اره داداش فقط کفایتی می گیره دیگه,اونم نه همه رشته ها
اره داداش فقط کفایتی می گیره دیگه,اونم نه همه رشته ها
نه . اینطور نیست
هنوز هم با معرف پذیرش میکنند
حداقل تو این هفته 4 نفر رو خودم دیدم!
سربازی رو باید قبل از وابسته شدن به عشقت انجام بدی با خیال راحت بیای بری سر کار بعد زن بگیری فقط همین
با سلام ...
اقا اگر من بسیج فعالی و کفایتی رو شهر خودمون گرفته باشم مثلا میشه که با همین کفایتی شهر خودمون برم یه شهر دیگه یا یه شهر بزرگ دیگه مثل مشهد اونجا منو جذب کنن و بگم محل زندگیم الان مشهده مثلا
همچین چیزی امکان داره ؟؟؟
فوق دیپلم حسابداری
Last edited by TATU_TATY; 08-05-2014 at 00:31.
اگه منظورت اینه که فعالیت بسیجت رو تو هر شهری انحام دادی تو همون شهر هم میتونی ازش استفاده کنی ، نه اینطور نیست .
شما فقط مدارکش رو داشته باشه و تو سامانه +10 ثبت شده باشه تو هر شهری باشی میتونی از کفایتی و کسری و ... استفاده کنی.
با سلام
دوستان من اعزامی 01/12 /92 هستم و بعد از آموزشی تقسیم شدم یکی از پادگان های اهواز
الانم حدود 10 روز ه تو پادگان جدید مشغول گذروندن خدمت هستم، با فرمانده یگان که برای مبحث جابجایی صحبت کردم، موافقت ضمنی شو گرفتم،
از طرفی یک نفر هم برای اینکه با من جابجا بشه رو پیدا کردم، حالا با این تفاصیل یه چند تا سوال داشتم
1- این شخصی که قراره با من جاشو عوض کنه، هم درجه من هست، امــا اون اعزامی 01/04/92 هستش، (یه چیزی تو مایه های 8 ، 9 ماه از خدمت ش مونده) خواستم ببینم با توجه به این که هم پایه خدمتی من نیست، ممکنه پادگان ی که من توش هستم سراین موضوع حساس شه و با جابجایی من مخالفت کنه؟؟؟؟؟؟ (این نکته رو هم بگم، که پادگان شخص مقابل با انتقالی اون موافقت کرده)
2- حدوداً چقد زمان می بره تا این جابجایی انجام شه؟؟؟؟؟ (من در هر دو پادگان آشنایانی دارم که به روند اداری کار، سرعت بدن)
یعنی باید کسی که دوسش داری رو کنار گذاشت؟ لطفا رفقا از تجربیات خودشون بگن...(به هرحال این موضوع هم باید قبل آمادگی برای خدمت مورد توجه قرار بگیره و شاید بی ربط با تاپیک نباشه!)
به نظر من بهترین کار اینه اول عقد کنی بعد بری خدمت
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
اگر توی خدمت عاشق باشی سختی خدمت رو متوجه نمیشی تنها نیستی به عشقت میفکری امیدی در دل داری........
اونایی که عاشق نیستن میرن خدمت بعد از خدمت هم بعید بتونن عاشق بشن 20چندسال عاشق نشدن حالا بشن! عارضم بحضورتان پس از خدمت دیگه خیلی حسوحالات جوانی از بین میره آدم مثل قبلش شادابی و نشاط رو نداره
خدمت پیرمون کرد خلاصه با هر قوم و اقلیتی سروکله زدیم ارشد هم بودیم اعصاب برامون نزاشتن
من که کلا تو فاز دوستی و عشق و عاشقی نیستم اما بعضیا میگن اگه کسی تو زندگیت باشه بری خدمت امیدوار میشی و سخت نمیگذره!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)