تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2186 از 2550 اولاول ... 11861686208621362176218221832184218521862187218821892190219622362286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,851 به 21,860 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز تست شمارو دیدم .بحث ما در مورد مخابرات هست نه ماکس نت.پس فکر میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه babak_eivazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بزرگترین راز جغرافیا هر کی کشف کرد به من هم اطلاع بده

پيش فرض

فاصله اخونی تا مرکز علامه که در حکم اباد هست چقدر فاصله داره سیم رو هم از سیم مخابراتی دم در اوردم وگر نه وضعیت خط خراب بود ببخشید یک سوا این سیم های تلفن که در جعبه مودم هست از کجا میشه خرید چون کیفیتشون خوبه میخوام از اونا پیدا کنم
    باید برید پاساژ سهند طبقه ی زیر زمین سمت چپ کنار راه پله یه مغازه ی بزرگ هست که تجهیزات شبکه می فروشه از اونجا می تونید تهیه کنید (توصیه میشه کابل lan تهیه کنید و بدید سوکت تلفن بزنن به 2 تا از سیم هاش تاثیر زیادی تو کاهش نویز داره)
    Last edited by babak_eivazi; 27-01-2015 at 19:26.

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

باید برید پاساژ سهند طبقه ی زیر زمین سمت چپ کنار راه پله یه مغازه ی بزرگ هست که تجهیزات شبکه می فروشه از اونجا می تونید تهیه کنید (توصیه میشه کابل lan تهیه کنید و بدید سوکت تلفن بزنن به 2 تا از سیم هاش تاثیر زیادی تو کاهش نویز داره)
    دوست عزیز سوکت تلفن نمیزنن به کابل شبکه هر جا بردم گفتن نمیشه یک مشکل دیگه هم هست اینه که مودم تو اتاق منه اگه کابل شبکه بکشم تو اتافم در بسته نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان یک سوال نمیدونم چرا پینگ شما خیلی کمتر از مال من داخلی ها مثل شماست ولی پینگ خارجی که مال شما زیر 200 مال من بالای 200 300 هستش

5. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان یک سوال نمیدونم چرا پینگ شما خیلی کمتر از مال من داخلی ها مثل شماست ولی پینگ خارجی که مال شما زیر 200 مال من بالای 200 300 هستش
    این مشکل رو من هم ۲ ماهی میشه دارم اینجا هم گفتم ولی کسی توجه نمیکنه! ظاهرا همه جا نیست و مربوطه مراکز مخابراتی خاصی می شه

7. این کاربر از babak_eivazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من این گیت وی ها رو که گفتم بذارید برای همین بود که ببینم کدوم گیت وی بهتر از بقیه است !! چون برای هر گیت وی مثل اینکه مسیر جداگانه ای تعریف شده و پینگ ها هم به طبع اون فرق میکنه
    من قبلا تو مودم SMC و GREEN ایرانی میتونستم گیت وی رو خودم دستی هر چیزی که دلم میخواست وارد کنم ولی الان نه با مودم 2730 و نه 2750 میشه این کار رو کرد !! فکر کنم دیلینک همچین قابلیتی نداره !!!
    مودم هاتون رو بررسی کنید باید یه قسمت باشه با عنوان default gatway که اگر بتونید اون رو دستی تنظیم کنید میتونید پینگتون رو کاهش بدید
    اگر تونستید تغیر بدید به این آدرس تغیر بدید !! من با این گیت وی خیلی وقته پینگ خارجیم حدود 100-150 هستش

Line Rate :
    Downstream Line Rate (Kbps): 4128
    Upstream Line Rate (Kbps): 512
    Default Gateway: 172.20.1.245

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fanoostalaei; 28-01-2015 at 09:20.

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این مشکل رو من هم ۲ ماهی میشه دارم اینجا هم گفتم ولی کسی توجه نمیکنه! ظاهرا همه جا نیست و مربوطه مراکز مخابراتی خاصی می شه
    خوب دوست عزیز اون جریان که گفتم سوکت نمیخوره چیکار کنم میترسم برم 12 متر بگیرم بعد نشه پولم الکی به فنا بره دومن به نظرت شکایت کنیم جواب میده چون من واسه خطم شکایت کردم اومدن نگاه کرن ولی کاری نکردن به نظرتون چه کنیم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوب دوست عزیز اون جریان که گفتم سوکت نمیخوره چیکار کنم میترسم برم 12 متر بگیرم بعد نشه پولم الکی به فنا بره دومن به نظرت شکایت کنیم جواب میده چون من واسه خطم شکایت کردم اومدن نگاه کرن ولی کاری نکردن به نظرتون چه کنیم
    پینگ تایم و نویز ۲ چیز کاملا متفاوت هستند البته اگه نویز خیلی شدید باشه رو پینگ هم تاثیر جزیی میخاره ولی اصولا۲ چیز متمایز هستند در مورد کابل هم اینطور نیست سوکت رو می شه به هر نوع سیمی که قطرش تفاوت زیادی با سیم های معمولی تلفن نداره زد شما میتونی از فروشنده بخوای سوکت زن رو بده و خودت ۲ رشته از سیم ها رو پرچ کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پینگ تایم و نویز ۲ چیز کاملا متفاوت هستند البته اگه نویز خیلی شدید باشه رو پینگ هم تاثیر جزیی میخاره ولی اصولا۲ چیز متمایز هستند در مورد کابل هم اینطور نیست سوکت رو می شه به هر نوع سیمی که قطرش تفاوت زیادی با سیم های معمولی تلفن نداره زد شما میتونی از فروشنده بخوای سوکت زن رو بده و خودت ۲ رشته از سیم ها رو پرچ کنی
    بگم خودش برام میزنه یا نه اخه خیلیا مسگن نمیشه میدونید متری چنده من 12 متر لازم داشته باشم چقدر میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بگم خودش برام میزنه یا نه اخه خیلیا مسگن نمیشه میدونید متری چنده من 12 متر لازم داشته باشم چقدر میشه
    زیاد گرون نیست ولی گرون تر از سیم معمولی هست خودش هم می زنه اگه یکی نزد ببر پیش یه نفر دیگه حالا شدنش که میشه ولی طرف ادا در بیاره و نزنه خودت بگیر پرچ کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •