یا حضرت شلغم !!
عجب مملکت گل و یلبلیه!!
دوست عزیز هیچ دلیل قانع کننده ای برای این قیمت های نجومی وجود نداره!!
متاسفانه توی خرید و فروش کنسول ها دست های پشت پرده و مافیای کنسولی وجود داره!
یادش بخیر من کنسول دومیم که آرکید بودو 230 خریدم!![]()
یا حضرت شلغم !!
عجب مملکت گل و یلبلیه!!
دوست عزیز هیچ دلیل قانع کننده ای برای این قیمت های نجومی وجود نداره!!
متاسفانه توی خرید و فروش کنسول ها دست های پشت پرده و مافیای کنسولی وجود داره!
یادش بخیر من کنسول دومیم که آرکید بودو 230 خریدم!![]()
آدرس تاپیک های که بازی رو 1000 تومن می ده گیر آوردمگفتم در اختیار شمام قرار بدم
صاحب این تاپیک بازی ها رو با دیسک تی گیت و کاور می ده دونه 1200 تومن
صاحب این تاپیک بازی ها رو با دیسک تی گیت و کاور می ده دونه 1100 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behexen; 12-03-2011 at 16:36.
سلام دوستان
من چند روز روز پیش دستگاهو دادم و lt برام ریختن روش. ولی حالا هر بازیو که میذارم بعد از 1-2 ساعت دستگاه قفل میکنه و مجبور میشم خاموش و روشنش کنم.در ضمن دستگاه من فالکونه و درایومم هیتاچی.
به نظر شما این از علاlj سه چراغه شدنه؟
Last edited by Shahroozs2; 12-03-2011 at 18:46.
این کنیت رو هر دستگاهی نصب میشه بعد چه بازی های براش اومده
کینکت روی هر 360 ای نصب میشه .
لیست بازی هاش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من امروز lt+ رو ریختم ولی بازی فابل3 که قبلش بازی می کردم رو اجرا نمی کنه گیر می کنه سیو قبلی رو پاک کردم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز دلیلش سادس کنسول آرکید و الیت دیگه تولید نمی شه ، و اسلیم ها هم کپی خور نمی شه (البته اگر از عوض کردن درایو بگذریم!) واسه همین قیمت رفته بالا ، درضمن بازار پر شده از کنسول ها ی استوک که جای نو و با قیمت فضایی می فروشن مواظب باشد ...
بازی تون رو باید پچ کنید تا درست شه ..... یا برید نسخه پچ شدش رو بخرید پچ کردنش کاری نداره از بازی یک ایمیج بگیرید و ایمیج رو بدید به آخرین نسخه abgx درستش می کنه !!!من امروز lt+ رو ریختم ولی بازی فابل3 که قبلش بازی می کردم رو اجرا نمی کنه گیر می کنه سیو قبلی رو پاک کردم لطفا راهنمایی کنید
دوست من یعنی بریزم تو کامپیوتر از نو رایت کنم آره با برنامه
بله باید از اول یکی دیگه رایت کنید یا یه دونه پچ شدش رو بخرید ، بازی فیبل منم همین جوری شد ، بعد از ال تی پلاس ! همین کاری که گفتم کردم و درست شد ... فقط موقع رایت حواستون به لایر بریک باشه ایجمج رو ترجیحا با برنامه کلون سی دی بگیرید و موقع رایتم با استفاده از فایل .dvd ش رایت کنید ... در ضمن سرعت رایت رو بیشتر از 6 قرار ندید ...
Last edited by J A V I D; 12-03-2011 at 23:25.
چرا کسی به ما جواب نمیده اخه
((
دوستان کمک کنید ایکس باکس من پارسال 3 چراغه شد بعد تعمیرش کردم تا امسال سالم بود بعد یه دفعه خواستم روشنش کنم که دوباره 3 چراغه شدبعد دوباره روشنش کردم ایندفعه نشد ولی هر بازی میکنم وسطه بازی خط خطی میشه خیلی همزود داغ میکنه الان من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ ))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)