تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2187 از 4714 اولاول ... 1187168720872137217721832184218521862187218821892190219121972237228726873187 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,861 به 21,870 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم همه دنباله امر خیر هستین اما اما شلوغ بودن علتش چیه درخواست ریسورس که میشه تو خود بازی از دوستان در خواست کرد یا اسپم نویسی الکی یا سوالاتی که با یک سرچ ساده میشه پیدا کرد ما با کسانی که اینجا نیستن و نمیان کاری نداریم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میدونم همه دنباله امر خیر هستین اما اما شلوغ بودن علتش چیه درخواست ریسورس که میشه تو خود بازی از دوستان در خواست کرد یا اسپم نویسی الکی یا سوالاتی که با یک سرچ ساده میشه پیدا کرد ما با کسانی که اینجا نیستن و نمیان کاری نداریم
    یه چیز می گم ناراحت نشو ..
    خودت نگاه کن به پستات از همه بیشتر اسپم دادی دی:

دیگه این بحث ها رو همین جا تموم کنید خواهشا...
    توی بازی فقط طرف مقابلت یه نفر هست ...
    ولی این جا همه هستن ... راحت تره ...

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا جایی که یادمه حدود صفحه 1000 که بودیم هم این بحث پیش اومد (میخواستم بگم خیلی هم تازه وارد نیستم )
    اما کلا به این نتیجه رسید که این شکل خیلی خوبه
    الانم به نظر من اینجا به همین شکل جالبه
    لورد عزیز من منظور خاصی نداشتمااااااااااااااااااا اااااااا !!!! اما خوب باید بذاریم جوونا هم بحثاشونو بکنن اخرش بگیم نه همینی که هست

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا به خدا من تازه کارم
    پالادین به چه دردی میخوره ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بابا به خدا من تازه کارم
    یه چیزی تو مایه های هیرو توی بازی های دیگه می مونه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا به خدا من تازه کارم
    به خیلی دردا میخوره
    کلا چیزه خوبیه
    رئش کارشم اینه با هر حمله یه درصدی هست Progress towards finding a new item: که اضافه میشه وقتی 100 شد اسلحه میگیری که مثلا قدرت LC رو 30% اضافه میکنه

ITEM LIST
    Halberd of Guan Yu - It increases the offensive fighting power of your Spearman by 30% and their defensive fighting power by 20%
    Paracelsus' Longsword - It increases the offensive fighting power of your Swordsman by 30% and their defensive fighting power by 20%
    Thorgard's battle axe - It increases the offensive fighting power of your Axeman by 30% and their defensive fighting power by 20%
    Nimrod's long-bow - It increases the offensive fighting power of your Archer by 30% and their defensive fighting power by 20%
    Kalid's telescope - Scouts always see all of the villages troops including those that are not at home. (Paladin attacks normal, defends like a scout so can only be killed by scouts.)
    Mieszko's lance - It increases the offensive fighting power of your Light cavalry by 30% and their defensive fighting power by 20%
    Nimrod's composite bow - It increases the offensive fighting power of your Mounted archer by 30% and their defensive fighting power by 20%
    Baptiste's Banner - It increases the offensive fighting power of your Heavy cavalry by 30% and their defensive fighting power by 20%.
    Carol's morning star - Increases the damage caused by rams by 100%
    Aletheia's Bonfire - Increases the damage by catapults by 100%
    Vasco's Scepter - The nobleman lowers the loyalty by at least 30. It also raises the fighting power by 30% offensively and by 20% defensively (Nobleman only).

EQUIPPING ITEMS
    You can equip your paladin with this item in your weapon chamber. Once you are in the weapon chamber, just click on the item that you wish to equip. Your weapon chamber is available in your Statue if you have it built. You must also have found an Item before you can equip it.

PALADIN FAQ
    How do I get a paladin?To get a Paladin you must build a statue in your village. Once the statue has been built, you will be able to train a paladin in it just like you would any other troop.
    How many paladins can you have?Each player can only have one paladin at a time. If you already have a Paladin and you train a new one in another village, the "old" on will disappear.
    How do I get items faster? To get items faster send your paladins on attacks. The more troops the paladin helps kill the more the progress bar will increase.
    Can you ever lose items?I don't believe you can unless you restart or are rimmed. If your Paladin is killed in battle or trained in another village the weapons chamber remains the same.

NOTE: Internet Explorer users have experience problems in equipping items. Often times your weapon chamber, which will look similar to the first picture, will not allow the items to be viewable. You will have to use another browser such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to equip your items.
    Last edited by logos; 26-03-2008 at 18:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

يه سوال ؟
    مگه تو هر روستا نميشه يه پالادين ساخت
    اگه جواب مثبته
    پس چرا من كه روستاي دومم رو گرفتم و ميخواستم پالادين بسازم نميذاره و در عوض يه لينكي بود كه پالادين رو از روستاي قبلي منتقل ميكرد به روستاي جديد
    درضمن شايد براي جواب بدونين بهتر باشه كه من تو w15 رو ميگم؟
    اميدوارم اين ديگه اسپم نباشه گرچه من به ندرت پم ميدم چه برسه به اسپم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پرمیوم دارم ولی نمیخوام فعالش کنم در ضمن misagh.bb توی رپورتهات هست اکسپت کن
    چطوری ؟

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میثاق جان ناراحت نشو ولی رئیس ترایب چون خیلی از مختصات ما دور بودی اینوایتم رو WithDraw کرد
    .::\ ببخشید /::.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يه سوال ؟
    مگه تو هر روستا نميشه يه پالادين ساخت
    اگه جواب مثبته
    پس چرا من كه روستاي دومم رو گرفتم و ميخواستم پالادين بسازم نميذاره و در عوض يه لينكي بود كه پالادين رو از روستاي قبلي منتقل ميكرد به روستاي جديد
    درضمن شايد براي جواب بدونين بهتر باشه كه من تو w15 رو ميگم؟
    اميدوارم اين ديگه اسپم نباشه گرچه من به ندرت پم ميدم چه برسه به اسپم
    هر نفر کلا یه پالادین میتونه بسازه و اگه تو روستای جدیدت بسازی قبلی میمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •