مشکل دقیقا همیجاست من نمیدونم الان کاربرم کجا هستم که درخواست تخلیه بفرستم ! یک شماره دیشب فرشاد داد که صبح زنگ زدم اونم گفت سیستم قطعه و یه روز دیگه زنگ بزنم !فقط میدونم ضحی ثبت نام کردم ، دیگه چی شده خدا میدونه ! ما رو هم بلاتکلیف کردن !
![]()
مشکل دقیقا همیجاست من نمیدونم الان کاربرم کجا هستم که درخواست تخلیه بفرستم ! یک شماره دیشب فرشاد داد که صبح زنگ زدم اونم گفت سیستم قطعه و یه روز دیگه زنگ بزنم !فقط میدونم ضحی ثبت نام کردم ، دیگه چی شده خدا میدونه ! ما رو هم بلاتکلیف کردن !
![]()
اره گفتم ولی نگفتم دوستم بود, منم مثل بقیه کاربرا زنگ زدم پشتیبانی اما یارو ادم باحالی بود همه استریما رو چک کرد واسم
اواسیس از اول هم بودش ولی دفتر فروش نداشت , ماناماد نماینده فروشش هست منم از اول دارم همینو میگم اما اینی که تو میگی دوباره اومده وقتی جور در میاد که دفتر فروش بذاره دوباره وگرنه به صورت نامحسوس که خیلی وقته هستش
آره اوآسیس همون دفتر کناری ماناماد بود ولی کارش adsl نبود رفته بود تو کار سیمکارت و موبایل الان مثل اینکه دوباره برگشته تو کار adsl اگر برگشته باشه که خیلی خوب میشه چون پشتیبانیش خیلی خوبه
خوب دفترش کجاست؟
من خیلی وقته زنگ نزدم پشتیبانی از ترس دان استریم![]()
الان زنگ بزنم هنوز میگه کدوم نمایندگی هستم یا نه؟
![]()
فکر نکنم راستشو بگن چون اگر هم اوآسیس اصلی اومده باشه اینا چیزی نمیگن که یدفعه مشتریشون نپره
قبلا که پیش شماره ها عوض شدن 4 تا نمایندگی رو نام میبرد منم همیشه اواسیس رو انتخاب میکردم و درست هم بود
اما الان هم شک دارم اواسیس اومده باشه چون اگر اومده باشه باید دفتر فروش بذاره
من که از همین ماناماد راضیم همه چیزش ردیفه پشتیبانیش هم که تا حالا اذیتم نکرده دفتر فروششون هم یه خانم اقایی هستن که خیلی مودبن سر اون قضیه مشکل ابان ماه که داشتیم خیلی بام همکاری کردن![]()
سرویس 1 مگ الماس راصد (ساعت رایگان) سرور لندن
همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور فراکفورت همین الان در ساعت رایگان
کیفیت سیگنال:
![]()
Last edited by imanparsa; 16-02-2015 at 19:17.
یعنی خوبه؟ساعت رایگان مگه ساعت چنده؟
بله خوبه دوست عزیز
ساعت 7 شب تا 7 صبح رایگانه (به مدت 12 ساعت)
شرکت راصد
این شرکت بدبختی فقط اهواز ، دزفول و بندر امام رو سرویس میده !آنتن نانو استیشن 5 چنده الان ؟
نامحدوداش 1 به 8 هستن ؟
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 16-02-2015 at 21:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)