من هیچ یک از شرایط گرفتن امریه رو ندارم.
با این وجود اگه یه سازمان دولتی با درخواست من برا امریه موافقت کنه میتونم مطمئن باشم که بعدا از جای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
من هیچ یک از شرایط گرفتن امریه رو ندارم.
با این وجود اگه یه سازمان دولتی با درخواست من برا امریه موافقت کنه میتونم مطمئن باشم که بعدا از جای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام . ممنون از همه ی دوستانی که کمک می کنند !
من اگه تا آخر اردیبهشت دفترچه رو پست کنم و تاریخ پیشنهادی رو تیر ماه بزنم ، آیا ممکنه که تاریخ اعزام همون تیر بشه ؟؟؟
خیر، نمیتونید
برای اقدام برای اعزام اول از همه باید نامه معرفی به نظام وظیفه از دانشگاه رو داشته باشید...
همونطور که دوستان گفتن اصلا نمیشه تاریخ اعزام رو دقیقا حدس زد ولی فکر نمیکنم شما به اعزام تیر برسید...
(البته میتونید درخواست تعجیل بدید شاید موافقت بشه)
با سلام خدمت همه ی عزیزان که تجربیات خودشونو در اختیار دیگران قرار میدهند.
من پدرم 12 ماه جبهه داشته و الان من میخوام برم سربازی . تا حالا هم کارت ایثار نگرفته پدرم (مدارک پست کردیم ولی میگن نمیاد در خونه و باید بری دنبالش) میخوام از کسری خدمت استفاده کنم. تاپیک های زیادی خوندم که با تناقض روبرو شدم . آیا الان اقدام کنم برای کسری خدمت بهتره ؟ چون فرموده بودید پلیس +10 ان کسری رو ثبت میکنه و بعد برگ سبز با احتساب کسری میاد. عده از دوستان هم فرموده بودند که باید بری آموزشی و بعد که رفتی اقدام کنی برای کسری خدمت . خواستم بدونم الان سیستم جدید چطوری هست ؟
چون از شیراز تا کرمانشاه راه زیادی هست میخواستم 100% مطمئن شم.
یک سوال دیگه هم اینکه راسته که میگن تا کارت ایثار نداشته باشی کسری شاملت نمیشه ؟ لطفا "خیلی" راهنماییم کنید
ممنون از لطفتون. اجرتون با امام حسین
اعزام مرداد نداریم ؟؟
اعزام به دوره آموزشی هر دو ماه یکبار انجام میشه ؟
به نظرتون من اواخر اردیبهشت دفترچه پست کنم اگه تیر اعزام نشم شهریور 100% اعزام میشم دیگه ؟
والا میخوام دوره آموزشی ایم تو فصل گرما باشه تا سرما...![]()
بچه ها به نظر تون تو این مدت باقی مانده تا یک تیر میتونم جایی دیگه دنبال امریه برم که اگر دادگستری یزد قبول نشدم برم اونجا یا میگید دیره//سوال دوم این که برگ آبی (محل آموزشی) من که تاریخ اعزامم یک تیر است که به دستم میرسه ؟؟
شما اگه نتونی با چند نفر که فقط مدرک تحصیلیون از شما پایین تره ( بعضا" سن بالاتر و تجربه بیشتر و همه در یک شرایط ) تو یه جا بخوابی پس بعد از خدمت چطوری میخوای با بلانسبت دوستان و اکثریت با یه مشت ادم بی فرهنگ تو جامعه کنار بیای .
من خودم با دیپلم رفتم خدمت و به جرات میتونم بگم با تک تک سربازا تو پادگان دوست بودم و بهترین دوستم هم یک فوق لیسانس برنامه نویسی از معتبر ترین دانشگاه دولتی تو تهران بود که مشوق من شد که الان دانشجوی کارشناسی در رشته برنامه نویسی باشم.
که الانم با اینکه زن گرفته و گرفتاره کاره بازم همدیگرو میبینیم.
یه توصیه : تو خود خدمت هم اگه با همه دوست باشی خیلی کارا میتونی بکنی.
در مورد سوال اول شما هم در طول خدمت میتونی برا کسری اقدام کنی و هم قبل از خدمت که اگر قبل از خدمت بتونی نامشو ثبت کنی تو برگه سبزت هم میزنه کسریتو.
آموزشی نه گرماش خوبه نه سرماش.
بهار و پاییز بهترین موقع هست.
البته طبق تجربه شخصی زمستون بهتره چون وقتی یه بارون یا برف بیاد همه چی کنسله![]()
ریسکه برا اقدام مجدد برا امریه که من قبلا هم گفته بودم.
البته نظر خودته.
برگه سفید هم حدود 10 تا 4 روز مونده به اعزام به دستت میرسه.
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 04-05-2014 at 14:08.
احتمالش ضعیفه احتمالا 1/6 بخوره
اما اگه خواستی زودتر بری میتونی درخواست تعجیل بدی
موفق باشی
دیپلم و زیر دیپلم 19 هر ماه اعزام داریم
صد درصد که نمیشه گفت اما 99/99999 درصد تا شهریور اعزامید
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)