ببینم برادر شما با اینترنت دانلود منیجر سرعت ثابت دانلودتون چقدره؟متغیر نه ثابت.منم الان برا دانلود دارم ازش استفاده میکنم و سرعتش حدودای 15 هست.تازه من 2 تا اسپلیتر هم دارم.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ببینم برادر شما با اینترنت دانلود منیجر سرعت ثابت دانلودتون چقدره؟متغیر نه ثابت.منم الان برا دانلود دارم ازش استفاده میکنم و سرعتش حدودای 15 هست.تازه من 2 تا اسپلیتر هم دارم.
البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه
البته اينم بگم ماه اول كه رايگان ميدن كيفيتش بهتره مال منم خوب بود الان كه 20 هزار تومن دادم خوب نيستش صفحات وب رو هم سريع باز نميكنه. در ضمن من اسپيليتر دارم دوشاخه اي هم نيستش سوكتي هستش پريز تلفن هامون هيچ فرقي هم نداره. حالا دوستم ميگه 64 آسيا رو ميكنه 512 قرار شد بهم بگه چيكار كنم ببينم تغييري ميكنه.
نيازي به فسخ قرارداد نيستش من از صبا گرفته بودم همينجور رفتم از جاي ديگه به صبانت هم چيزي نگفتم الانم از آسيا نخوام بگيرم ديگه شارژ نميكنم ميرم از جاي ديگه اونا خودشون تجهيزات خودشون رو بر ميدارن. ولي من دنبال آشنا هستم ديش بزارم اينجوري فايده نداره. فاميل حفاضتي زياد داريم حالا بايد ببينم چيكار ميكنم. دوستم تو انگليس از شركت ميگيرن مثل اينجا عكس از تورنت فرستاد عجب سرعتي نزديك 20 تا فيلم داشت دانلود ميكرد با چه سرعتي حال كردم و افسوس خوردم
منم از آسياتك استفاده ميكنم
بابا اونطوري كه شما ميگيدم بد نيست
منظورم از همون دوشاخه همون سوکتی بود باید ضد برق نباشه
دوستان من یه سوالی دارم که شاید خیلی مربوط به این تاپیک نمیشه اما جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم تا این سوال رو بپرسم .
متاسفانه تو منطقه ما Adsl وجود نداره . من می بینم بعضی از دوستان اینترنت با سرعتهای بالا دارند و خیلی چیزها رو خودشون دانلود می کنند یا اینکه بعضیها از اینترنت دانشگاه استفاده می کنن .
حالا سوال من اینه که آیا کافی نتهایی که اینترنت با سرعت بالا داشته باشند و بشه رفت اونجا دانلود کرد و بعدش هم ، رو سی دی یا دی وی دی رایت کرد هستش ؟ اگه هست کجا ؟
يك ماه رايگان آسياتك ؛ سرعتش خيلي خوب بود.الان سرعت من به 3 الي 5 ميرسه.تازه با دانلود منيجر.ديروز زنگ زدم و گير دادم.گفت بررسي ميكنيم.خلاصه خيلي كم شده.
السلام عليكم
آقا مودم Comtrend دست دوم با قيمت 30 هزار خوبه ؟
براي اينترنت صبانت .
ممنون
سلام
این آسیاتک روی منو کم کرد
زنگ زدم گفتم سرعت من از ۶ بالاتر نمی ره می گه نویز داری وگرنه توی منطقه شما ۲ یوزر بیشتر نداریم
فکر کرده با نفهم طرفه
من خودم تو کار شبکه و سیم کشی شبکه ام
به بهترین نحو سیم کشی کردم (با بهترین سیم) و خونمونم تا مرکز مخابرات ۶۰۰-۷۰۰ متر بیشتر فاصله نداره
مشکل از مخابرات هم که نیست چون ۲ تا یوزر که دیگه مشکلی ایجاد نمی کنه
من که دیگه کم آوردم با همین وضع استفاده می کنم تا تموم شه برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)