واسه من یکی دو هفته هست که سرعت اینجوری شده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه من یکی دو هفته هست که سرعت اینجوری شده.
آقا من میخوام از شاتل سرویس بگیرم ولی چرا هزینه ی رانژه ی ECO هاش اینقد گرونه؟
من از سپنتا داشتم قبلا بعد امروز زنگ زدم برای خط جدید بگیرم ، گفتن دیگه برای رانژه چیزی نمگیریم ازتون
بعد آقا این شاتل برای بالاتر از 128 که چیزی نمیخواد؟
و اینکه سرعت سرویس 512-256 شاتل روز و شب چطوره؟ دانلودش چی؟ برای شبانش یوزر/ پسه جدا میخواد؟
ممنون اگه یه هلپ بدین
![]()
از دوستان کارت تخفیف بگیر میشه 15 تومان
برای بیشتر از 128 هم باید نامه از دانشگاه یا مهر شرکت یا مغازه داشته باشی...
سرعت دانلود هم بستگی به مرکز داره
128 اکو را روی 512 میبندن...
نه یوزر و پس یکی هست خودش اتوماتیک رایگان حساب میکنه 1 تا7...
کی حالا کارت تخفیف داره به ما بده؟
نامه باید چی نوشته بشه توش؟
این جریان
چیه؟ یعنی اگه 512 اکو بگیرم سرعتش همون 128 میشه؟128 اکو را روی 512 میبندن...
ما مرکز فرد اسدی هستیم 6600 تا 6608
بچه های همینجا دارند
128 بگیری همون 512 بسته میشه
از شاتل بگیر یه فرم داره
سلام
من میخواستم سرویس eco256 بگیرم ولی اینطور که از بحثها متوجه شدم مشتریانی که 128 میگیرن هم سرعتشون مثل 512 هستش. حالا به نظزتون eco256 بگیرم یا eco128? مودم هم میخوام بیسیم بگیرم...از شاتل بگیرم بهتره یا خودم بخرم؟
در ضمن دوستانی که کارت طلایی دارند لطفا پ.خ بفرستند.
ممنون
شما اگه شرایط گرفتن سرعت بالاتر از 128 رو داری، اکو 256 مناسبتره. درسته که 128 تا 512 رو روی 512 میبندن ولی سرعت دانلودشون فکر میکنم تفاوت داشته باشه. قیمتهای اکو بین 128 تا 512 خیلی تفاوتی نداره، پیشنهادم اینه که اگه میتونی سرعت بالاتر بگیر.
برای کارت طلایی هم اول باید مشخص کنی که مال کدوم شهر هستی، مثلا کاربر تهرانی فقط یتونه از یه تهرانی کارت طلایی بگیره.
مودم وایرلسی که خود شاتل میده مودم زایکسل p660hw هست که مودم خوبیه ولی گرونه، خود شاتل هم 7-8 تومن گرونتر از بازار اونو میفروشه. قیمتش 80-90 هزار تومنه که شاتل میده 95 هزار تومن.
میتونی با قیمت نصف این مودم وایرلس خوب از بازار تهیه کنی.
مودم وایرلس tp-link 8901g ، چهار پرت داره، قیمتش حدود 50 تومنه(فکر کنم گرونتر از 50 تومنه). مودم خوبیه.
تو تاپیک خرید مودم-نصب مودم...... هم که سوال کردی، اونجا بچه ها بهتر میتونن واسه نوع مودم کمکت کنن.
سلام
چند روزه پینگ وحشتناک رفته بالا پشتیبانی هم کاری نمی کنه
سلام
بچه ها کسی در مورد سروی یک مگ و دو مگ شاتل چیزی نمیدونه؟
شبانه این سرویس ها هم مجانی هست؟
چرا توی سایت شاتل هیچ اطلاعاتی در این مورد نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدید
هم اکنون 328 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 328 مهمان)