و خونمونم تا مرکز مخابرات ۶۰۰-۷۰۰ متر بیشتر فاصله نداره
    مشکل از مخابرات هم که نیست چون ۲ تا یوزر که دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه
    من که دیگه کم آوردم با همین وضع استفاده می کنم تا تموم شه برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •