تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2186 از 4105 اولاول ... 1186168620862136217621822183218421852186218721882189219021962236228626863186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,851 به 21,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی چه فرقی داره ؟
    معاف از رزم رو دوستان گفتن درکارت پایان خدمت درج نمیشه خدمات غیر رزمی هم همین طوره ؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی چه فرقی داره ؟
    معاف از رزم رو دوستان گفتن درکارت پایان خدمت درج نمیشه خدمات غیر رزمی هم همین طوره ؟
    اونی که شما میگی مربوط به دوران جنگ میشه.

الان معاف از رزم اینطور تعریف میشه که تو آموزشی فشار کمتر میارن و تو بعضی از یگانها هم یه فرقایی مثل پست ندادن یا پست راحت و انجام کارای سبک و ... .

معاف از رزمی هم روی کارت چیزی نمینویسن ولی تو پرونده شما ثبت شده و البته داخل چیپ کارت ، که خدمات غیر رزمی هم همینطوره.

البته خدمات غیر رزمی رو من الان شنیدم که با توجه به معاف از رزمی که شاید بهش اهمیت بدن خدمات غیر رزمی رو اصلا بهش اهمیت نمیدن

پس گرفتن همچین معافیتی اصلا ارزش نداره.

3. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

بچه ها یه سوال خود سازمان نظام وظیفه شهر محل خوبی برا خدمته؟چون ظاهرا پنجشنبه ها تعطیله

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

بچه ها یه سوال خود سازمان نظام وظیفه شهر محل خوبی برا خدمته؟چون ظاهرا پنجشنبه ها تعطیله
    اونم جزء یگانهای اداری محسوب میشه دیگه که خوبه.

البته به جز پست و خدمات این چیزا که زیر مجموعه قرارگاه میشه معمولا و تقریبا نظامی هست ولی باقی قسمتاش خوبه.

6. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام.خواستم بپرسم کدام یگان ارتش پروژه های عمرانی اجرا میکنه و جاش کجاست؟ سوال دیگه اینکه اگر یه ورزش مسلط باشم اگه تو تربیت بدنی باشم تاثیری داره؟مثلا مربی بشم و غیره.تشکر

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان یک سوالی برام پیش امده ، کلا در اموزشی و یگان بعد از ظهر ها با سرباز ها چکار میکنند ؟ بیکارند ؟

میشه کلا یکی شفاف سازی کنه که در اموزشی و یگان از ساعت فلان تا فلا و یکی یکی مشخص کنه چه اتفاقی هر روز میافته . در اموزشی و یگان هر کدام .

مچکرم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان یک سوالی برام پیش امده ، کلا در اموزشی و یگان بعد از ظهر ها با سرباز ها چکار میکنند ؟ بیکارند ؟

میشه کلا یکی شفاف سازی کنه که در اموزشی و یگان از ساعت فلان تا فلا و یکی یکی مشخص کنه چه اتفاقی هر روز میافته . در اموزشی و یگان هر کدام .

مچکرم
    همه جا که یکسان نیست.

آموزشی کلا با توجه به فصلش تقریبا تا ساعت 5 یا 6 بعد از ظهر مشغول آموزش هستید البته ساعت نهار و نماز و استراحت بین کلاس هم جای خود دارن و از اون به بعد تقریبا در اختیار خودتون هستید تا خاموشی که اونم با توجه به فصلش حدود 9 و 10 هست و

مجدد قیل از اذان صبح بیدار باش و حدود 2 ساعت بعد شروع کلاس ها .

جمعه ها هم در اختیار هست معمولا .

مرخصی هم تو 56 روز آموزش حداقل 4 روز میدن معمولا.

این روندی که گفتم تو کل دوره آموزشی نهایتش هست و روزمره و شاید آزادیتون بیشتر باشه.

تو یگان هم اصلا مشخص نیست ولی باتوجه به مدرک شما به احتمال زیاد روز برگ میشید و تا ساعات اداری بیشتر تو پادگان نخواهید بود البته اگه پست نباشید.

ساعت خروج گاهی تو یه پادگان هم میتونه برا همه سربازا یکسان نباشه ( یکی 1 بره خونه یکی 6 بعد از ظهر )

من پست های قبلی شما رو خوندم و دیدم که از مدتی پیش پیگیر تاپیک هستید و فکر نمیکنم نیاز باشه اینقدر خودتو درگیر کنی و استرس داشته باشی . کلا میخوای 21 ماه خدمت کنی از 6 ماه قبلش اینقدر خودتو اذیت میکنی که عملا خدمتت میشه 27 ماه.

بی خیال سخت نگیر من خودم هیچی نیمیدونستم و تا روز اعزام عین خیالم نبود .

البته دونستن این مسائل خیلی خوبه

10. 6 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

همه جا که یکسان نیست.

آموزشی کلا با توجه به فصلش تقریبا تا ساعت 5 یا 6 بعد از ظهر مشغول آموزش هستید البته ساعت نهار و نماز و استراحت بین کلاس هم جای خود دارن و از اون به بعد تقریبا در اختیار خودتون هستید تا خاموشی که اونم با توجه به فصلش حدود 9 و 10 هست و

مجدد قیل از اذان صبح بیدار باش و حدود 2 ساعت بعد شروع کلاس ها .

جمعه ها هم در اختیار هست معمولا .

مرخصی هم تو 56 روز آموزش حداقل 4 روز میدن معمولا.

این روندی که گفتم تو کل دوره آموزشی نهایتش هست و روزمره و شاید آزادیتون بیشتر باشه.

تو یگان هم اصلا مشخص نیست ولی باتوجه به مدرک شما به احتمال زیاد روز برگ میشید و تا ساعات اداری بیشتر تو پادگان نخواهید بود البته اگه پست نباشید.

ساعت خروج گاهی تو یه پادگان هم میتونه برا همه سربازا یکسان نباشه ( یکی 1 بره خونه یکی 6 بعد از ظهر )

من پست های قبلی شما رو خوندم و دیدم که از مدتی پیش پیگیر تاپیک هستید و فکر نمیکنم نیاز باشه اینقدر خودتو درگیر کنی و استرس داشته باشی . کلا میخوای 21 ماه خدمت کنی از 6 ماه قبلش اینقدر خودتو اذیت میکنی که عملا خدمتت میشه 27 ماه.

بی خیال سخت نگیر من خودم هیچی نیمیدونستم و تا روز اعزام عین خیالم نبود .

البته دونستن این مسائل خیلی خوبه
    امیر جان ممنونم داداش گلم وقت گزاشتی و جواب دادی . بیخیال بشم بهتره . فکر میکنم اعصابم بهم میرزه و دلشوره دارم .

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امیرخان ممنون از توضیحاتتون..یه سوال اینکه فرمودید جمعه ها در اختیار هست یعنی میشه از پنج شنبه غروب تا جمعه رو شهرمون برگردیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گل...
    من آموزشیم رو 02 پرندک بودم و تو تقسیمات افتادم گروهان 33 توپخانه آج سنندج، از اونجا هم منتقل شدم یکی از گردانهای دیگه گروهان 33 که در کرمانشاه هستش به نام 808 قسمت 404، کارشناسی کامپیوتر دارم و تک پسر هم هستم، میخواستم بدونم میتونم انتقالی بگیرم به تهران؟ (اگه میتونم شرایط و یا مدارک مورد نیازش چیه؟)، خودم بچه قائمشهرم
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •