تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2187 از 4105 اولاول ... 1187168720872137217721832184218521862187218821892190219121972237228726873187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,861 به 21,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گل...
    من آموزشیم رو 02 پرندک بودم و تو تقسیمات افتادم گروهان 33 توپخانه آج سنندج، از اونجا هم منتقل شدم یکی از گردانهای دیگه گروهان 33 که در کرمانشاه هستش به نام 808 قسمت 404، کارشناسی کامپیوتر دارم و تک پسر هم هستم، میخواستم بدونم میتونم انتقالی بگیرم به تهران؟ (اگه میتونم شرایط و یا مدارک مورد نیازش چیه؟)، خودم بچه قائمشهرم
    مرسی
    بنده هم گروه ۳۳ خدمت می کردم سال 89 ولی تا جایی که اطلاع دارم گردانی به نام 808 نداره!
    راستی هنوز امیر فلاح فرمانده هست؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    بچه ها حتما باید پلیس +10 ازما واسه ثبت درخواست اعزام به خدمت اثرانگشت دیجیتالی بگیره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام من یگان 531 افتادم تو پادگان 01، این یگان 531 چجور جاییه؟ کسی از این یگان آماری داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من الان 20 روزه برای معافیت کفالت از کار افتادگی پدر دفترچه رو فرستادم ولی هنوز هیچی برام نیومده به نظرتون پلیس +10 برم چقدر این پروسه به نظرتون زمان بره

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

امیرخان ممنون از توضیحاتتون..یه سوال اینکه فرمودید جمعه ها در اختیار هست یعنی میشه از پنج شنبه غروب تا جمعه رو شهرمون برگردیم؟
    با توجه به اینکه مقیم هستید یا خیر معمولا برا اینکه خرج سرباز رو ندن میفرستن برن ولی اگه مقیم نباشید معمولا میزان یه باره چند روز برید.

البته مرخصی به اسم ساعتی مثلا 12 ساعت هم شاید بدن که 5شنبه بری جمعه بیای.

یکی از دوستان من تازگی رفت پرندک آموزشی تو کل دوره از 4شنبه غروب هرهفته تا شنبه صبح مرخصی بود تازه هر تعطیلی هم بهشون میخورد بین دو تا تعطیلی تعطیلشون میکردن ( خونه دوستم پردیس بود )

شما اگه نوشته های من در این موضاعات رو ببینی همش نوشتم شاید و احتمالا پس اصلا مشخص نیست چون یه قانون یکسان در رابطه با این موارد وجود نداره و اینا که من میگم یه حالت کلی هست.

با سلام خدمت دوستان گل...
    من آموزشیم رو 02 پرندک بودم و تو تقسیمات افتادم گروهان 33 توپخانه آج سنندج، از اونجا هم منتقل شدم یکی از گردانهای دیگه گروهان 33 که در کرمانشاه هستش به نام 808 قسمت 404، کارشناسی کامپیوتر دارم و تک پسر هم هستم، میخواستم بدونم میتونم انتقالی بگیرم به تهران؟ (اگه میتونم شرایط و یا مدارک مورد نیازش چیه؟)، خودم بچه قائمشهرم
    مرسی
    کلا برای انتقالی با توجه به اینکه شما تک پسری از طریق جمع کردن استشهاد محلی اقدام کن ، چیزی که من شنیدم نامه از دادگستری و مدرک تک پسر بودن و استشهاد با امضاء افراد مهم شهر مثل امام جمعه و ... رو لازم داره

البته یه مشکلی خانوادگی باید ضمیمش باشه.

سلام بچه ها
    بچه ها حتما باید پلیس +10 ازما واسه ثبت درخواست اعزام به خدمت اثرانگشت دیجیتالی بگیره؟
    میگیرن دیگه!

چطور؟

دوستان من الان 20 روزه برای معافیت کفالت از کار افتادگی پدر دفترچه رو فرستادم ولی هنوز هیچی برام نیومده به نظرتون پلیس +10 برم چقدر این پروسه به نظرتون زمان بره
    الان شما وارد یه پروسه اداری شدی و ممکنه تا حدود 1 یا 2 ماه طول بکشه.

6. 5 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد از کلی دوندگی برا جذب شدن در سپاه امید ما روز به روز کمتر شده و گفتن لیسانسه ها رو فقط از کسانی جذب می کنن که دوره تکمیلی داشته باشن.آخه بد بختی من اینه که رئیس وظیفه عمومی شهرمون هم پدر دوستمه و اونم بعد از کارهایی که در حقش کردیم زد تو برجک ما و هیچ کاری برامون نکرد.
    حالا با این وضع من که اول تیر هستم به احتمال بیشتر نیرو انتظامی هستم؟چون چندین ماهه تمام دوستان و آشناهام با لیسانس افتادن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه.منم که بومی کرمانشاهم پس احتمالا اونجام درسته؟
    Last edited by holyboy; 05-05-2014 at 22:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

1- آیا این حرف درسته :
    "معاف از رزم نگیرید. چون روی کارت پایان خدمت شما معاف از رزم میزنن و شما همون مشکلات معافیت پزشکی رو پیدا خواهید کرد."

؟

2- از تاریخ فارغ التحصیلی دقیقآ چه مدت فرصت داریم که دفترچه رو پست کنیم ؟؟ بعضیا میگن 6 ماه بعضی هم یک سال، کدوم درسته ؟!

ممنون
    Last edited by pm1; 06-05-2014 at 10:49.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد دو ماه علافی،رفتم پلیس +10 بالاخره برگمو ازونجا گرفتم
    تاریخ اعزام زده اول تیر
    تقسیم هم گفته تا یه هفته قبل میادش
    وسط جام جهانی باید برم خدمت
    سمنان پایگاه پدافند هوایی چطوره؟میخوام بگم اونجا بندازنم،بابام ارتشی بوده رفقاش هنوز سر کارن،آموزشی رو گفتن اونجا برو بعدش میای ستاد تو خیابون تختی تهران پیش خودمون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    میخواستم ببینم کسی که لیسانس داره و میره خدمت . میتونه سال دوم خدمت برای ازمون ارشد ثبت نام کنه و ایا اجازه میدن در روز ازمون بره ازمون بده مثلا یک روز ازمون سراسری هست و یک روز ازمون دانشگاه ازاد هر دو روز رو میزارن بری ازمون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by sansa; 06-05-2014 at 12:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

1- آیا این حرف درسته :
    "معاف از رزم نگیرید. چون روی کارت پایان خدمت شما معاف از رزم میزنن و شما همون مشکلات معافیت پزشکی رو پیدا خواهید کرد."

؟

2- از تاریخ فارغ التحصیلی دقیقآ چه مدت فرصت داریم که دفترچه رو پست کنیم ؟؟ بعضیا میگن 6 ماه بعضی هم یک سال، کدوم درسته ؟!

ممنون
    با اجازه دوستان
    1- خیر روی کارت درج نمیشه
    2- یک سال

12. 3 کاربر از babakshahkaram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •