تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2188 از 2365 اولاول ... 11881688208821382178218421852186218721882189219021912192219822382288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,871 به 21,880 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

همین مید و سوپر هارو میبندم چون اهل صدای بلند هم هستم.ساب هم 1تومن تو فکر کلیدن 12extreme و یا ایمیج idq12 بودم.البته گفتم ساب کوبشی و با کیفیت و دقیق میخوام
    نه اینکه روی پیکان یا پراید میخوای سیستم ببندی که روت نمیشه بگی ماشینت چیه !! اون دوستمون چند بار ازت پرسید ماشین چیه راهنمایی که شما پیچوندی طفره میری جواب نمیدی داستان چیه ! بگو ما هم بدونم جالب شده برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

نه اینکه روی پیکان یا پراید میخوای سیستم ببندی که روت نمیشه بگی ماشینت چیه !! اون دوستمون چند بار ازت پرسید ماشین چیه راهنمایی که شما پیچوندی طفره میری جواب نمیدی داستان چیه ! بگو ما هم بدونم جالب شده برام
    ماشین؟؟؟؟مگه گفتم رو ماشین میخوام میبندم؟ میخوام رو موتور ببندم شایدم گذاشتم 1تانک خریدم. تانک ذوالفقار خوبه؟ صدا توش خوب میشه؟؟؟ ماشین سمنده دوست عزیز ولی دوست ندارم رو سمند ببندم برا همین میخوام سیستمو کاملش کنم بعد حالا یا ماشین میشه بدون صندوق یا صندوق دار شایدم دوچرخه اینم توجه کن دندونامم مسواک زدم خجکله خجکل

ولی پیگان و پراید هم خودش ماشینه دوست عزیز خیلی ها پیکان جواناان میپسندن و خیلی ها هم پراید
    Last edited by mashtio; 09-05-2017 at 07:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

سلام دوستام من دوتا امپ دارم یکی کنوود 720 وات مدل kac_m846 و سونی اکسپلود mn1004 با یک جفت باند 6975 ورژن 2 و ی ساب کدنس باکس کارخونه ای ولی نمیدون چند واته چون این سابو دست دوم خریدم ولی در حد نو هستش واسه همین نه کارتون داشت نه روش چیزی نوشته گه چند واته ولی خب خیلی بزرگه طوری که دو سومه صندوق عقب هاچبکو پر میکنه.....خب بری سر سوالم میخواستم بدون کدوم امپو به اسپیکر وصل کنم بهتره کدومو به ساب وصل کنم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید.اگه ممکنه دلیلشم توضیح بدید بیشتر ممنون میشم.
    پس یکی جواب مارو هم بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

پس یکی جواب مارو هم بده
    حالا یه عکس بگیر شاید بچه ها تونستن بهت بگن مدلش چیه
    بهترین کارم اینه سابت رو از باکس در بیاری پشتش فکر کنم مشخصاتش نوشته ببین چه مدلیه

داره خودمونی میشه mahdiplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس یکی جواب مارو هم بده
    دوست عزیز ساب رو به امپ سونی بریج کن و باندات و بده به امپ کنوود

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت همه دوستان.
    دیروز تو ماشین یکی از دوستان صدای سیستمش رو گوش کردم. راکفورد باز بود . سابش p2 راکفورد با باکس فابریک بود. آمپ سابش رو نمیدونم چی بود. ولی صدای سابش خیلی خیلی با آهنگ هماهنگ بود که باعث تعجب من بود. خودم rs12 و آمپ 9105 کنوود دارم. میخواستم بپرسم از دوستان که علتش چی میتونه باشه این دقت؟ به آمپش مربوط بوده؟ من با ساب خودم دقت خیلی خوبی دارم ولی راکفورده 1 چیز دیگه بود. باکسم هم 32 لیتری سیلده. راستی ماشین اون بنده خدا 206 بود و ماشین من پرشیاست.

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دیروز تو ماشین یکی از دوستان صدای سیستمش رو گوش کردم. راکفورد باز بود . سابش p2 راکفورد با باکس فابریک بود. آمپ سابش رو نمیدونم چی بود. ولی صدای سابش خیلی خیلی با آهنگ هماهنگ بود که باعث تعجب من بود. خودم rs12 و آمپ 9105 کنوود دارم. میخواستم بپرسم از دوستان که علتش چی میتونه باشه این دقت؟ به آمپش مربوط بوده؟ من با ساب خودم دقت خیلی خوبی دارم ولی راکفورده 1 چیز دیگه بود. باکسم هم 32 لیتری سیلده. راستی ماشین اون بنده خدا 206 بود و ماشین من پرشیاست.
    امیر عزیز
    رفتار ساب به موارد مختلفی بستگی داره، از جمله:

1) توانایی بالفطره سابووفر و تکنولوژی ساخت آن
    2) فاکتور های به کار رفته در طراحی باکس، اعم از لیتراژ و فرکانس تیون (در صورتی که ساب Ported باشه)
    3) اما آمپلی فایر هم نقش بسیار مهمی بازی می کنه.
    به نظر من آمپلی فایری میتونه در دقت یک ساب نقش مهمی داشته باشه که اولاً اوپ (Opa) خوبی داشته باشه، ثانیاً Damping Factor بالایی داشته باشه.
    یکی از بهترین اوپ هایی که ساب رو حسابی خوش صدا و پر دقت می کنه، Burr Brown 2132 هست. چون فرکانس کاری بسیار بالایی داره و باعث میشه که قدرت و کیفیت در یک جا جمع بشن.
    مورد دوم هم DF هست... اگر DF یک آمپ بالا باشه، در فرکانس های KickBass دقت بالاتر میره ولی قدرت مقداری کاهش پیدا می کنه.
    اما اگر آمپ مونو DF بالایی داشته باشه، در فرکانس های زیر 80 هرتز نه تنها دقت و کیفیت بالاست، بلکه قدرت هم دست نخورده باقی می مونه.
    به شخصه لایق ترین آمپ برای درایو کردن سابووفر های High-End و کیفیتی رو Helix A2 میدونم. درسته خیلی گرونه (2/300/00 تومان) ولی فوق العاده است.
    برای ستاپ های قدرتی هم آمپ های راکفورد سری T واقعاً خوب هستند.

ساب P2 که فرمودید از رده ی متوسط راکفورد هست و اهداف آمریکایی ها در طراحی ساب به گرایشات قدرتی تمایل داره.
    با دقت ترین ساب آمریکایی که شنیدم IDQ12 بوده، ولی در برابر نمونه های اروپایی مثل Dynaudio و Gladen حرفی برای گفتن نداره.
    فراموش نکنید که ساب هایی با Wattage بالاتر از 500RMS معمولاً دقت پایینی دارند.

شاید تون صدای P2 به دلتون نشسته...
    چون سلیقه ای ترین بخش یک سیستم صوتی، سابووفر هست.

8. 2 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوسته غزیز
    این نظره شخصی من هستش
    سابایه راکفورد کلا انچنان دقته بالایی ندارن سابه خودت که گلیدن هست دقتش از اون بالاتره پس از ساب نبوده
    اگه میگفتی باکست پرتد هستش میگفتم از باکس بوده ولی گقتین سیلد هست پس از باکسم نبوده
    گفتی نمیدونی امپش چی بوده ولی اگه راکقورد باز بوده پس به احتماله زیاد مونو راکفورد هم انداخته دیگه که کلا مونوهای راکفورد صدارو حشک میکنه خیلی کوبشی میکنه
    و در اخر به نظره من مهمترین دلیل ماشینا بوده چون 206 اطاقش خودش یه جورایی باکسه بیس رو خیلی قشنگتر میکنه ولی ماشینایه صندوقدار به خاطره حجمه زیاده صندوقش دقتش حجمش کمتر میشه

10. 2 کاربر از kraytos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوسته غزیز
    این نظره شخصی من هستش
    سابایه راکفورد کلا انچنان دقته بالایی ندارن سابه خودت که گلیدن هست دقتش از اون بالاتره پس از ساب نبوده
    اگه میگفتی باکست پرتد هستش میگفتم از باکس بوده ولی گقتین سیلد هست پس از باکسم نبوده
    گفتی نمیدونی امپش چی بوده ولی اگه راکقورد باز بوده پس به احتماله زیاد مونو راکفورد هم انداخته دیگه که کلا مونوهای راکفورد صدارو حشک میکنه خیلی کوبشی میکنه
    و در اخر به نظره من مهمترین دلیل ماشینا بوده چون 206 اطاقش خودش یه جورایی باکسه بیس رو خیلی قشنگتر میکنه ولی ماشینایه صندوقدار به خاطره حجمه زیاده صندوقش دقتش حجمش کمتر میشه
    ممنون از پاسختون. خودمم هم همین فکرو میکنم. 206 تو ماشینای هم رده خودش واقعا خوش صداس. صدای باند فابریک ماشین هم به دلیل قرار گیری درست محل تیوتر و ووفر یک سر و گرن از ماشین های دیگه بالاتره . صندوقش هم طوریه که انگار ساب رو داخل ماشین گذاشتی ولی پرشیا و سمند شرایط کاملا متفاوتی دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

خواهش میکنم
    206 کلا ذاتش همینه
    یه سابه 100 تومنی که 100 rms هم باشه توش بندازی اندازه 3 4 برابرش صدا میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •