منم این قهرمانی بسیار شیرین رو تبریک میگم.
منم این قهرمانی بسیار شیرین رو تبریک میگم.
سلام !
من کلا زیاد اهل ورزش و فوتبال نیستم .....
و شاید از اول لیگ 8 فقط 10-11 تا بازی ها را دیده باشم . کلا از بین تیم های داخلی هم سبک بازی سپاهان را دوست دارم .
به هر حال رسم ادب بود که به هواداران باشگاه استقلال (تاج) تبریک بگم !
فصل خوبی را با ژنرال پشت سر گذاشتید .(که انصافا سربلند هم شدید)
من هم به نوبه خودم تبریک میگم . ایول به امیر خان توی 1 سال 2 تا جام گرفت .
اگه دیر اومدم تبریک بگم واسه این بود که رفته بودیم بیرون... شهرو نابود کردیم... همه ماشینا بوق میزدن. با اینکه بارون میزد کلی شلوغ بود... خیلی حال داد...
در طول بازی از فرط هیجان سه تا نوشابه خانواده آب یخ خوردم. داشتم میترکیدم. ایستاده بودم جلو تلویزیون آب هم دستم بود هر دو ثانیه یه قلپ میخوردم. اینقدر داد زدم صدام کاملا گرفته....
دم فولاد و همه اهوازی ها گرم... همه باید بدونن خوزستان مهد فوتبال ایران آبیه...
فولاد همون بازی که با استقلال کرد رو جلوی ذوب آهن انجام داد و 4 تا چپوند تو دروازه ش...
با این همه حاشیه ای که برای استقلال درست کردن. با این هم ضربه ای که به تیم زدن. همه اون خبرنگارها و روزنامه های دروغگو و بی وجدان... تا خودی ها و اون مایلی کهن با بیانیه های توهین آمیزش... با وجود بازی های سنگین آسیایی و این همه مصدوم و .... ما قهرمان شدیم. میدونید چرا ؟ چون حق به حقدار میرسه....
رقابت نابرابر بود... از یه طرف یه تیم بدون حاشیه و با خیال راحت تمام توجهش به لیگ برتر بود. اون طرف قضیه یه تیم بود که عالم و آدم ریخته بودن سرش و بهش تهمت میزدن. حاشیه درست میکردن. به مربیش توهین میکردن و .... تازه تو جام باشگاههای آسیا هم بازی های سنگینی رو داشت... ولی این رقابت نابرابر رو استقلال برد. چون حقش بود. اگر ذوب آهن جای استقلال بود با این همه حاشیه و مشکل الان به دسته یک سقوط کرده بود.
من نگفتم استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف یزدان و امیر قلعه نوعی و بچه ها استقلال قهرمان شده؟تبریک عرض میکنم.
تعداد اخطارام رفته بالا دستو دلم میلرزه فقط نقل قول میکنم
به همه برو بچ آبی تبریک میگم .
جالبه در تاپیک بیگانه :
یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست
دست های پشت پرده همچنان وجود دارد
اگه اینو نگین چی بگین !!!
جاي همتون خالي رفتيم پارک ملت ترکونديم
صدام گرفت از بس داد زدم
بوق ماشينمم سوخت![]()
من نميدونم بچه هاي پرسپوليسي چرا نارحتن....؟!؟! شما بيشتر طرفدار پرسپوليسين يا دشمن استقلال ؟؟؟؟
من پارسال هم از اينکه تيم شهرم قهرمان شد خيلي حال کردم ...حتي بازي پرسپوليس با صبا باطري رفتم ورزشگاه.....
ولي خدائيش حقمون بود قهرمان بشيم....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)