تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2185 از 4428 اولاول ... 1185168520852135217521812182218321842185218621872188218921952235228526853185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,841 به 21,850 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شانس منو بگو امروز پارس انلاینم وصل شده یه 2 گیگ با سرعت 256 به صورت تست بهم هدیه دادن ولی سرعتش کم هست اصلا حال نمیده قبلش مخابرات بودم سرعت 120 کمتر نمیومد

میخوام ببینم چون تست و هدیه هست سرعتش کمه ؟ یا شانس ما الان اینطوری شده ؟ خیلی از سایت های خارجی رو هم باز نمیکنه و بیشتر سایت های ایرانی رو سریع باز میکنه

بچه اصفهان هستم

این هم اطلاعات من که همینطور بود و با مخابرات مشکلی نداشتم

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    17.5 24.0 db
    Line Attenuation
    :
    45.0 26.5 db
    Data Rate
    :
    4096 512 kbps
    Max Rate
    :
    7904 1232 kbps
    CRC
    :
    63 1
    Last edited by smtp1000; 28-02-2013 at 18:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقا با اجازتون کار غیر قانونی انجام دادیم و باکس مخابرات سر کوچه رو که تا چندین کیلومتر شهر رو پوشش میداد باز کردیم و سیمون رو پیدا کردیم و از اون اشغال هایی که بسته بودنش نجاتش دادیم !
    اس ان ار 8 رسید به 40 ! و نویز 60 رسید 20 !
    زنگگ زدیم گفتم 2048 من رو بکنین 4096 تست کرد گفت خوبه و بست !
    اما سرعت پایین بود ؟
    واسه شما هم پایینه ؟
    ای ی ی ول عجب کاری کردی پسر ، جطور سیمت رو پیدا کردی وسط اون باکس؟؟ اتفاقا من هم به همون شک دارم ، snr من هم 12 و 6 هست ، سر سیم رو بریدی و دوباره وصل کردی ، چیکارش کردی؟؟ من هم میخام انجام بدم با اجازت

ولی من خیلی قطعی دارم الان رو 2 مگ هست ولی دانلود که میکنه میره تا 170 ولی دوباره بعد از 5 ثانیه صفر میشه همینطور 5 ثانیه 5 ثانیه قطع میشه.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا با اجازتون کار غیر قانونی انجام دادیم و باکس مخابرات سر کوچه رو که تا چندین کیلومتر شهر رو پوشش میداد باز کردیم و سیمون رو پیدا کردیم و از اون اشغال هایی که بسته بودنش نجاتش دادیم !
    اس ان ار 8 رسید به 40 ! و نویز 60 رسید 20 !
    زنگگ زدیم گفتم 2048 من رو بکنین 4096 تست کرد گفت خوبه و بست !
    اما سرعت پایین بود ؟
    واسه شما هم پایینه ؟
    منظور از باکس --باکسی که سیم های هر خانه داخل کوچه را پخش میکرده یا باکسی که سیم های داخل خیابان را به کوچه وصل میکنه ؟

ای ی ی ول عجب کاری کردی پسر ، جطور سیمت رو پیدا کردی وسط اون باکس؟؟ اتفاقا من هم به همون شک دارم ، snr من هم 12 و 6 هست ، سر سیم رو بریدی و دوباره وصل کردی ، چیکارش کردی؟؟ من هم میخام انجام بدم با اجازت

ولی من خیلی قطعی دارم الان رو 2 مگ هست ولی دانلود که میکنه میره تا 170 ولی دوباره بعد از 5 ثانیه صفر میشه همینطور 5 ثانیه 5 ثانیه قطع میشه.
    اگر داخل کوچه باشه قفل نداره و به راحتی با بالا بردن در به سمت بالا باز میشه
    1-باید با یک تلفن که سیم خطشو را لخت کرده باشی به جفت جفت خط ها وصل کنی و با هاش به موبایلت زنگ بزنی تا شماره خونت بیفته
    2- رنگ سیم ورودی خونه را نگاه کن و با خروجی داخل باکس چک کن باید هم رنگ باشه
    3-سیم داخل باکس خیلی جاهاش ممکن لختی داشته باشه و باید اونا را درست کنی و چک کنی سیم ها در وروذی باکس و خروجی باکس درست بسته شده باشن
    4-معمولا سیم ها چند زوج هستند اگه دیدی یک زوج خالی داره با سیم خروجی باکس برای خونه خودتون عوض کن

اما در مورد باکسی که تو خیابان اصلی هست قفل داره و پیدا کردن خط داخلش خیلی سخت هست به منم بگین تا همون کارو بکنم
    Last edited by alijigari; 28-02-2013 at 20:35.

4. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگر داخل کوچه باشه قفل نداره و به راحتی با بالا بردن در به سمت بالا باز میشه
    1-باید با یک تلفن که سیم خطشو را لخت کرده باشی به جفت جفت خط ها وصل کنی و با هاش به موبایلت زنگ بزنی تا شماره خونت بیفته
    2- رنگ سیم ورودی خونه را نگاه کن و با خروجی داخل باکس چک کن باید هم رنگ باشه
    3-سیم داخل باکس خیلی جاهاش ممکن لختی داشته باشه و باید اونا را درست کنی و چک کنی سیم ها در وروذی باکس و خروجی باکس درست بسته شده باشن
    4-معمولا سیم ها چند زوج هستند اگه دیدی یک زوج خالی داره با سیم خروجی باکس برای خونه خودتون عوض کن

اما در مورد باکسی که تو خیابان اصلی هست قفل داره و پیدا کردن خط داخلش خیلی سخت هست به منم بگین تا همون کارو بکنم
    اون باکسی که تو کوچه بود رو خودم باز کردم میکشیش بالا راحت باز میشه ، رفتیم کلی باش ور رفتیم بدتر شد بابا (شانس ما رو دست کم نگیر دادا) همه سیمای خونه رو هم چک کردم هیچ زنگ زدگی نداشتن .

منظور من هم همون باکس تو خیابونه که قفل داره ، اگه اونجا بتونی درستش کنی ای ول داره ، تو خیابون همه نگات میکنن میگن یارو چی میکنه دیوونس میزنه همه تلفنا رو خراب میکنه ، باید نصف شب پارتیزانی بری برینی بش و بیای

ولی اون دوستمون میگه نویزش از 8 رسیده 40 !!! فک کنم باکسو غرق اسید کرده

هالا من موندم چطوریه که اگه نویز مال خطه تلفنه چطوریه که صبح خوبه شب نویزش میره بالا ، سیم مسی چه ربطی به صبح و شب داره ، کار خود پارس آنلاینه به نظرم .

6. این کاربر از reza_electronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون باکسی که تو کوچه بود رو خودم باز کردم میکشیش بالا راحت باز میشه ، رفتیم کلی باش ور رفتیم بدتر شد بابا (شانس ما رو دست کم نگیر دادا) همه سیمای خونه رو هم چک کردم هیچ زنگ زدگی نداشتن .

منظور من هم همون باکس تو خیابونه که قفل داره ، اگه اونجا بتونی درستش کنی ای ول داره ، تو خیابون همه نگات میکنن میگن یارو چی میکنه دیوونس میزنه همه تلفنا رو خراب میکنه ، باید نصف شب پارتیزانی بری برینی بش و بیای

هالا من موندم چطوریه که اگه نویز مال خطه تلفنه چطوریه که صبح خوبه شب نویزش میره بالا ، سیم مسی چه ربطی به صبح و شب داره ، کار خود پارس آنلاینه به نظرم .
    به فرض یواشکی هم درشو باز کردی و قفلو شکوندی حالا چه جوری میخوای خط تلفنتون پیدا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه به صورت کابل کابل واردش میشه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به فرض یواشکی هم درشو باز کردی و قفلو شکوندی حالا چه جوری میخوای خط تلفنتون پیدا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اخه به صورت کابل کابل واردش میشه
    کاری نداره که شما فقط باید به جای درست کردن باید بری بزنی همه کابل ها خراب کنی، فردا صبح میان خودشون از نوع سیم کشی ها رو درست میکنن، ایشا... این وسطم مشکل شما برطرف میشه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سر خط ام شما SNR رو تست گرفتی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من تازه از پارس سرویس گرفتم ولی وقتی با گوگل چت تصویری میکنم (از داخل خود جیمیل) تصویر من برای اون طرفیا قطع میشه ولی صدای من و همچنین صدا و تصویر طرف مقابل به خوبی رد و بدل میشه و جالبه که وقتی با dumeter میزان پهنای باند رو مونیتور میکنم همه چی درسته و به همون میزان که رسیو دارم سند هم دارم یعنی تصویر من هم در حال ارسال هست ولی به طرف نمیرسه.در ضمن من چک کردم دیدم وقتی دارم چت میکنم این پیغام تو جیمیل میاد Unable to reach gmail.Please check your internet connection. در حالی که ارتباط من وصله و من دارم صدا و تصویر طرف مقابل رو دریافت میکنم و صدای خودم هم میره فقط تصویر من علیرغم استفاده از پهنای باند ارسال نمیشه.همون موقع من با یه اینترنت دیگه (مال یه شرکت دیگه) بدون مشکل کار میکنم(یعنی مشکل از کامپیوتر من نیست)

دوستان کسی نظری نداره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کاری نداره که شما فقط باید به جای درست کردن باید بری بزنی همه کابل ها خراب کنی، فردا صبح میان خودشون از نوع سیم کشی ها رو درست میکنن، ایشا... این وسطم مشکل شما برطرف میشه
    1-اگه همه کابل ها را هم خراب کردم حتما تا چند روز تلفونمون قطع میشه
    2-اگه شانس من باشه سیم ما به جای اینکه بهتر بشه بدتر میشه
    3-من پرسیدم میگن از روش "بند گذاشتن" ​از طریق مخابرات خط ها از باکس تا مخابرات تنظیم میکنن

4-دوستان راهی پیدا کنن که بشه خطو پیدا کرد و بهش صفا بدیم
    5-ممکنه تیغه های داخلش هم مشکل داشته باشه

Last edited by alijigari; 01-03-2013 at 10:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سر خط ام شما SNR رو تست گرفتی ؟
    چجوری سر خط چک کنم؟؟/

یعنی لپ تاپ ببرم همونجا امتحان کنم ؟؟ یخورده ضایع نیست

دیشب از ساعت 2 تا 5 371 مگابایت دان کرده ، شما تا ساعت 7 میذارید ها؟ به این نتیجه رسیدم کاری به نویز نداره ، شب خودشون خرابش میکنن ، من تو روز راحت با سرعت 170 هم دانلود میکنه ولی شب با همون نویز و تنظیمات سرعتش میشه 20 الی 30 ، اگر تا 7 صبح هم بذارم فوقش 500 مگ دان میکنه ، ولی چطور همه میگن 1 گیگ شبی یا بعضی ها 2 گیگ دانلود میکنن ؟؟ یعنی وضع ما هم یه روزی بهتر میشه ؟؟؟

شب تو تنظیمات مودم نگا کردم دیتاریت همون 2 مگ بود نویزم هم مثل روز بود ولی سرعت 12 تا 30 میچرخید ؟؟؟ بشون زنگ بزنی شب بیشترش میکنن؟

یا اصلا برم همون سرعت پکیده مخابرات بگیرم ولی نامحدود ، ما که تو ساعات رایگان سرعتمون مثل مخابرات میشه ، لا اقل تو روز راحت دانلود کنیم ؟؟ نع ع ع ع غلام!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •