تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2186 از 4428 اولاول ... 1186168620862136217621822183218421852186218721882189219021962236228626863186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,851 به 21,860 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیشب 12 ساعت نت نداشتم کسی این مشکل رو داشت؟

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

من میخوام از پارس آنلاین سرویس نامحدود بگیرم . سرویسهای با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتشون چطوریه ؟ خیلی میاد پایین ؟
    و سوال بعدیم هم اینکه سرویس های نامحدود هم شبها افت سرعت دارن ؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

واسه منم رو چهار مگ بستس . اول فکر کردم به اون بسته منصفانه ربط داره اما الان متوجه شدم سرعت دانلود از سرورهای داخلی چندین برابر خارجیه .... به نظرم تست های اینترنت ملی باشه !!
    واسه شما هم همچین چیزیه؟
    هفته پیش ساعت 10 صبح فقط سرور های ایران باز میشدن مثل سایت های بانک ملی زنگ زدم پشتیبانی هم اکنون شما نفر دهم هستین! خاب فهمیدم مشکل سراسری هست
    بعد ساعت 2 درست شد
    اون روز سرعت کم بود ولی الان خوبه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

ای ی ی ول عجب کاری کردی پسر ، جطور سیمت رو پیدا کردی وسط اون باکس؟؟ اتفاقا من هم به همون شک دارم ، snr من هم 12 و 6 هست ، سر سیم رو بریدی و دوباره وصل کردی ، چیکارش کردی؟؟ من هم میخام انجام بدم با اجازت

ولی من خیلی قطعی دارم الان رو 2 مگ هست ولی دانلود که میکنه میره تا 170 ولی دوباره بعد از 5 ثانیه صفر میشه همینطور 5 ثانیه 5 ثانیه قطع میشه.
    منظور از باکس --باکسی که سیم های هر خانه داخل کوچه را پخش میکرده یا باکسی که سیم های داخل خیابان را به کوچه وصل میکنه ؟

اگر داخل کوچه باشه قفل نداره و به راحتی با بالا بردن در به سمت بالا باز میشه
    1-باید با یک تلفن که سیم خطشو را لخت کرده باشی به جفت جفت خط ها وصل کنی و با هاش به موبایلت زنگ بزنی تا شماره خونت بیفته
    2- رنگ سیم ورودی خونه را نگاه کن و با خروجی داخل باکس چک کن باید هم رنگ باشه
    3-سیم داخل باکس خیلی جاهاش ممکن لختی داشته باشه و باید اونا را درست کنی و چک کنی سیم ها در وروذی باکس و خروجی باکس درست بسته شده باشن
    4-معمولا سیم ها چند زوج هستند اگه دیدی یک زوج خالی داره با سیم خروجی باکس برای خونه خودتون عوض کن

اما در مورد باکسی که تو خیابان اصلی هست قفل داره و پیدا کردن خط داخلش خیلی سخت هست به منم بگین تا همون کارو بکنم
    دوستان این کار رو خودم انجام ندادم یکی از مهندس های برق بسیار بسیار خبره انجام دادش و میگفت که خیلی وضعیتش خراب بوده ! یه چیزی گفت متوجه نشدم گفت با سوکت وصل میکنن من کلا کندشم با یه سیم دیگه بستم و الان خدا شاهده باورتون نمیشه اینقدر وضعیت اینترنتم خراب بود الان سرعت شده مامان !
    به مهندسم هم گفتم که این کار غیر قانونی هست و ... ولی چون 3 روز بود زنگ زده بودیم 117 و مشکل خرابی تلفن رو اعلام کرده بودیم خبری نشده بود گفت نترس بار اولم نیست ! ما هم قبول کردیم و واقعا خیلی با طر حال کردم کل شهر رو میاوردی میگفتی همچین مشکلی هست میگفتن نه تلفن بوق داره بسه !
    اما این کارش درست بود !

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

من میخوام از پارس آنلاین سرویس نامحدود بگیرم . سرویسهای با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتشون چطوریه ؟ خیلی میاد پایین ؟
    و سوال بعدیم هم اینکه سرویس های نامحدود هم شبها افت سرعت دارن ؟؟

ممنون[/QUOTE]

دوست عزیز قرار بود منم سرویس 1 به 10 بگیرم ولی اینها فقط نمادین هست و در حالت کلی نمیتونی این سرویس رو بخری حد اقل تو قزوین که اینطوری هست !
    و تو تمدید اشتراک خبری از اون تعرفه ها نیست

6. این کاربر از alirezaa_naderii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من تازه از پارس سرویس گرفتم ولی وقتی با گوگل چت تصویری میکنم (از داخل خود جیمیل) تصویر من برای اون طرفیا قطع میشه ولی صدای من و همچنین صدا و تصویر طرف مقابل به خوبی رد و بدل میشه و جالبه که وقتی با dumeter میزان پهنای باند رو مونیتور میکنم همه چی درسته و به همون میزان که رسیو دارم سند هم دارم یعنی تصویر من هم در حال ارسال هست ولی به طرف نمیرسه.در ضمن من چک کردم دیدم وقتی دارم چت میکنم این پیغام تو جیمیل میاد Unable to reach gmail.Please check your internet connection. در حالی که ارتباط من وصله و من دارم صدا و تصویر طرف مقابل رو دریافت میکنم و صدای خودم هم میره فقط تصویر من علیرغم استفاده از پهنای باند ارسال نمیشه.همون موقع من با یه اینترنت دیگه (مال یه شرکت دیگه) بدون مشکل کار میکنم(یعنی مشکل از کامپیوتر من نیست)

دوستان کسی نظری نداره؟؟؟
    یعنی کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟اگر کسی تجربه ای داره خواهشا بگه چون اگه مشکلم حل نشه باید نیومده از پارس برم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

از سرویس سا کس و وی پ ی ا ن استفاده کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

از سرویس سا کس و وی پ ی ا ن استفاده کن
    من قبلا از شرکت دیگری سرویس داشتم و بدون استفاده از این چیزا به خوبی کار میکرد.امروز با اینها هم استفاده کردم که نتیجه مطلوبی نداشت.(البته در این مورد از ساکس نمیشه استفاده کرد ولی از چیز استفاده کردم و جواب نداد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان این کار رو خودم انجام ندادم یکی از مهندس های برق بسیار بسیار خبره انجام دادش و میگفت که خیلی وضعیتش خراب بوده ! یه چیزی گفت متوجه نشدم گفت با سوکت وصل میکنن من کلا کندشم با یه سیم دیگه بستم و الان خدا شاهده باورتون نمیشه اینقدر وضعیت اینترنتم خراب بود الان سرعت شده مامان !
    به مهندسم هم گفتم که این کار غیر قانونی هست و ... ولی چون 3 روز بود زنگ زده بودیم 117 و مشکل خرابی تلفن رو اعلام کرده بودیم خبری نشده بود گفت نترس بار اولم نیست ! ما هم قبول کردیم و واقعا خیلی با طر حال کردم کل شهر رو میاوردی میگفتی همچین مشکلی هست میگفتن نه تلفن بوق داره بسه !
    اما این کارش درست بود !
    میگم هالا چقد رشوه گرف اومد یا آشنا بود !!!
    هالا که سرعتت خوب شده سرعتت تو روز و شب چنده مثلا؟؟ من الان به همه نویزام تو روز 120 به بالاس و تو شب بین 20 تا 30 ، شبها 500 الی 600 مگ میشه دانلود کرد . میخام بینم اگه بریم نویزمون رو مثل تو کنیم چقد تاثیر داره ؟؟
    Last edited by reza_electronic; 01-03-2013 at 19:27.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما این کارش درست بود !
    دوست عزیز من متوجه نشدم شما کدوم باکس را دستکاری کردین ؟
    داخل کوچه یا خیابان ؟؟؟؟؟
    میشه بگین این سیم هایی که کندین چه شکلی بودن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •