متاسفانه ایرانیان نت که متولی اینترنت رو فیبر نوری هست رو دارن جمع می کنن و یا شرح وضایفشو تغییر میدن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
متاسفانه ایرانیان نت که متولی اینترنت رو فیبر نوری هست رو دارن جمع می کنن و یا شرح وضایفشو تغییر میدن
ممنون بابت توضیحات
میخواستم بدونم فیلترینگ و کوسه و .... میتونه باعث اختلال و کمبود سرعت و پهنای باند کشور بشه ؟
البته شرکت اندیشه کلاgw هارو انگار عوض کرده چون من هر دفعه دیسکانکت میشم و دوباره وصل میشم ی رنج ایپی جدید بهم میده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا قبلا هر دفعه قطع و وصل میشم توی رنچ اایپی ک اولش 93 هست میداد ولی الان کلا هر دفعه ی چیز میده ی بار 89 46 37 176
البته هر isp ی رنچ ایپی مثل اینکه میخره و در غالب کاربرا بصورت دینامیک قرار میده ک واسه کل ایران و شرکت هاشو رو میتونید توی این جا ببینید
یک چیزی که من از حرف های دوستمون Askup فهمیدم این بود که کسایی که تا دیروز خدمات خوب میگرفتن ، با گذشت زمان و شرایط باید پول بیشتری بدن و خدمات نامطلوب تری دریافت کنند .
* نباید اعتراض کنند
* باید منطقی باشن و شرایط شرکت رو درک کنند
* فرافکنی های شرکت رو با جان ودل بپذیرن
* به دلیل یکسری قوانین کوانتومی فاصله مشترک از مرکز مخابراتی طی زمان دورتر میشه . یعنی اگر دیروز خدمات خوبی میگرفت نزدیکتر بود و الان دورتره
* شرکت اندیشه در راستای ایجاد جمعی صمیمی با قلب آکنده از اندوه هر روز فراتر از ظرفیت سرویس دهی مشترک جذب میکنه تا این جمع صمیمی رو صمیمی تر کنه .
* بسیاری از مشکلات با تعویض ویندوز حل میشه که مشترکین این رو نمیفهمن .
و زیباتر از اون وقتی هست که سایر دوستان هم خیلی سریع قانع میشن !
** برادر ( یا خواهر) من ، ما عمری مو سفید کردیم تو این آسیاب ! فرافکنی نکن ، شما پول خوب هم میگیری سرویس خوب نمیدی ! کل مشکلت اینه که بیشتر از ظرفیتت مشترک میگیری ، حالا لیتنسی و پاکت لاست و غیره به کنار .
عزیزم شما همه چیز رو گفتی جز چند تا نکته
اول اینکه اندیشه غول بی شاخ و دم اینترنت گیلانه و چنبره زده این وسط
دوم اینکه چه عجب بعد 10 سال اندیشه به فکر افتاد یه نفر رو بفرسته جواب ملت شاکی رو بدن ، جای طرح های گول زنک و دوباره ملت و خر کردن که برگردن رو اینترنتشون
و مهمترین چیز اندیشه رو از زمان آغاز به کارش میشناسم ، شرکتی که با پارس دو رغیب تو گیلان فعال بودن و دقیقا یادمه هر شرکت و isp کوچکی که شروع به کار میکرد بعد مدتی زنگ میزدیم پشتیبانی دایورت شده بود رو اندیشه !!
دقیقا عین شخصیت حیف نون تو سریال ها رو تو زمینه اینترنت بازی میکنه
وقتی پیام نت ، دامون نت (پیشگامان) ، لایزر ، البرز (فن آوا) و هر شرکت دیگه ای از زمان دایل اپ بگیر تا الان چند ماه از کارشون میگذشت و داشتن جون میگرفتن با قیمت های پایین تر ، اندیشه جا اینکه قیمت رو بشکونه (دروغ نگم تا جایی رقابت کرد) ولی بعد مدتی راه ساده تر رو انتخاب کرد ، چی بود ؟ شرکت رو خرید و یوزرهای اونو قبضه کرد و وضعیت دوباره شد دیکتاتوری اندیشه
مگه چند تا پپ داریم تو ایران ، 2 تاشون که برشکستن ، یکی مخابرات ، 9 تای دیگه 4 تاش استسمار اندیشت ، های وب و آسیاتک و صبانت که چند ساله جون میکنن هنوز میگن مخابرات همکاری نمیکنه ، داتک که گیلان نیست ، پارس و شاتل هم این وسط تکون هایی میخورن
همینه که هست ، میخوای بخواه نمیخوای نخواه
حالا بگو مخابرات اومده شراکت رو بهم زده و آسیاتک و های وب و ... هم اومدن ، همین آسیاک یا های وب یا صبانت الان 3/4 ساله اومدن کجان ؟ نصف مراکز رو سرویس میدن ؟ به شهرهای دیگه نمیخواد همین جار و نمیتونن چرا چون اینجا همه زیر نظر یک نفر کار میکنن
در مورد قیمت ها هم اصلا موافق نیستم ، در اینکه دولت اینترنت گرون میفروشه درست ولی راه های زیادی هست ، آقای مهندسی کردن و.... میشه ، اگه نیمشد چرا فن آوا داره 1 مگ نامحدود رو 70 میفروشه بدون افت سرعت داشتم گه میگم ، چرا 512 نامحدود رو شرکت های دیگه با 30/40 گیگ ترافیک 80 تا 95 میفروشن و فن آوا زیر 40 تومن میفروشه بدون افت سرعت ؟
بله از بالا دستور میاد ولی میشه راه های مختلفی برای دور زدن هم باشه ، مشکل اینجاست تا وقتی اندیشه باشه مشکلات اینترنت گیلان حل نمیشه
فقط گیلان اینطوریه ؟ هیچ جای دنیا خونه ها اینقدر نزدیک و مشکلات تراکم نداره ؟ چطور تو انگلیس و کشورهای اروپایی اینطور نیست
مشکل گیلان پایه ای و تا دست اندیشه و مخابرات و یوزرهای دم دمی مزاج بادی به هر جهت که تا طرح گول زنک اندیشه و مخابرات رو میبینن و جذب میشن قطع نشه این وضعیت ادامه پیدا میکنه
یوزر 7 ساله اندیشه که 12 ساله کارم با اینترنته ولی حاضرم تغییر شغل بدم ولی سمت اندیشه و مخابرات بر نگردم
دقیقا ریشه همه نارضایتی ها و مشکلات اینترنت استان گیلان همین شرکت مافیایی اندیشه ست، این شرکت رقابت رو از بین برده و هر بلایی که دوست داشته باشه سر مشترکین خودش میاره، چون خیالش راحته که مشتری جایگزین بهتری نداره.........بعد نمایندشون با کمال پر رویی میاد میگه "مشترک برای شرکت محترمه" مرغ پخته هم خندش می گیره
اندیشه اینقدر برای مشترکین خودش ارزش قائل نیست که جواب تماس هاشون رو بده، یه بار یادمه از ساعت 10 یا 11 صبح نت قطع شد تا 5 بعدازظهر ، هر چه قدر زنگ میزدم بوق اشغال میخورد ، هر نیم ساعت یه بار زنگ میزدم باز هم بوق اشغال می خورد، یعنی از عمد خودشون کاری کرده بودن که بوق اشغال بخوره وگرنه باید تماس گیرنده میرفت تو صف انتظار اپراتور ، اینقدر به خودشون زحمت نمیدن لااقل یه اس ام اس به مشترکین بدن! پس این شماره موبایل ما رو واسه چی گرفتین؟ شاید قطع شدن نت من بخاطره خراب شدن مودم باشه من از کجا باید بفهمم؟ این هم از وضع پشتیبانی....
زکی!!!!
تو این 5سالی که مشترک اندیشه بودم تاحالا حتی 1بارم نشده یه اس ام اس از طرفش واسم بیاد.
اونوقت حالا که دیدن داد کاربرا از این وضعیت فاجعه بار دراومده، اس داده که جشنواره زمستانی داریم با یک ماه اینترنت 1مگ رایگان!!!
این دقیقا حرکتیه که دولت هم واسه ساکت کردن یه قشری مشابهشو انجام میده!![]()
واسه من فقط ی بار اس ام اس اومد< مشترک گرامی (یوزر نیم)... حجم اینترنت شما رو ب پایان هست لطفا تمدید کنید >
ماشالله چه خبر شده تو این یه روزی که نبودم !!!!!
من زنگ زدم پشتیبانی مخابرات برای قطعی نت ، وقتی توضیح داد در مورد کاهش سرعت شبانه هم ازش پرسیدم ، ختم کلام رو بگم بخدا هیچ جواب قانع کننده ایی ندارن واسه اینکارشون
بهم میگه تعداد یوزرها زیاد شدن تو شب ، گفتم بابا شما که 70 درصد یوزرها رو از دانلود شبانه حذف کردین دیگه یوزری میمونه که حالا زیادم باشه؟
میگه ساسیت شرکت هست !!!!
آخرشم دید جوابع قانع کننده ایی نداره گفت ما کاره ایی نیستم فقط مشکلات فنی رو ارجاع میدیم ، تماس شما رو هم ارجاع میدم
اینم گفت به تنظیم مقررات شکایت بزن ، اونا اگه ببینن تعداد شاکی ها بالاست احتمالا اون مصوبه کاهش سرعت ( محدودیت ) رو لغو میکنن
من که قبلا شکایت زده بودم ، الانم باز شکایت میزنم ، فعلا تنها کاری هست که میتونم انجام بدم
شما هم شکایت بزنید
اصلا سرعت که هیچی کیفیت سرویس های اندیشه به شدت افت کرده.پینک بالا و پاکت لاست زیاد که واقعا غیر قابل تحمله.خوب وقتی پرت ندارین چرا میفروشین که بعد اینجوری تو اوج مصرف اینترنت بی کیفیت داشته باشیم؟!امیدوارم هر چه زودتر پای شرکت های معتبر به اینجا باز شه تا از شر اندیشه و مخابرات خلاص شیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)