نه اینکه روی پیکان یا پراید میخوای سیستم ببندی که روت نمیشه بگی ماشینت چیه !! اون دوستمون چند بار ازت پرسید ماشین چیه راهنمایی که شما پیچوندی طفره میری جواب نمیدی داستان چیه ! بگو ما هم بدونم جالب شده برام![]()
نه اینکه روی پیکان یا پراید میخوای سیستم ببندی که روت نمیشه بگی ماشینت چیه !! اون دوستمون چند بار ازت پرسید ماشین چیه راهنمایی که شما پیچوندی طفره میری جواب نمیدی داستان چیه ! بگو ما هم بدونم جالب شده برام![]()
ماشین؟؟؟؟مگه گفتم رو ماشین میخوام میبندم؟ میخوام رو موتور ببندمشایدم گذاشتم 1تانک خریدم. تانک ذوالفقار خوبه؟ صدا توش خوب میشه؟؟؟
ماشین سمنده دوست عزیز ولی دوست ندارم رو سمند ببندم برا همین میخوام سیستمو کاملش کنم بعد حالا یا ماشین میشه بدون صندوق یا صندوق دار شایدم دوچرخه
اینم توجه کن دندونامم مسواک زدم خجکله خجکل
ولی پیگان و پراید هم خودش ماشینه دوست عزیز خیلی ها پیکان جواناان میپسندن و خیلی ها هم پراید![]()
Last edited by mashtio; 09-05-2017 at 07:57.
پس یکی جواب مارو هم بده![]()
حالا یه عکس بگیر شاید بچه ها تونستن بهت بگن مدلش چیه
بهترین کارم اینه سابت رو از باکس در بیاری پشتش فکر کنم مشخصاتش نوشته ببین چه مدلیه![]()
دوست عزیز ساب رو به امپ سونی بریج کن و باندات و بده به امپ کنوود
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
با سلام مجدد خدمت همه دوستان.
دیروز تو ماشین یکی از دوستان صدای سیستمش رو گوش کردم. راکفورد باز بود . سابش p2 راکفورد با باکس فابریک بود. آمپ سابش رو نمیدونم چی بود. ولی صدای سابش خیلی خیلی با آهنگ هماهنگ بود که باعث تعجب من بود. خودم rs12 و آمپ 9105 کنوود دارم. میخواستم بپرسم از دوستان که علتش چی میتونه باشه این دقت؟ به آمپش مربوط بوده؟ من با ساب خودم دقت خیلی خوبی دارم ولی راکفورده 1 چیز دیگه بود. باکسم هم 32 لیتری سیلده. راستی ماشین اون بنده خدا 206 بود و ماشین من پرشیاست.
امیر عزیز
رفتار ساب به موارد مختلفی بستگی داره، از جمله:
1) توانایی بالفطره سابووفر و تکنولوژی ساخت آن
2) فاکتور های به کار رفته در طراحی باکس، اعم از لیتراژ و فرکانس تیون (در صورتی که ساب Ported باشه)
3) اما آمپلی فایر هم نقش بسیار مهمی بازی می کنه.
به نظر من آمپلی فایری میتونه در دقت یک ساب نقش مهمی داشته باشه که اولاً اوپ (Opa) خوبی داشته باشه، ثانیاً Damping Factor بالایی داشته باشه.
یکی از بهترین اوپ هایی که ساب رو حسابی خوش صدا و پر دقت می کنه، Burr Brown 2132 هست. چون فرکانس کاری بسیار بالایی داره و باعث میشه که قدرت و کیفیت در یک جا جمع بشن.
مورد دوم هم DF هست... اگر DF یک آمپ بالا باشه، در فرکانس های KickBass دقت بالاتر میره ولی قدرت مقداری کاهش پیدا می کنه.
اما اگر آمپ مونو DF بالایی داشته باشه، در فرکانس های زیر 80 هرتز نه تنها دقت و کیفیت بالاست، بلکه قدرت هم دست نخورده باقی می مونه.
به شخصه لایق ترین آمپ برای درایو کردن سابووفر های High-End و کیفیتی رو Helix A2 میدونم. درسته خیلی گرونه (2/300/00 تومان) ولی فوق العاده است.
برای ستاپ های قدرتی هم آمپ های راکفورد سری T واقعاً خوب هستند.
ساب P2 که فرمودید از رده ی متوسط راکفورد هست و اهداف آمریکایی ها در طراحی ساب به گرایشات قدرتی تمایل داره.
با دقت ترین ساب آمریکایی که شنیدم IDQ12 بوده، ولی در برابر نمونه های اروپایی مثل Dynaudio و Gladen حرفی برای گفتن نداره.
فراموش نکنید که ساب هایی با Wattage بالاتر از 500RMS معمولاً دقت پایینی دارند.
شاید تون صدای P2 به دلتون نشسته...
چون سلیقه ای ترین بخش یک سیستم صوتی، سابووفر هست.
سلام دوسته غزیز
این نظره شخصی من هستش
سابایه راکفورد کلا انچنان دقته بالایی ندارن سابه خودت که گلیدن هست دقتش از اون بالاتره پس از ساب نبوده
اگه میگفتی باکست پرتد هستش میگفتم از باکس بوده ولی گقتین سیلد هست پس از باکسم نبوده
گفتی نمیدونی امپش چی بوده ولی اگه راکقورد باز بوده پس به احتماله زیاد مونو راکفورد هم انداخته دیگه که کلا مونوهای راکفورد صدارو حشک میکنه خیلی کوبشی میکنه
و در اخر به نظره من مهمترین دلیل ماشینا بوده چون 206 اطاقش خودش یه جورایی باکسه بیس رو خیلی قشنگتر میکنه ولی ماشینایه صندوقدار به خاطره حجمه زیاده صندوقش دقتش حجمش کمتر میشه
ممنون از پاسختون. خودمم هم همین فکرو میکنم. 206 تو ماشینای هم رده خودش واقعا خوش صداس. صدای باند فابریک ماشین هم به دلیل قرار گیری درست محل تیوتر و ووفر یک سر و گرن از ماشین های دیگه بالاتره . صندوقش هم طوریه که انگار ساب رو داخل ماشین گذاشتی ولی پرشیا و سمند شرایط کاملا متفاوتی دارن.
خواهش میکنم
206 کلا ذاتش همینه
یه سابه 100 تومنی که 100 rms هم باشه توش بندازی اندازه 3 4 برابرش صدا میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)