تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2185 از 2608 اولاول ... 11851685208521352175218121822183218421852186218721882189219522352285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,841 به 21,850 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امکانش هست به خاطر DNS باشه و شما مشکلی داشته باشین و وقتی با وایرلس(سرویس یا شرکت دیگه ای از اینترنت که adsl نیست-wifi مودم نه- درسته؟) وصل هستین دی-ان-اس مشکلی نداره
    دی-ان-اس مخابرات رو خودکار/اتوماتیک(داخل مودم) گذاشتین؟ میتونین توی تنظیمات کارت شبکه هم دستی ست کنین که معروفترین ها 8.8.8.8 . 4.2.2.4 هست و رنج ها و شرکتهای بزرگتر دیگه ای هم هستن

قبل از اینا که گفتم لطفا یه پینگ بگیرین البته 2 جور:
    1-پینگ آی-پی
    2- پینگ دومین/ساب دومین
    ضمنا ترتیب دقیقا همینجوری باشه - میشه فهمید اینترنت دارین یا نه و آیا مشکل از دی-ان-اس هست؟ *** اگه دومین/ساب دومین رو پینگ گرفتین بعدش دوباره همون آی-پی رو چک نکنین / کش میشه نتیجه ***
    هم آی-پی داخل هم خارج تست کنین , برای راحتی کار شما:

داخل ایران:
    ping 217.218.127.60
    ping 194.225.150.25

خارج از ایران:
    ping 8.8.8.8
    ping 4.2.2.4

داخل:
    ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خارج:
    خدمت شما دوست عزیز

مشکل اصلی اینه که وقتی دانلود کنم هیچ کار نمیتونم انجام بدم کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه دوستان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان تو این چند روزی که پنل عوض شده کسی بوده سرویس ماهانش تموم شده باشه؟
    سر ماه طبق معمول نتشون قطع شد یا همچنان برقرار بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

سلام.
    ...

شما کدوم قسمت مودم رو میبینید که تعداد پرش لینک رو تو ۲۴ ساعت میشه دقیق متوجه شد؟

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    درسته , یکی از مشکلات اصلی من از داخل خود ساختمونه, چون قدیمیه, سنش نزدیک به 40 ساله و سیم کشی مورد داره
    وقتی مودم رو با کابل کوتاهتر و مستقیم به پریز زدم(بدون اسپلیتر) نزدیک 1 دی-بی کاهش نویز داشتم که خیلی فرق داشت توی کیفیت
    این یکی به خاطر سیمی هست که نزدیک به 2 متره و از پریز به اسپلیتر میاد و از پشت رادیاتور شوفاژ رد میشه و نویز میگیره
    البته باید 2 تا اسپلیتر دیگه دستم بیاد تا خود اسپلیتر هم بررسی بشه؛ هنوز از سر سیم تست نکردم چون امکانش سخته
    اگه بگردم سیم 20 متری آلومینیوم-دار که داشتم پیدا کنم میتونم نتیجه بهتری بگیرم, هر چند ظاهر خونه رو کمی ناجور میکنه

من ساعت مودم رو با تایم-سرور تنظیم کردم و هر از گاهی میرم داخل مودم و وضعیت و قسمت لاگ مودم رو نگاه میندازم و میبینم که لینک دان/قطع شده یا نه
    البته دیشب کار زیاد داشتم که همش لنگ میشد و اعصاب رو حسابی به هم میریخت , گاهی توی 5 دقیقه 2 بار!
    الان چک کردم و هیچ لاگی ننداخته که مشکلی نشون بده ولی نویز رفته بالا طبق روال و انتظار

4. این کاربر از username4test بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

خدمت شما دوست عزیز

مشکل اصلی اینه که وقتی دانلود کنم هیچ کار نمیتونم انجام بدم کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه دوستان
    .....
    مشکلی توی دی-ان-اس ندارین , سرعت دانلود منیجر رو کمی محدود کنین تا ترافیک بیشتری به مرورگر برسه چون دانلود منیجرا اگه تعداد کانکشن بالا بزنن بیشتر پهنای باند رو اشغال میکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام پرش لینک خیلی زیاد شده نویز هم ندارم مخابرات میگه مشکل از طرف شماست کسی از دوستان پرش لینک داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان این طرحهای غزال مدت استفاده‌شون از زمان خرید محاسبه میشه یا از زمان فعال سازی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام پرش لینک خیلی زیاد شده نویز هم ندارم مخابرات میگه مشکل از طرف شماست کسی از دوستان پرش لینک داره؟
    سلام برای من قبلا بیشتر بود ولی از ابتدای هفته کم تر شده
    دیشب فقط یکبار بین ساعت 00:00 تا 00:15 بامداد اتفاق افتاد.
    شما اگه از طرف خودتون مطمین هستید که ایرادی وجود نداره پس از خود مخابرات هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این پشتیبانی مخابرات هم خیلی پوستشون کلفته هم خیلی بی احساسن. بعد از کلی گوشه کنایه که تو تیکت بارشون کردم آخر سر فقط به همین جمله بسنده کرد :
    سامانه درحال بروز رسانی می باشد و بزودی مشکل مرتفع می شود.
    آدم بیشتر فکر میکنه اینا روبات هستن تا آدم!

