تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2187 از 3745 اولاول ... 1187168720872137217721832184218521862187218821892190219121972237228726873187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,861 به 21,870 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه asiatechgil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

من سرويسم نامحدود بوده. خب نامحدود مطمئنن بهتره اما قيمت ها بالاست.
    الان سرويسي مي خوام كه بتونم تو ماه حدود 100 گيگ (حدودا) دانلود داشته باشم. قيمت هم بيشتر از 70 الي 80 تومن نشه تو ماه.

پیشنهاد میکنم سرویس 10 مگ با 10 گیگ بگیری ماهیانه 44 تومن

شب ها سرویس 2 مگ میشه و میتونی بیشتر از 5 گیگ دریافت کنی ، یعنی با نصف این هزینه که گفتی میتونی حدود 150 گیگ دانلود کنی

اگه روزانه واست کمه میتونی 10 مگ 20 گیگ (67 تومن) یا 4 مگ 30 گیگ (85 تومن) بگیری

با 10 مگ میتونی همون مصرف شبانه رو داشته باشی

با 4 مگ هم سرویس شبانه حدود 1.5 مگ میشه که شبی حدود 3.5 گیگ میشه دانلود کرد

البته این ها با شرایطی هست که نوسان و مشکلات دیگه نداشته باشید

و البته مرکز خلوت یا شلوغ بودن مرکز و تعداد کاربران و... ممکنه تاثیر گذار باشه

اما میانگین سرعت سرویس ها در استفاده شبانه به این صورت هستند و دوستانی که در همین فروم کاربر آسیاتک هستند میتونن اطلاعات دقیق تری بهتون بدن
    Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 04:08.

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

تا قبل از عید که من نامحدود 1مگ داشتم بعد از تمام شدن حجم تبادل سرعت بین 40 تا 50 میشد و ماهی حدود 120 گیگ میتونستم دانلود کنم که مصرفم هم همینقدر بود ولی همینجا کسایی بودن که میگفتن سرعتمون میشه 20. من از نظر مرکز مخابراتی مشکل ندارم ولی میخوام بدونم سیاستهای آسیاتک برای نامحدود تغییر نکرده؟ مثلا فن آوا در حال حاضر تو سرویس نامحدود بعد از اتمام حجم روزانه ضریب اشتراک 1/8 رو دقیقا اعمال میکنه!

خیر سیاست ها تغییری نکرده ، قرار بوده مصرف منصفانه اعمال بشه که کردند دیگه چه تغییری

اونم گفتم بستگی به مرکز داره ، در نامحدود برنزی یک سرویس از ابندا به 8 نفر داده میشه ممکنه در مرکز شما کاربر نامحدود کم باشه و شما تغییر چندانی مشاهده نکنید ، اون مصرف حداقلی با احتساب اینکه هر 8 نفر استفاده کنند در نظر گرفته شده که شما بتونید حداقل اینقدر با سرعت 16 تا 32 دانلود کنید و اگر تعداد کاربران کمتر باشه سرعت تا سقف یعنی 128 میره

در نقره ای و طلایی ابتدا سرع هدیه 1 به 1 داده میشه و بعد اون در نقره ای سرویس بین 6 نفر و طلایی بین 4 نفر به اشتراک گذاشته میشه

در مورد شرکت فن آوا با توجه به اطلاعاتی که بنده دارم تمام سرویس های نامحدود به همین صورت قراردادی مصرف منصفانه فروخته شده ولی اعمال نشده ، از اونجایی که تمام شرکت ها مجبور به اجرا هستند و به قول شرکت مخابرات به اسم نامحدود سرویس محدود میفروشن تا مشتری جذب کنن ، تا به حال اعمال نکرده بودند ولی الان داره اعمال میشه

سرویس های نامحدود مخابرات 128/256/512 هم از ماه آینده با همین قانون صورت مصرف منصفانه ارائه میشه ، البته در استان هایی که هنوز مخابرات نامحدود میده ، چون به گفته خودشون بیشتر مشترکین نامحدود دارند و اگر استفاده مدام داشته باشند پهنای باندی باقی نمیمونه واسه محدود ها ، به قولی به جای حل مسئله (افزایش پهنای باند) صورت مسئله (حذف شبانه یا محدودیت در مصرف ، حذف نامحدود یا مصرف منصفانه) را پاک کردند !!
    Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 16:12.

3. 3 کاربر از asiatechgil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

امروز خبر برداشته شدن محدودیت سرعت آسیاتک رو دیدم. یه سؤال داشتم.

من چند ماهه که از سرویس کیمیا 2 مگ 1تا 8 صبح رایگان استفاده میکنم. سرعت دانلود از سرور ایرانی چه در روز و چه در زمان رایگان همیشه روی 250 بوده.

توی لینک خبرشون هم کلیات رو گفتند و به جزئیات اشاره نکردن.

الان من باید انتظار سرعت بیشتری رو در دانلود از سایت هایی که از سرور آسیاتک استفاده میکنن، داشته باشم؟

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام

من چند ماهه که از سرویس کیمیا 2 مگ 1تا 8 صبح رایگان استفاده میکنم. سرعت دانلود از سرور ایرانی چه در روز و چه در زمان رایگان همیشه روی 250 بوده.

الان من باید انتظار سرعت بیشتری رو در دانلود از سایت هایی که از سرور آسیاتک استفاده میکنن، داشته باشم؟

در این مورد هنوز پشتیبانی فنی هم اطلاعات دقیقی نداره

ولی تا جایی که از متن خبر میشه برداشت کرد ، سرعت ارتباط بین کاربران تا نهایت سقف سرعت ممکن افزایش میابه

مثلا شما در شرکت دوربین مداربسته دارید و از طریق اینترنت منزل که از آسیاتک سرویس گرفتید به سیستمی در شرکت که از اینترنت آسیاتک استفاده میکنه متصل میشید و به جای سرعت مثلا 1 مگابیت که دارید از نهایت کشش خط مثلا 12 مگ برای کنترل وضعیت استفاده میکنید

یا مثالی که در سایت آسیاتک آورده شده ، دو کاربر که در شبکه اجتماعی برای هم فایل ارسال میکنند با نهایت پهنای باند اختصاصی این تبادل انجام میشه

در هر صورت این امکان داخل شبکه و بین کاربرانه

اینکه شما از فایل های روی دیتاسنتر آسیاتک با سرعت بالاتری دانلود کنید قبلا بوده ولی گویا برای خیلی اعمال نشده ، ممکنه به خاطر کمبود پهنای باند مرکز کاربران مناطق باشه ، به عنوان مثال در برخی استان ها مخابرات اجازه نمیده شرکت های خصوصی بیشتر از مثلا 2 مگ پهنای باند به مراکز اختصاص بدن ، خوب در این صورت کل کاربران آن منطقه باید با همین پهنای باند متصل بشن و عملا سرویس 4 یا 10 مگ فروخته نمیشه و این قابلیت هم برای کسانی که اینترنت 1/2 مگ دارند و سرعت قبلا هم تا سقف سرعت منطقه یعنی 2 مگ بوده تاثیری نداره

در ضمن سرویس شما کیمیا 2 مگابیت است و سرعت در شب ها طبق محدودیت باید روی 1 مگابیت باشه ، البته بر روی فایل های داخلی خیر ، در ساعا رایگان sla تعلق نمیگیره و عجیبه که شما دارید با نهایت سرعت خریداری شده استفاده میکند ، از سرور خارجی هم در ساعات رایگان 2 مگ دانلود میکنید یا لیمیت میشید رو 1 مگ ؟

در طول روز باید سرعتتون بیشتر از این باشه ، پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید و بررسی کنند ، ممکنه نویز خط یا فاصله از مخابرات زیاد باشه و خط شما بیشتر از 2 مگ کشش نداشه باشه ، البته ممکنه هم مشکلی که در بالا اشاره کردم در منطقه شما وجود داشه باشه

*** در جواب یکی از دوستان که پرسیده بودند چرا سرویس های شاتل و پارس از سرور داخلی سرعت به نسبت بالاتری دارند در صورتی که این سایت ها روی دیتاسنتر آسیاتک هستند ، شما بابت هر گیگ ترافیک 3600 تومن پرداخت میکنید و شرکت چند درصد به دیتاسنتر مبدا میده و بقیه میشه سود ، ولی دیتاسنتر آسیاتک یعنی از این جیب به اون جیب و هزینه خاصی برای شرکت نداره و در این حالت 100 % سود میکنه و طبیعیه شاتل و پارس به جای هزینه سنگین به دیتاسنتر خارجی بیان هزینه کمتر به دیتاسنتر آسیاتک بدن و این قابلیت رو برای کاربران خودشونم قرار بدن ، در این صورت کاربر در ساعات رایگان بیشتر از سرور داخلی استفاده میکنه و شاتل و پارس هم در این زمینه میتونن به نسبت آسیاتک کاربرها رو راضی کنن و در این مورد برتری رو از آسیاتک بگیرن و هم هزینه کمتری بابت دانلود فایل به دیتاسنتر داخلی بدن

در این مورد به زودی توضیحات کاملی میدم
    Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 16:17.

6. این کاربر از asiatechgil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیر سیاست ها غییری نکرده ، قرار بوده مصرف منصفانه اعمال بشه که کردند دیگه چه تغییری

اونم گفتم بستگی به مرکز داره ، در نامحدود برنزی یک سرویس از ابندا به 8 نفر داده میشه ممکنه در مرکز شما نامحدود کم باشه و شما تغییر چندانی مشاهده نکنید ، اون مصرف حداقلی با احتساب اینکه هر 8 نفر استفاده کنند در نظر گرفته شده که شما بتونید حداقل اینقدر با سرعت 16 تا 32 دانلود کنید و اگر تعداد کاربران کمتر باشه سرعت تا سقف یعنی 128 میره

در نقره ای و طلایی ابتدا سرع هدیه 1 به 1 داده میشه و بعد اون در نقره ای سرویس بین 6 نفر و طلایی بین 4 نفر به اشتراک گذاشته میشه

در مورد شرکت فن آوا با توجه به اطلاعاتی که بنده دارم تمام سرویس های نامحدود به همین صورت قراردادی مصرف منصفانه فروخته شده ولی اعمال نشده ، از اونجایی که تمام شرکت ها مجبور به اجرا هستند و به قول شرکت مخابرات به اسم نامحدود سرویس محدود میفروشن تا مشتری جذب کنن ، تا به حال اعمال نکرده بودند ولی الان داره اعمال میشه

سرویس های نامحدود مخابرات 128/256/512 هم از ماه آینده با همین قانون صورت مصرف منصفانه ارائه میشه ، البته در استان هایی که هنوز مخابرات نامحدود میده ، چون به گفته خودشون بیشتر مشترکین نامحدود دارند و اگر استفاده مدام داشته باشند پهنای باندی باقی نمیمونه واسه محدود ها ، به قولی به جای حل مسئله (افزایش پهنای باند) صورت مسئله (حذف شبانه یا محدودیت در مصرف ، حذف نامحدود یا مصرف منصفانه) را پاک کردند !!
    میگم شما خبر نداید جریان این اطلاعیه جدید چیه درباره حذف محدودیت درون شبکه
    اطلاعیه رو زدند ولی تغیییری صورت نگرفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان در این سوریس در ساعات رایگان چند گیگ میشه دانلود کرد؟
    شهاب 10Mbps تا 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tohid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من می خوام بیام آسیا

چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه

این سرویس چطوریه؟

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

دوستان من می خوام بیام آسیا

چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه

این سرویس چطوریه؟
    صفحه قبل یه دوست گل توضیحات خوبی راجب به نامحدود ها دادند مطالعه بفرمایید ببینید مناسبتون هست یا نه ...
    نظر من اینه نامحدود نگیر حداقل اگه پول داری طلایی بگیر .

11. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

والا همین الانشم سرعت شبانه شما بیشتر از حالت عادی !!! واسه منو بقیه خیلی وقته محدود به 120 شده!!!

13. این کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان -میخواستم بدونم 2 مگ و 4 مگ اسیا تک 10 گیگ روزانه و اگر شبانه هم داره شبانه سرعتش چقدره؟به خصوص دوستان مشهدی اگر هستند لطفا پاسخ دهند مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •