مال من هم بعد از عید فطر خوب شده شبی 4 گیگ میگیرم راحت
مال من هم بعد از عید فطر خوب شده شبی 4 گیگ میگیرم راحت
یعنی چی مفتکی مودم نمیده ؟
مگه مودم هاش اینقدر ارزش دارن ؟
کاربرد من خوب میخام با لپ تاپ بشینم نت کار کنم .توی اتوبوس و ماشین نه ...
بعضی اوقات توی خونه یا کتابخونه یا سر کار نت لازم دارم .... کلا جایی که به adsl دسترسی ندارم ...
البته دانلود شبانه هم دارم ...
کلا بجای adsl میخام بگیرم .
با سلام .من یک مودم جیبی مبین نت دیروز خریدم با 30 کیک دو ساله 512 مبلغ 453 تومن و امروز شرکتش زنک زده میکه فعال شده خلاصه فعال نشده و نمیدونم چه جوری راه اندازی میشه و بهشونم که زنک میزنم هی حرفای الکی و مفت میزنن و هی منو پاس میدن اینور و اونور و حالا نمیدونم چکار کنم میکن وصله ولی طرز استفادشو نمیدونم اکر امکانش هست لطفا توضیح بدین ممنون میشم
چطوری میشه مودم را اپدیت کرد؟؟
سلام
بچه ها من چند روز پیش از مبینت به خاطره کندی سرعتم شکایت کردم
سرعتمو واسه چند روز درست کردن
الان دوباره سرعتم کند شده
میخوام درخواست تجدید نظر بدم اینو میگه............(رکورد ثبت نشدفیلد تاريخ اجباری می باشد و باید در فرم قرار بگیرد)
خوشحال میشم راهنماییم کنید![]()
سرعت دانلود من الان تو ساعت غیر رایگان 25 کیلوبایته سرویس یک مگ شبانه که هیچ. تو روز صفحه هم به زور بازمیکنه ساعت ویندوز هم آپدیت نمیتونه بشه تو انجمن ها هم فقط با قند شکن میشه پست فرستاد نمیدونم انگار مبین نت برای ارسال و دریافت های کوچک محدودیت گذاشته مثل همین انجمن ها و ساعت ویندوز و... البته اکثر قند شکن ها هم کار نمیکنن شاید بخاطر محدودیتهایی که برای از کار انداختن قند شکن ها گذاشتن این اتفاق ها افتاده. معمولا به همین خاطر در ایران اینترنت مشکل پیدا میکنه.
از غروب تا الان نت افتضاح بود صفحه به زور باز می کرد
البته مثل اینکه مشکل سراسری هست و مختص مبین نت نیست.
دوستان adsl بهترین گزینه شده مبین نت منو بدبخت کرد بیچارم کرد مجبور شدم وام بگیرم هر چی داشتم دادم جای این نامردا
بسمونه دیگه ظلم مبین نت زیاد شده ترو خدا یکی یه کاری کنه واسه ما بیچاره شدیم از بس پول شارژ دادیم هی حجممون رو دزدیدن
مبین نت از صبح تا حالا برای من قطعه
گه تو این نت آشغال
من هر وقت که حجمم تموم میشد مثلا یک یا 2 روز مونده تا اعتبارم تموم بشه کلی تمدیدش میکردم بعد درست میشد با همون 4 گیگ میداد
الان زد اینترنت تموم شده رفتم داخلش زده 1 روز باقی مانده بعد 1 و نیم گیگ هم دارم ولی نمیاره حجمشم زده 30 دقیقخ پیش آپدیت شده که اصلا استفاده نکردم.
حالا اومدم دوباره طرح رو تمدید کردم الان شده 30 روز ولی 4گیگ همون گیگ باقی مانده هستش؟؟؟ اگه حجم تموم شده که نباید دیگه همون رو بیاره؟؟؟ الان چرا حجم من کم شده ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)