بنده هم گروه ۳۳ خدمت می کردم سال 89 ولی تا جایی که اطلاع دارم گردانی به نام 808 نداره!
راستی هنوز امیر فلاح فرمانده هست؟؟؟
بنده هم گروه ۳۳ خدمت می کردم سال 89 ولی تا جایی که اطلاع دارم گردانی به نام 808 نداره!
راستی هنوز امیر فلاح فرمانده هست؟؟؟
سلام بچه ها
بچه ها حتما باید پلیس +10 ازما واسه ثبت درخواست اعزام به خدمت اثرانگشت دیجیتالی بگیره؟
سلام من یگان 531 افتادم تو پادگان 01، این یگان 531 چجور جاییه؟ کسی از این یگان آماری داره؟
دوستان من الان 20 روزه برای معافیت کفالت از کار افتادگی پدر دفترچه رو فرستادم ولی هنوز هیچی برام نیومده به نظرتون پلیس +10 برم چقدر این پروسه به نظرتون زمان بره
با توجه به اینکه مقیم هستید یا خیر معمولا برا اینکه خرج سرباز رو ندن میفرستن برن ولی اگه مقیم نباشید معمولا میزان یه باره چند روز برید.
البته مرخصی به اسم ساعتی مثلا 12 ساعت هم شاید بدن که 5شنبه بری جمعه بیای.
یکی از دوستان من تازگی رفت پرندک آموزشی تو کل دوره از 4شنبه غروب هرهفته تا شنبه صبح مرخصی بود تازه هر تعطیلی هم بهشون میخورد بین دو تا تعطیلی تعطیلشون میکردن ( خونه دوستم پردیس بود )
شما اگه نوشته های من در این موضاعات رو ببینی همش نوشتم شاید و احتمالا پس اصلا مشخص نیست چون یه قانون یکسان در رابطه با این موارد وجود نداره و اینا که من میگم یه حالت کلی هست.
کلا برای انتقالی با توجه به اینکه شما تک پسری از طریق جمع کردن استشهاد محلی اقدام کن ، چیزی که من شنیدم نامه از دادگستری و مدرک تک پسر بودن و استشهاد با امضاء افراد مهم شهر مثل امام جمعه و ... رو لازم داره
البته یه مشکلی خانوادگی باید ضمیمش باشه.
میگیرن دیگه!
چطور؟
الان شما وارد یه پروسه اداری شدی و ممکنه تا حدود 1 یا 2 ماه طول بکشه.
دوستان بالاخره بعد از کلی دوندگی برا جذب شدن در سپاه امید ما روز به روز کمتر شده و گفتن لیسانسه ها رو فقط از کسانی جذب می کنن که دوره تکمیلی داشته باشن.آخه بد بختی من اینه که رئیس وظیفه عمومی شهرمون هم پدر دوستمه و اونم بعد از کارهایی که در حقش کردیم زد تو برجک ما و هیچ کاری برامون نکرد.
حالا با این وضع من که اول تیر هستم به احتمال بیشتر نیرو انتظامی هستم؟چون چندین ماهه تمام دوستان و آشناهام با لیسانس افتادن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه.منم که بومی کرمانشاهم پس احتمالا اونجام درسته؟
Last edited by holyboy; 05-05-2014 at 22:33.
1- آیا این حرف درسته :
"معاف از رزم نگیرید. چون روی کارت پایان خدمت شما معاف از رزم میزنن و شما همون مشکلات معافیت پزشکی رو پیدا خواهید کرد."
؟
2- از تاریخ فارغ التحصیلی دقیقآ چه مدت فرصت داریم که دفترچه رو پست کنیم ؟؟ بعضیا میگن 6 ماه بعضی هم یک سال، کدوم درسته ؟!
ممنون
Last edited by pm1; 06-05-2014 at 10:49.
بعد دو ماه علافی،رفتم پلیس +10 بالاخره برگمو ازونجا گرفتم
تاریخ اعزام زده اول تیر
تقسیم هم گفته تا یه هفته قبل میادش
وسط جام جهانی باید برم خدمت
سمنان پایگاه پدافند هوایی چطوره؟میخوام بگم اونجا بندازنم،بابام ارتشی بوده رفقاش هنوز سر کارن،آموزشی رو گفتن اونجا برو بعدش میای ستاد تو خیابون تختی تهران پیش خودمون
سلام
میخواستم ببینم کسی که لیسانس داره و میره خدمت . میتونه سال دوم خدمت برای ازمون ارشد ثبت نام کنه و ایا اجازه میدن در روز ازمون بره ازمون بده مثلا یک روز ازمون سراسری هست و یک روز ازمون دانشگاه ازاد هر دو روز رو میزارن بری ازمون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by sansa; 06-05-2014 at 12:29.
با اجازه دوستان
1- خیر روی کارت درج نمیشه
2- یک سال
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)