بعد از یک یا دوساعت وسط بازی درجا قفل میکنه بدون هیچ گونه تیک زدن صفحه سیاه شدن سرعت بازی کم شدن.بعضی وقتها هگام قفل کردن دسته میافته رو ویبره خوردن و تا دستگاهو خاموش نکنم ویبره قطع نمیشه.
مادربورد هم فالکونه.
بعد از یک یا دوساعت وسط بازی درجا قفل میکنه بدون هیچ گونه تیک زدن صفحه سیاه شدن سرعت بازی کم شدن.بعضی وقتها هگام قفل کردن دسته میافته رو ویبره خوردن و تا دستگاهو خاموش نکنم ویبره قطع نمیشه.
مادربورد هم فالکونه.
Last edited by Shahroozs2; 13-03-2011 at 10:44.
داداش شرمنده نمیخوام اسپم بدم ولی عجب وضعیتی داری!![]()
دوست عزیز اگه از روش MRA برای آپدیت درایو استفاده بشه باید برد درایو جدا بشه و تراشیده ودر بعضی مواقع لحیم کاری بشه و مقاومت روی اون نصب کرد! و یه اشتباه کوچیک باعث آسیب دیدن درایو میشه!
در حین همین باز و بسته کردن برد درایو و خود درایو ممکن حتی لنز هم آسیب ببینه !!
و همانطور که همه میدونیم لنز هم عضوی از درایو هست!![]()
Last edited by shab_2008; 13-03-2011 at 12:32.
من یه جا زنگ زدم گفت کنسولتو بیار یه اپدیت نرم افزاری میکنم درس میشه میخواستم بدونم اون اپدیت چیه خودم بکنم
پدر سوخته جواب منو نمیدین؟![]()
Last edited by alireza_sun72; 13-03-2011 at 12:42.
سلام
آقا ما یدونه nfs خریدیم فروشنده پرسید lt+ داری گفتم نه lt سادس گفت یدونه dvd بهت میدم بریز اجرا میشه
این dvd چیه
بریزم ؟؟؟؟
دستگاه نپره
جواب منه بدبخت رو یکی بده ...
کی ....؟
کیه ..... کیـــــــــــــــــــــــ ـــــه...؟ کیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه ...؟
ااااااا مستشـــار تویی؟
نگیری نصف عمرت بر فناست.یکش رو نگرفته باشی اون نصفه ی دیگه ی عمرت بر فناست
با یکش یک مقدار فرق کرده اما به نظرم بازم بازی فوق العاده قشنگی هست.نبود دوربین ایزومتریک هم که برای من اصلا مشکلی ایجاد نکرد.هرکی هم که بگه بازی به درد نمی خوره مطمئن باش 1-2 ساعت بیشتر بازی نکرده و داره همین جوری نظر می ده
من یک مدت با PS3 همچین مشکلی داشتم.دلیلش هم اینه که رزولوشن که میره بالا فرکانس تصویر هم میره بالا و هر مانیتور تا یک فرکانش خاصی ساپورت میکنه.البته اگه مانیتور شما فول اچ دی هست مشکل باید از جای دیگه ای باشه.شما کیفیت رو بزار رو 720p احتمالا درست می شه.
Last edited by Alex merccer; 13-03-2011 at 13:45.
دوست عزیز کابل وجی ای به اچ دی دیگه چه صیغه ایه!!!؟
شما باید یه کابل DVI to HDMI بخرید تا مشکلتون حل بشه.
اگه لنزم اسیب دیده باشه باید وسط بازی بیاد بیرون و ارور کثیف بودن دیسکو بده.دیگه این قفل کردنه چه کوفتیه؟
حالا به نظر شما برم سراغ طرف یا نه اشکال از دستگاه خودمه؟
Last edited by Shahroozs2; 13-03-2011 at 14:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)