10. این کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این پشتیبانی مخابرات هم خیلی پوستشون کلفته هم خیلی بی احساسن. بعد از کلی گوشه کنایه که تو تیکت بارشون کردم آخر سر فقط به همین جمله بسنده کرد :
    سامانه درحال بروز رسانی می باشد و بزودی مشکل مرتفع می شود.
    آدم بیشتر فکر میکنه اینا روبات هستن تا آدم!

سلام.
    به منم گفتن روزهای آینده.
    حالا این روز آینده کی هست؟
    میتونه تا شب عید هم طول بکشه......
    کلا کارخاصی انجام نمیدن که خسته نشند.
    چطور برای پیش پرداخت ها تا این سامانه جدید اومد حجم مصرفی رو میگه و بهشون نمیگه برید روزهای آینده مراجعه کنید.
    فقط برای پس پرداخت ها سامانه داره بروز میشه...

12. 2 کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خواهش می کنم
    تا حدودی درسته , البته لازمه که امضای مشتری داخل پرونده باشه تا کسی مسوولیت رو به گردن داشته باشه ولی برای راحتی/سرعت اجرا مرحله ثبت نام بدون مدارک انجام میشه
    از داخل سایت هم میشه مشخصات رو کامل/ویرایش کرد و من همین کار رو کردم , مخصوصا برای ایمیل (اجبار نیست - ولی بهتره درست باشه) که 2020 برای خودش یه چیزی زده بود
    اگه اجاره نامه پرینت/چاپ شده باشه , یعنی داخل مشاور املاک تنظیم, امضا و توی سیستم شبکه خودشون ثبت شده باشه (سایت ایران املاک) خودش مشخصات رو چک میکنه و شماره پیگیری میده
    اینجوری مشخصات درست مالک (شامل کد ملی) هم وجود داره , یه تاییدیه (مثل اجاره نامه) لازمه که توی پرونده باشه , چون ممکنه مستاجر زودتر تخلیه کنه و بره و مالک خبر نداشته باشه ماهی فلان قدر قبض میاد و ... هرچند بدهی زمان مستاجر هم پرداخت شده باشه
    پس اجاره نامه کافیه اگه هویت خودتون رو قبول کنن چون با اینکه من اصل و کپی کارت ملی هم همراهم بود نگرفت(نه پرسید نه وقتی من دادم گرفت تا نگاه کنه! که کارش اشتباه بود)
    شما اجاره نامه ثبت شده دارین یا دستی؟ ما خودمون مشاور املاک داریم (پدرم) ولی اجاره نامه قانونی و درست بود , فقط خودم با صاحبخونه شفاها تمدید کردم و پشت اجاره نامه دستی یه خط اضافه و امضا شد (2 تا امضا دیگه توسط شاهد لازمه)
    اگه موردی بود باز می تونم راهنمایی کنم

صاحبخونه ی من خیلی آدم درست و حسابی, محترم , شریف, مومن(خشک نه بلکه واقعا), بی آزار, دلسوز و پر از خوبی ها هستن, من سال سوم هست اینجام , امیدوارم امثال ایشون توی جامعه بیشتر دیده بشه
    من همین اول تشکر کنم و بگم فقط صاحبخونه تون نیست. شما خودت هم انسان درست و حسابی و انسان دوست و کار راه اندازی هستی دوست عزیز

ما قراردادمون توی خود بنگاه تنطیم شده. بنگاهی گفت برای گرفتن کدپیگیری باید 200ه.ت هزینه کرد که ما نخواستیم. امیدوارم خالی نبسته باشه. شما دستت تو کاره اگر در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم

من اونطور که متوجه شدم فقط اجاره نامه از شما خواستن و اصلا نیازی نیست من کپی کارت ملی از صاحب خونه بگیرم. درسته؟

و دو سوال کلی. دوستان هرکسی تجربه شخصیش رو بگه ممنون میشم
    1. حضوری کار سریعتر میشه یا از طریق 2020
    2. کل پروسه تز درخواست و تایید و رانژه و وصل چقدر زمان میبره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •