تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2187 از 2403 اولاول ... 11871687208721372177218321842185218621872188218921902191219722372287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,861 به 21,870 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

خب حتما یه مشکلاتی تو استان هست که نمیشه سرویس مورد انتظار رو ارائه کرد وگرنه هیچکی از مشتری اماده بدش نمیاد. ولی بهر حال باعث تاسف هست که مشتری راضی نیست و انشالله سرویس دهنده ها هر چه زودتر شرایط مطلوب کاربرا رو مهیا کنن تا رضایت حاصل شه
    بله البته که یه مشکلی هست. ولی اون مشکل مطمئنا مشکل سخت افزاری و کمبود امکانات نیست. بلکه عدم وجود وجدان و شرافت کاری هست که تو گیلان وجود نداره و متاسفانه مختص به شرکتهای اینترنتی هم نیست. در مورد اینکه کسی از مشتری آماده بدش نمیاد هم، وقتی جناب مشتری میبینه isp ها یکی از یکی افتضاح تره. به طور شانسی و ده ، بیست ، سی ، چهل یک isp رو انتخاب میکنه و خیالش هم راحته که همه شرکتها یه .... هستن. اینجاست که شرکتها بدون دردسر و زحمت مشتری رو به اندازه مساوی بین همدیگه تقسیم میکنن و نیازی هم نیست به خودشون فشار بیارن و خدمات بهتری ارائه بدن

2. 6 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بله البته که یه مشکلی هست. ولی اون مشکل مطمئنا مشکل سخت افزاری و کمبود امکانات نیست. بلکه عدم وجود وجدان و شرافت کاری هست که تو گیلان وجود نداره و متاسفانه مختص به شرکتهای اینترنتی هم نیست. در مورد اینکه کسی از مشتری آماده بدش نمیاد هم، وقتی جناب مشتری میبینه isp ها یکی از یکی افتضاح تره. به طور شانسی و ده ، بیست ، سی ، چهل یک isp رو انتخاب میکنه و خیالش هم راحته که همه شرکتها یه .... هستن. اینجاست که شرکتها بدون دردسر و زحمت مشتری رو به اندازه مساوی بین همدیگه تقسیم میکنن و نیازی هم نیست به خودشون فشار بیارن و خدمات بهتری ارائه بدن
    ممکنه بخشی از فرمایشات شما مبنی بر اینکه شاید بشود بهتر بود درست باشه من منکر اینکه عیوبی وجود داره نیستم و هیچ کسی ادعای کمال 100 درصدی نداره . حتما مشکلاتی هست که حتما باید تلاش شه که رفع شه ولی توجه بفرمایید که اگر شرایطی مهیا باشه که یه شرکت بتونه مثلا 90% سهم بازار رو با سرویس بهتر بگیره مطمئن باشید ازش نمیگذره. تلقی جنابعالی در مورد امکانات متاسفانه درست نیست و گیلان به شدت محرومه. ولی سرسبزی بسیاری از مشکلاتشون پنهان کرده . من در حوزه مخابراتی عرض می کنم یکی از اولین مشکلات گیلان اینه که تو استان هر جاش که برید هر 100 متر یه خونس و تعداد زیادی مرکز مخابراتی و مراکز روستایی داره ولی مثلا استان هایی هستن که هر 50 کیلومتر یک شهر هست و این وسط هیچ چی نیست و این باعث شده امکانات متمرکز و شرایط بهتر باشه. این تمرکز امکانات باعث میشه شرایط بسیار بهتر و مهیا تر بشه ولی گیلان اصلا اینجوری نیست
    دومین مشکل اینه که اساسا گیلان هیچ امکاناتی خاصی در حوزه مخابرات نداره. اینجا 1/100 امکانات مازندران رو نداره. به لحاظ شبکه ای یکی از نقاط انتهایی حساب میشه بنابراین هیچ ظرفیت مازادی در استان وجود نداره.
    و خیلی مسائل دیگه که الان قابل طرح نیست
    واقعا حیف که شرایط به شکلی هست که کاربرای محترمی مثل جنابعالی اینقدر حس میکنن در حقشون اجحاف شده. ایشالله به هر شکلی که ممکنه شرکتها بتونن نظر کاربرا رو تغییر بدن ولی امیدوارم 1% احتمال بدین که مشکلاتی وجود داره که تقصیر سرویس دهنده ها نیست
    Last edited by asksup; 14-02-2015 at 20:36.

4. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosebr3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممکنه بخشی از فرمایشات شما مبنی بر اینکه شاید بشود بهتر بود درست باشه من منکر اینکه عیوبی وجود داره نیستم و هیچ کسی ادعای کمال 100 درصدی نداره . حتما مشکلاتی هست که حتما باید تلاش شه که رفع شه ولی توجه بفرمایید که اگر شرایطی مهیا باشه که یه شرکت بتونه مثلا 90% سهم بازار رو با سرویس بهتر بگیره مطمئن باشید ازش نمیگذره. تلقی جنابعالی در مورد امکانات متاسفانه درست نیست و گیلان به شدت محرومه. ولی سرسبزی بسیاری از مشکلاتشون پنهان کرده . من در حوزه مخابراتی عرض می کنم یکی از اولین مشکلات گیلان اینه که تو استان هر جاش که برید هر 100 متر یه خونس و تعداد زیادی مرکز مخابراتی و مراکز روستایی داره ولی مثلا استان هایی هستن که هر 50 کیلومتر یک شهر هست و این وسط هیچ چی نیست و این باعث شده امکانات متمرکز و شرایط بهتر باشه. این تمرکز امکانات باعث میشه شرایط بسیار بهتر و مهیا تر بشه ولی گیلان اصلا اینجوری نیست
    دومین مشکل اینه که اساسا گیلان هیچ امکاناتی خاصی در حوزه مخابرات نداره. اینجا 1/100 امکانات مازندران رو نداره. به لحاظ شبکه ای یکی از نقاط انتهایی حساب میشه بنابراین هیچ ظرفیت مازادی در استان وجود نداره.
    واقعا حیف که شرایط به شکلی هست که کاربرای محترمی مثل جنابعالی اینقدر حس میکنن در حقشون اجحاف شده. ایشالله به هر شکلی که ممکنه شرکتها بتونن نظر کاربرا رو تغییر بدن ولی امیدوارم 1% احتمال بدین که مشکلاتی وجود داره که تقصیر سرویس دهنده ها نیست
    پس با این تفاسیر بنده احساس میکنم یا باید بسوزیم و بسازیم، یا از این استان مهاجرت کنیم
    من 5ساله مشترک اندیشه هستم. میخوام بدونم این مشکلات چرا اون موقع که اندیشه تازه تو گیلان جا باز کرده بود وجود نداشتن؟؟ اون موقع من 128 نامحدود هم میگرفتم راضی بودم. ولی الان 256 دارم از دایل آپ بدتره!!
    کیفیت خدمات اندیشه در 1سال اخیر سیر نزولی داشته. این درحالیه که قیمتاش سیر صعودی داشتن!

6. 3 کاربر از hosebr3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

پس با این تفاسیر بنده احساس میکنم یا باید بسوزیم و بسازیم، یا از این استان مهاجرت کنیم
    من 5ساله مشترک اندیشه هستم. میخوام بدونم این مشکلات چرا اون موقع که اندیشه تازه تو گیلان جا باز کرده بود وجود نداشتن؟؟ اون موقع من 128 نامحدود هم میگرفتم راضی بودم. ولی الان 256 دارم از دایل آپ بدتره!!
    کیفیت خدمات اندیشه در 1سال اخیر سیر نزولی داشته. این درحالیه که قیمتاش سیر صعودی داشتن!
    نخیر نباید بسوزین و بسازین. مشترک واسه شرکت محترمه و باید احساس رضایت کنه. مشترک هم باید خواسته های قابل اجابت داشته باشه. اینکه اندیشه سرویس نامحدود رو تغییر داد دستور سازمان تنظیم مقررات جهت تطبیق قوانین بود. با این حال برای براورده شدن درخواست های شما مشترکین محترم شرکت تمهیدات لازم رو در نظر خواهد گرفت.

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

نخیر نباید بسوزین و بسازین. مشترک واسه شرکت محترمه و باید احساس رضایت کنه. مشترک هم باید خواسته های قابل اجابت داشته باشه. اینکه اندیشه سرویس نامحدود رو تغییر داد دستور سازمان تنظیم مقررات جهت تطبیق قوانین بود. با این حال برای براورده شدن درخواست های شما مشترکین محترم شرکت تمهیدات لازم رو در نظر خواهد گرفت.
    فک کنم شما یکی از کارکنان شرکت ask باشید با توجه ب اسم و طرفداری
    منظور شما از امکانات چیه ؟ NAS ? پهنای باند ؟ پورت خالی ؟
    تا زمانی ک سیم کشی فیبر نوری نشه نباید انتظار سرعت خیلی بالا داشت

9. 2 کاربر از supermax15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

فک کنم شما یکی از کارکنان شرکت ask باشید با توجه ب اسم و طرفداری
    منظور شما از امکانات چیه ؟ NAS ? پهنای باند ؟ پورت خالی ؟
    تا زمانی ک سیم کشی فیبر نوری نشه نباید انتظار سرعت خیلی بالا داشت
    NAS, Bw و پورت خالی امکانات درون سازمانی هستن ولی مشکل جذب امکانات خارج سازمانی هست. امکانات درون سازمانی جذبش راحته چون پلن طراحی میشه مهندسی میشه خرید میشه و اجرا میشه به میل و اختیار سازمان
    ولی امکانات خارج از سازمان به این راحتی نیست. دوستان یه موقعی تو مرکز 5 رشت مشکل حاد داشتن چرا؟ چون تقاضای ترانزیت حداقل 150 مگابیتی شرکت توسط مخابرات قابل انجام نبود. میشه به روشهای مختلف 2 مگابیت رو جابجا کرد 10 مگابیت رو جابجا کرد(ترانزیت) ولی ترانزیت 150 مگابیت غیر از فیبر تقریبا غیر ممکنه. اونم نیاز به وجود امکانات داره که اون موقع ممکن نبود
    در مورد سرعت خیلی بالا اگه منظور شما مثلا 1 گیگا بیت هست بله تو فواصل بالا فیبر میخواهد ولی اگه منظور مثلا 20 مگابیت هست که واسه کاربر خونگی کافیه باید بگم adsl کفایت میکنه ولی مشکل کجاست؟؟؟
    2 تا مشکل هست
    1- سرعت adsl یه جورایی با فاصله(با قطر سیم یکسان) نسبت عکس داره یعنی هر چی فاصله تا مرکز مخابرات بیشتر شه سرعت کمتر میشه. بیشتر کاربرا فاصلشون خیلی زیاده
    2- قیمت سرویس - سرویس دهنده کمترین قیمتی که میتونن 1 مگابیت اینترنت از شرکت زیر ساخت ایران بخرن 174000 تومن در ماه. میشه یه پیشنهادی بدین که سرویس مثلا 20 مگابیت نامحدود رو چند بفروشن؟
    مشکل از اینجاس که دولت با توجه به هزینه هایی که واسه توسعه زیر ساخت میکنه اینترنتی رو که هر مگابیتشو 6$(حدود 20000 تومن) میخره به قیمت 174000 به سرویس دهنده ها میفروشه!!!!!
    حالا کاربرای محترم به حق انتظار دارن سرویس دهنده ها سرویسی رو که مگابیتی 174000 تومن میخرن رو (بدون احتساب هزینه ترانزیت - حقوق - مالیات - بیمه و سود بازرگانی ناشی از فعالیت تحاری) به قیمت مثلا 30000 تومن به کاربرا بفروشن خب این ممکن نیست واسه همین شرکتها نمیتونن سرویس نامحدود بدن نه اینکه دلشون نخواهد یا قصدی آزردن کاربرا رو داشته باشن. کاربرا بزرگترین سرمایه هر شرکتی محسوب میشه و هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه

11. 4 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

NAS, Bw و پورت خالی امکانات درون سازمانی هستن ولی مشکل جذب امکانات خارج سازمانی هست. امکانات درون سازمانی جذبش راحته چون پلن طراحی میشه مهندسی میشه خرید میشه و اجرا میشه به میل و اختیار سازمان
    ولی امکانات خارج از سازمان به این راحتی نیست. دوستان یه موقعی تو مرکز 5 رشت مشکل حاد داشتن چرا؟ چون تقاضای ترانزیت حداقل 150 مگابیتی شرکت توسط مخابرات قابل انجام نبود. میشه به روشهای مختلف 2 مگابیت رو جابجا کرد 10 مگابیت رو جابجا کرد(ترانزیت) ولی ترانزیت 150 مگابیت غیر از فیبر تقریبا غیر ممکنه. اونم نیاز به وجود امکانات داره که اون موقع ممکن نبود
    در مورد سرعت خیلی بالا اگه منظور شما مثلا 1 گیگا بیت هست بله تو فواصل بالا فیبر میخواهد ولی اگه منظور مثلا 20 مگابیت هست که واسه کاربر خونگی کافیه باید بگم adsl کفایت میکنه ولی مشکل کجاست؟؟؟
    2 تا مشکل هست
    1- سرعت adsl یه جورایی با فاصله(با قطر سیم یکسان) نسبت عکس داره یعنی هر چی فاصله تا مرکز مخابرات بیشتر شه سرعت کمتر میشه. بیشتر کاربرا فاصلشون خیلی زیاده
    2- قیمت سرویس - سرویس دهنده کمترین قیمتی که میتونن 1 مگابیت اینترنت از شرکت زیر ساخت ایران بخرن 174000 تومن در ماه. میشه یه پیشنهادی بدین که سرویس مثلا 20 مگابیت نامحدود رو چند بفروشن؟
    مشکل از اینجاس که دولت با توجه به هزینه هایی که واسه توسعه زیر ساخت میکنه اینترنتی رو که هر مگابیتشو 6$(حدود 20000 تومن) میخره به قیمت 174000 به سرویس دهنده ها میفروشه!!!!!
    حالا کاربرای محترم به حق انتظار دارن سرویس دهنده ها سرویسی رو که مگابیتی 174000 تومن میخرن رو (بدون احتساب هزینه ترانزیت - حقوق - مالیات - بیمه و سود بازرگانی ناشی از فعالیت تحاری) به قیمت مثلا 30000 تومن به کاربرا بفروشن خب این ممکن نیست واسه همین شرکتها نمیتونن سرویس نامحدود بدن نه اینکه دلشون نخواهد یا قصدی آزردن کاربرا رو داشته باشن. کاربرا بزرگترین سرمایه هر شرکتی محسوب میشه و هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه
    شما یه چیزایی رو میگی یه چیزایی رو نمی گی . در واقع موارد اصلی رو پشت یک سری مشکلات درون سازمانی مخابرات و زیرساخت (همشون ریششون به یه جا بر میگرده و فکر نکنم دولتم زیاد این وسط نقش داشته باشه )
    پنهان می کنی .
    در اکثر نقاط دنیا سرعت دانلود بر حسب کیلو بایت و مگابایته اما تو ایران بر حسب کیلوبیت . در نتیجه به جای اینکه سرعت ما تو تعرفه 2 مگ ، 2 مگابایت بر ثانیه باشه 250 کیلوبایته که پول همونو می گیرن (از چهار کاربر هر کدوم 33 هزار تومن) و بعد (سرعت حداقلی رو) تقسیم بر چهارش می کنن که اسم این کم فروشی و دزدیه نه عدم سرویس رسانی به علت کمبود امکانات .

کمبود امکانات هست درست ولی تا حالا پرسیدین که چرا تو این استان فقط 3 تا شرکت isp (به صورت جدی) فعالن و شرکت دیگری تو این استان نمی تونه پا بگیره ؟!!!!
    هر سه این شرکت ها (اندیشه و مخابرات و شاتل) یه جور خدمات میدن و هیچ رقابتی حداقلی هم بین این سه تا (حتی به صورت نمادین) هم بینشون وجود نداره و به جای راضی کردن کاربر ازش طلبکار هم هستن و به دروغ و آوردن بهانه های شاخ در آور (دانلود زیاد بوده از تهران بهمون گیر دادن و .....) می خوان کاربر رو بپیچونن . همون طور که من گفتم همین کرج یا اصفهان یا مشهد و ... که خارج نیست . چطور اونجا میشه ولی تو گیلان نه ؟ چون نمی خوان وگرنه تا الان می تونستن این مشکلات رو برطرف کنن

بنده 10 کیلومتری مرکز استانم اما تنها isp که اینجا است (حتی بین این سه تا) فقط مخابراته اونم طی این همه سال
    Last edited by TimeWarp; 14-02-2015 at 23:19.

13. 4 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب من مشکلی با حجمی خریدن ندارم هر ماه 1024 10 مگ میخرم ولی چرا سرعت شبانه رو انقدر داغون کردین؟من از وقتی اینترنت adsl داشتم اندیشه بوده یعنی تقریبا 4-5 سال هیچوقت انقدر شبانه داغون نشده بود.تنها نکته مثبت اندیشه همین دانلود شبانش بود که اونم نابود شد.خوب دیگه چه کاریه وقتی دانلود شبانه انقدر ضعیف شده آدم میره از شاتل یا های وب سرویس میگیره که سرعت روزانش بالاتره و شبانه هم رایگان داره ارزونترم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

شما یه چیزایی رو میگی یه چیزایی رو نمی گی . در واقع موارد اصلی رو پشت یک سری مشکلات درون سازمانی مخابرات و زیرساخت (همشون ریششون به یه جا بر میگرده و فکر نکنم دولتم زیاد این وسط نقش داشته باشه )
    پنهان می کنی .
    در اکثر نقاط دنیا سرعت دانلود بر حسب کیلو بایت و مگابایته اما تو ایران بر حسب کیلوبیت . در نتیجه به جای اینکه سرعت ما تو تعرفه 2 مگ ، 2 مگابایت بر ثانیه باشه 250 کیلوبایته که پول همونو می گیرن (از چهار کاربر هر کدوم 33 هزار تومن) و بعد (سرعت حداقلی رو) تقسیم بر چهارش می کنن که اسم این کم فروشی و دزدیه نه عدم سرویس رسانی به علت کمبود امکانات .

کمبود امکانات هست درست ولی تا حالا پرسیدین که چرا تو این استان فقط 3 تا شرکت isp (به صورت جدی) فعالن و شرکت دیگری تو این استان نمی تونه پا بگیره ؟!!!!
    هر سه این شرکت ها (اندیشه و مخابرات و شاتل) یه جور خدمات میدن و هیچ رقابتی حداقلی هم بین این سه تا (حتی به صورت نمادین) هم بینشون وجود نداره و به جای راضی کردن کاربر ازش طلبکار هم هستن و به دروغ و آوردن بهانه های شاخ در آور (دانلود زیاد بوده از تهران بهمون گیر دادن و .....) می خوان کاربر رو بپیچونن . همون طور که من گفتم همین کرج یا اصفهان یا مشهد و ... که خارج نیست . چطور اونجا میشه ولی تو گیلان نه ؟ چون نمی خوان وگرنه تا الان می تونستن این مشکلات رو برطرف کنن

بنده 10 کیلومتری مرکز استانم اما تنها isp که اینجا است (حتی بین این سه تا) فقط مخابراته اونم طی این همه سال
    اتفاقا دولت نقش اصلی رو داره. دولت هر STM-1 رو 900$ الی 1500$ میخره یعنی ( 3.100.000 الی 5.100.000 تومان) ولی 27.000.000 تومان میفروشه.

در تمام دنیا نه اکثر جاهای دنیا واحد اصلی بیان ظرفیت انتقال دیتا بر حسب بیت هست نه بایت .
    تمام سیستمهای PDH - SDH هر سیستم دیگه ای ethernet و غیره بر اساس بیت اندازه گیری میشه. اثبات این ادعا بسیار سادست. یه سرچ بسیار ساده تو گوگل کار سختی نیست.
    اصلا گیریم توضیح نا درست شما در مورد 2 مگابیت درست باشه. سرویس دهنده ها این 2 مگ رو به قیمت 340.000 تومن از دولت میخرن. به فرمایش شما اگه از 4 نفر نفری 33.000 تومن بگیرن یا حتی اگه بین 16 نفر تقسیم کنن یعنی 528.000 تومن پول میگیرن. دوست عزیز شرکت مخابرات 250.000 تومن پول میگیره که 2 مگابیت پهنای باند رو مثلا از مرکز pc مرکز 2. یعنی یک سرویس دهنده باید 340.000 تومن به زیرساخت بده و 250.000 تومان به مخابرات تا بتونه 2 مگابیت پهنای باند رو به مرکز 2 برسونه. تازه بیمه مالیات پرسنل ... هیچی یعنی برای هیچ شرکتی با این قیمت که ترانزیت و پهنای باند رو میخرن امکان ارائه سرویس نامحدود ارزان وجود نداره.
    از طرف دیگه سوال اینه کاربرایی که تو ایران اینجوری فایل های پولی رو بصورت کرک شده دانلود میکنن یا فیلم ها رو ایا خارج هم میتونن؟؟؟؟ نخیر کپی رایت اجازه نمیده . 1% کاربرا اونچا حاضرا این ریسک رو قبول کنن. بقیه اینترنت پر سرعت دارن ولی در ماه مقدار بسیار کمی دانلود میکنن. دلیل سوم ارزانی اینترنت اونجا اینه که همه سایتهای مهم اونجا mirror local دارن. شما ببینید تو همین ایران چرا سایت های ایرانی سرعتش رفته بالا؟؟؟ چون هزینه تموم شدش واسه سرویس دهنده ها کمتره واسه همین سرعت بیشتر میدن.الان تعدادی از سرورهای ایران به دیتا سنتر های داخل منتقل شده و سرعت رفته بالا و قیمت پایین. اگه دولت کمک کنه مثلا گوگل یاهو یا انتی ویروسها اپدیت ویندوز ووو mirror محلی داشته باشن هم سرعت بالاتر میره هم قیمت پایینتر میاد

فرمودید شرکتها دروغ میگن من قضاوتی ندارم گوگل در دسترس هست قیمت های خرید شرکت ها هم هست خودتون 2-2 تا کنید.

می فرمایید تو 10 کیلومتری مرکز استان هیچ سرویس دهنده نیست این باعث خجالت سرویس دهنده هاست ولی دلیش اینه که مثلا شما تو یه مرکز 1000 شماره ای هستین. یه سرویس دهنده یابد کم کم 20-25 میلیون تومن بده تا با کمترین امکان ممکن اونجا سرویس بده. ضریب نفود اینترنت تو گیلان 18% هست یعنی 180 نفر اینترنت میگیرن. حالا اگه 3 تا سرویس دهنده باشه به هرکدوم متوسط 60 نقر میرسه. پول نگهداری مرکز شامل پول فضا - برق - ترانزیت - اینترنت مصرفی - ساپورتر محلی برای پشتیبانی و... کم کم 3.000.000 در ماه میشه . اگه شرکت از اون 60 نفر نفری 20 هم بگیره میشه 1.200.000 ایا شما خوتون حاضرید برید تو این مرکز سرمایه گذاری کنید؟؟؟ اگه می بینید مخابرات کرده نه اینکه راضی هست مطابق پروانه مخابرات وقتی فروخته شد موظف شد یه سری سرمایه گذاری عام المنفعه انجام بده و گرنه دلشون نسوخته.
    دوست عزیز باور کنید مشکلاتی هست که شما به هر دلیل در جریان نیستید ولی تایید میکنم که حق شماست که یه سرویس مناسب برخوردار بشین و متاسفم که در حال حاضر این امکان برای شما در دسترس نیست. این باعث شرمندگی شرکتهاس ولی دلیلش اونایی که تو پستتون فرمودید نیست.

16. 4 کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

خوب من مشکلی با حجمی خریدن ندارم هر ماه 1024 10 مگ میخرم ولی چرا سرعت شبانه رو انقدر داغون کردین؟من از وقتی اینترنت adsl داشتم اندیشه بوده یعنی تقریبا 4-5 سال هیچوقت انقدر شبانه داغون نشده بود.تنها نکته مثبت اندیشه همین دانلود شبانش بود که اونم نابود شد.خوب دیگه چه کاریه وقتی دانلود شبانه انقدر ضعیف شده آدم میره از شاتل یا های وب سرویس میگیره که سرعت روزانش بالاتره و شبانه هم رایگان داره ارزونترم هست.
    دوست عزیز دلیلش رعایت SLA هست. شما سرویس 1 مگابیت داریدو مشترکین محترمی هستن که سرویس 128 کیلوبیت دارن
    شب چون سرویس رایگان میشه بسیاری از کاربران شروع میکنن به دانلود شدید اطلاعات. هر کاربری هر شب یک یا چند گیگابایت فایل دانلود میکنه. مشکل اینجا بود که این فشار زیاد باعث کندی سرعت میشد. دوستان بزرگواری مثل جنابعالی معترض بودن که چرا وقتی ما سرویس 1 مگابیت گرفتیم و پول بیشتری پرداخت کردیم سرعت دانلودمون مثل مشترکین محترم 128 کیلو بیت هست؟!!!! بعضی از این دوستان شکایت کردن که SLA رعایت نشده. ناچارا شرکت برای تضمیین SLA ناچار شد سرعت کاربرا رو استاندارد کنه. امیدوارم شرکت در مورد این مورد تصمیم مقتضی بگیره تا رضایت کاربران جلب بشه.

18. این کاربر از asksup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •