بعد برد از استقلال اهواز اینجا 30 نفر بودن ولی حالا ...
وقتی علیرضا و مریم و اونی و بایرن نباشن ...
ما هم که سه اخطاره شدیم رفت(ظرف یه هفته)
بعد برد از استقلال اهواز اینجا 30 نفر بودن ولی حالا ...
وقتی علیرضا و مریم و اونی و بایرن نباشن ...
ما هم که سه اخطاره شدیم رفت(ظرف یه هفته)
قهرمانان در مهرآباد هوادارن استقلال براي استقبال از قهرمان ليگ برتر، مي توانند ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد بيايند.
اعضاي تيم فوتبال استقلال كه امشب جام قهرماني ليگ برتر را تصاحب كردند، ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد مي رسند. هوادران پرشور استقلال كه بي صبرانه در انتظار حضور در جشن قهرماني تيم محبوبشان هستند، مي توانند در سالن ترمينال شماره يك فرودگاه مهرآباد به استقبال كاروان استقلال بروند. استقلال با پرواز شماره 977 ايران اير به ميان هواداران مي آيد.
بچه هاي آبي من هم اين قهرماني رو به همه تبريك ميگم
اين قهرماني تو دهن خيلي ها زد كه چشم ندارند استقلال و استقلالي رو ببينند
زنده نژاد آرياييه .... زنده باد هر چي استقلاليه
6 ساعت از قهرمانی گذشته اومدی میگی ما هم هستیمما که همیشه هستیم.... قهرمانی رو تبریک گفتم.باز هم میگم.
قهرمانیه شیرینی بود.
اینو تو تاپیک پرسپولیس دیدم یاد یه شعاری افتادم
قسم (نه قصم) به هر چی مرده****..... نامرده**** وقتی میره استادیوم****سه تایی بر میگرده
بچه ها عكس هاي امروز رو كجا مي تونم پيدا كنم ؟
تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه...
حق به حقدار رسید فقط میتونم همینو بگم...
تبریــــــــــــــــــــک به تمام آبی های گل... بروبچه های این تاپیک که در طول فصل باهم بودیم. تیممون به حقش رسید. آخه خیلی حیف بود بهترین تیم تاریخ فوتبال ایران قهرمان نشه. همه رکوردها رو درو کردیم رفت... قهرمانی یعنی این...همه اونهایی که این اواخر واسه استقلال حاشیه درست کردن و نمیخواستن امیر و استقلال قهرمان بشن حالا برن خجالت بکشن. خدا جای حق نشسته...
همه با هم...
امیر قلعه نوییه...سرور هر چی لنگیه
اقا احتمالا من برم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)