تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2188 از 4428 اولاول ... 1188168820882138217821842185218621872188218921902191219221982238228826883188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,871 به 21,880 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه rasoulrasoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرعت چرا اینجوریه!!!! 256 دارم! الان سرعت 15 تا 20 هست!!!! پوووووف
    منم افت سرعت دارم مخصوصا بعد از ظهر.بقیه هم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پارس آنلاین یه شرکت دزد به تمام معناست.موقع فروش با زبون بازی تمام آدمو خر میکنن پشتیبانیشم که تعطیییییییییییییییییییییی لللل.
    به طرف میگم من موقع چت تصویرم قطع میشه میگه ما از سرویسهای اوو و اسکایپ و امثالهم پشتیبانی نمیکنیم.
    منم گفتم شما شاید دلت بخاد پورت 80 رو هم ببندی این دیگه اسمش اینترنت نیست که.حداقل تو سایتشونم نزدن که ما از تصویر تو اینترنت پشتیبانی نمیکنیم که آدم تکلیف خودشو بدونه.

3. این کاربر از bagbagoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سرعتم 15 شده! تازه رو 4 5 هم میره

5. این کاربر از danial_crazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

میگم هالا چقد رشوه گرف اومد یا آشنا بود !!!
    هالا که سرعتت خوب شده سرعتت تو روز و شب چنده مثلا؟؟ من الان به همه نویزام تو روز 120 به بالاس و تو شب بین 20 تا 30 ، شبها 500 الی 600 مگ میشه دانلود کرد . میخام بینم اگه بریم نویزمون رو مثل تو کنیم چقد تاثیر داره ؟؟
    والا سرعت دانلود شب ها رو نمیدونم ولی صبح ها از 120 تا 300 تا متغیره ! شب ها و نصف شب وقت ندارم تست کنم
    البته بیشتر کسایی که تو شهرمون هستن همین سرعت رو دارن

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

یک سوال سرویس های نامحدود TRA ضریب اشتراک 1 به 10 برای من اصلا توی صفحه تمدید و تغییر حساب نیست ! شاید قزوین نداره یا همه ندارن ؟!
    سرویس نامحدود 128 وقتی 20 گیگ رو تموم کردم سرعتم میشه فیکس 16 یا ممکنه بالاترم بره ؟

الان سرویس من رو حالت adsl2plus نیست رو حالت gdmt هست با توجه به اینکه نویز ندارم و اس ان ارم بالاست اگر رو حالت ADSL 2 [LUS باشه بهتر نیست؟
    چطوری میشه گذاشت رو حالت adsl2plus?
    فرقشون چیه ؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میخوام از پارس آنلاین سرویس نامحدود بگیرم . سرویسهای با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتشون چطوریه ؟ خیلی میاد پایین ؟
    و سوال بعدیم هم اینکه سرویس های نامحدود هم شبها افت سرعت دارن ؟؟

ممنون

دوست عزیز قرار بود منم سرویس 1 به 10 بگیرم ولی اینها فقط نمادین هست و در حالت کلی نمیتونی این سرویس رو بخری حد اقل تو قزوین که اینطوری هست !
    و تو تمدید اشتراک خبری از اون تعرفه ها نیست[/QUOTE]

یعنی در پرتال هم نیست که از آنجا انتخاب کنید ؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک سوال سرویس های نامحدود TRA ضریب اشتراک 1 به 10 برای من اصلا توی صفحه تمدید و تغییر حساب نیست ! شاید قزوین نداره یا همه ندارن ؟!
    سرویس نامحدود 128 وقتی 20 گیگ رو تموم کردم سرعتم میشه فیکس 16 یا ممکنه بالاترم بره ؟

الان سرویس من رو حالت adsl2plus نیست رو حالت gdmt هست با توجه به اینکه نویز ندارم و اس ان ارم بالاست اگر رو حالت ADSL 2 [LUS باشه بهتر نیست؟
    چطوری میشه گذاشت رو حالت adsl2plus?
    فرقشون چیه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پارس آنلاین یه شرکت دزد به تمام معناست.موقع فروش با زبون بازی تمام آدمو خر میکنن پشتیبانیشم که تعطیییییییییییییییییییییی لللل.
    به طرف میگم من موقع چت تصویرم قطع میشه میگه ما از سرویسهای اوو و اسکایپ و امثالهم پشتیبانی نمیکنیم.
    منم گفتم شما شاید دلت بخاد پورت 80 رو هم ببندی این دیگه اسمش اینترنت نیست که.حداقل تو سایتشونم نزدن که ما از تصویر تو اینترنت پشتیبانی نمیکنیم که آدم تکلیف خودشو بدونه.
    اگر یک ISP در ایران خودش رو مسئول میدونست واسه افت سرعت و مشکل تو اسکایپ و بازی و... به ما هم خبر بده خوشحال میشیم!

همه شون یا اصطلاحا چیزی رو پشتیبانی نمیکنن یا مشکل از مخابراته!!

وضعیت نت چند روز خیلی بد بود الان مثل اینکه بهتر شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گند بزنن این پارسانلاینو ، شبا قبلی 2 تا 5 370 مگ دانلود میکرد دیشب گذاشتمش تا 7 صبح 170 مگ انلود کرد ، خاکتوسر این شانس گه ما که از هیچی شانس نداریم هیچچ چ چچ چچ چ .

میگن تو ساعات رایگان اینجوریه ، پس چطور این همه آدم 2 گیگ دانلود میکنن ، بعدش ما با 256 170 مگ . یعنی اتمام حجت کردن باهام .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گند بزنن این پارسانلاینو ، شبا قبلی 2 تا 5 370 مگ دانلود میکرد دیشب گذاشتمش تا 7 صبح 170 مگ انلود کرد ، خاکتوسر این شانس گه ما که از هیچی شانس نداریم هیچچ چ چچ چچ چ .

میگن تو ساعات رایگان اینجوریه ، پس چطور این همه آدم 2 گیگ دانلود میکنن ، بعدش ما با 256 170 مگ . یعنی اتمام حجت کردن باهام .
    من هم این مشکل را دارم گند بزنن با 512 دانلود رایگان به 300 مگ نمیرسه ؟ چرا ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •