سلام
دوستان شما شبانه رو تست کردید؟؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
دوستان شما شبانه رو تست کردید؟؟؟؟
من تو پست صفحه قبل گفتم با هرچی که فکر کنید تست کردم با idownload و یکی از دوستان دیگه که ارائه میداد تست زدم به سرور ایرانی وصل میشه بعد از اونجا به اونور......
جالبه تا جایی که مربوط به ارتباط با سرور ایرانیه مشکلی نداره اما تا اینکه از اونجا بخواید از سرور خارجی اطلاعات بگیرید خیلی هوشمند و قشنگ میفهمه!!!!!
انگار دقیقا یکی پشت سیستم نشسته داره چکتون میکنه!!!!
حالا شاید بازم راهی داشته باشه ولی من که اعصابم خورد شد بیخیال شدم....
Last edited by VahidDG2007; 25-05-2015 at 23:43.
سلام
دوستان اگر کسی این طرح رو داره یک راهنمایی کنه ببینیم به چه صورت هستش. البته باید عرض کنم بنده ماهانه بین 120 تا 150 گیگ دانلود دارم، یعنی این طرح جواب میده؟
کیمیا نامحدود برنزی 2048 با امکان تبادل حداقل 81 گیگ درماه
سلام. نامحدود آسیاتک تا چند ماه پیش بعد از تموم شدن حجم حق تبادل محدودیتش یک به سه بود الانم همینه؟
نامحدود برنزی با ضریب 1/8 ارائه میشه ، پیشنهاد نمیکنیم کلا
نقره ای بعد از پایان حجم هدیه به ضریب 1/6
طلایی بعد از حجم هدیه به ضریب 1/4 کاهش پیدا میکنه
بسته به تعداد کاربران منطقه شما داره ممکنه خلوت باشه و شما کلا افت سرعت محسوسی مشاهده نکنید ، با این حال سرویس نامحدود آسیاتک کلا پیشنهاد نمیشه
علت اینکه چرا در سایت نوشته نشده را نمیدونم
ولی این سرویس ها در پنل نمایندگان موجوده و قابل ارائه
اینترانت آسیاتک به دو شکل نامحدود و نامحدود الماس ارائه میشه
سرویس های 128/256/512/1024/2048
قیمت های پایینی داره ولی بعید میدونم روش های دور زدن هنوز باز باشه
Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 01:55.
حجمی که برای سرویس های نامحدود در نظر گرفته شده تقسیم بر تعداد روزهای ماه میشه ، بر خلاف بقیه سرویس دهنده ها
وقتی سرویس نامحدودی با 30 گیگ ترافیک خریداری میکنید ، یعنی روزانه 1 گیگ با سرعت انتخابی و شیرینگ 1 به 1 دریافت میکنید و یعد از آن شرکت تضمینی برای سرعت نداره واسه همین نوشته حداقل 30 گیگ ترافیک در ماه ، تا این میزان تضمین شده برای مصرف روزانه و بعد از اون میشه دانلود بیشتر انجام داد اما سرعت کم میشه
بسته به انتخاب نوع سرویس که در پست بالایی توضیح دادم شیرینگ 1 به 4/6/8 میشه ، به عنوان مثال یک سرویس 1 مگ بین 4 تا 8 نفر تقسیم میشه ، اگه منطقه خلوت باشه یا کاربرای دیگه نباشن ممکنه افت سرعت زیادی نداشته باشید
این وضع بعد از پایان حجم اتفاق می افته ، پس سرویسی بگیرید که متناسب با نیازتون باشه اگه مثلا 60 گیگ در ماه مصرف دارید با انتخاب این سرویس بقیه ساعات روز اذیت میشید
در ضمن بعد از پایان هر روز سرویس ریست میشه و مجدد 1 گیگ حجم با سرعت اسمی دارید ، اینطوری در تمام روزهای ماه سرعت مناسب دارید ، در چند روز تموم نمیشه که تا پایان ماه افت سرعت داشته باشید
با تمام اینها پیشنهاد میشه با همین هزینه از سرویس های حجمی استفاده کنید و شبانه 3/4 گیگ دانلود کنید ، اینطوری روزانه نیز سرع بالایی برای وبگردی و دانلود های ضروری دارید و در طول شب دانلود های غیر ضروری را انجام میدید
Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 02:27.
تا قبل از عید که من نامحدود 1مگ داشتم بعد از تمام شدن حجم تبادل سرعت بین 40 تا 50 میشد و ماهی حدود 120 گیگ میتونستم دانلود کنم که مصرفم هم همینقدر بود ولی همینجا کسایی بودن که میگفتن سرعتمون میشه 20. من از نظر مرکز مخابراتی مشکل ندارم ولی میخوام بدونم سیاستهای آسیاتک برای نامحدود تغییر نکرده؟ مثلا فن آوا در حال حاضر تو سرویس نامحدود بعد از اتمام حجم روزانه ضریب اشتراک 1/8 رو دقیقا اعمال میکنه!
تکراری .. حذف
Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 16:48.
90 % سایت های داخلی مثل همین سایت های دانلود نرم افزار روی سرور های آسیاتک هستن
دانلود از این سایت ها = 30 % کل ترافیک مصرفی ایرانه که در واقع واسه آسیاتک رایگان میشه
آسیاتک تو این زمینه از ایده های نو حمایت میکنه مثل همین داستان سفارس اینترنتی از رستوران ها که حجم هدیه جایزه میده یا همین دیتاسنتر که چون اولین بار اجراش کرده بیشتر سایت های پرمصرف داخلی رو جذب کرده
در واقع به خیلی از این سایت ها پولم داده میشه چون از هر کدوم ماهیانه چند صد میلیون آسیاتک درآمد داره !!
می پرسید چطور ؟
شما وقتی از سرویس دهنده شاتل ، پارس ، آسیاتک یا... استفاده میکنید بابت دانلود از هاست فلان سایت تو فلان کشور هر گیگ 3600 تومن به سرویس دهنده پول میدید و شرکت چند درصد به دیتاسنتر سایت مبدا پول میده و بقیه سود ولی الان که دیتاسنتر داخلی شکل گرفته وضعیت فرق میکنه یعنی 100 % سود
هزینه ساخت دیتاسنتر بالا بوده ولی از اجاره فضا به هاستیگ های معروف که به نام خودشون دیاسنتر راه اندازی کردند !! و سایت هایی که پول میدن و فروش وی پی اس و... در میاد ، از طرفی یه سری از سایت ها مثل همین سایت که تا قبل این جریان ماهیانه چندین میلیون هزینه سرور دانلود و... میدادن الان درآمد میلونی دارن فقط واسه اینکه رو سرور آسیاتک هستند
چطور درآمد داره ؟
انگار که شما در یک کافی نت هستید و از کامپیوتر سرور دانلود میکنید و بابتش هر گیگ پول میدید ، واسه اونا مجانی در میاد ولی از شما پول میگیرن
واسه همین پارس و شاتل هر ترفندی میخواستن زدن تا با پول زیاد سایت های دانلود رو بکشن سمت خودشون که نتونستن و مجموعا دیاسنترهای دیگه 10 % سایت های پرمصرف داخلی رو پوشش میدن
مطلب زیر رو بخونید توجیح میشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by asiatechgil; 26-05-2015 at 16:09.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)