داش سرعتش تو این چند روزه فاجعست به نظر دوباره باید یه شکایت تنظیم کنیم الان من دو مگ دارم شبا از130 بالا نمیره کیا پایه شکایتن؟؟؟؟؟؟؟
داش سرعتش تو این چند روزه فاجعست به نظر دوباره باید یه شکایت تنظیم کنیم الان من دو مگ دارم شبا از130 بالا نمیره کیا پایه شکایتن؟؟؟؟؟؟؟
یه زمانی بود پینگ مبین نت به 3000 میرسید!!
و البته تا جایی که من تجربه دارم مبین نت هر چند ماه یکبار بازیاد شدن کاربراش و پهنای باند قبلی کیفیت سرویسش پایین تر میاد که باید با شکایت و... بهش یاد آوری بشه تا پهنای باند بخره و دوباره بعد از چند ماه این روند باید تکرار بشه! اصلاً تجربه کسب نمیکنند حتماً باید ازشون شکایت کرد تا درستش کنند قبلاً که تا جایی پیش رفت که پینگ شد 3000!!!
واقعا فاجعه شده سرعت .. ولی با تجربه ای که این سه ساله با مبین نت دارم معمولا بعد ماه رمضون نه خیلی زود ولی کم کم سرعت به روال عادی خودش برمیگرده
با این سرعت دیروز داشتم ویندوز آپدیت می کردم با سلام و صلوات ختم به خیر شد !
با سلام ببخشید من خیلی وقته از بسته gprs استفاده میکنم حالا به نظرتون وایمکس خوبه بگیرم یک ساله میخام همه جا و همه شهر ها آنتن میده هم محل کار هم خونه میتونم استفاده کنم ؟ تعرفه هاش چقدره ؟مودم رایگانم میده سرعت 256 یا 512 با ترافیک 3 گیگ برام کافیه یه سوال دیگه اینکه مودمی که دارن میشه اینترنتو به صورت وای فای شر میکنه ؟چجوری باید استفاده کرد؟ ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی بفرمایید
ایرانسلم همینطوره! الان واقعا دو ماهه وایمکس ایرانسل فقط صبح خوبه از ظهر سرعت افتضاح میشه .
همه جا که نه مثلا تو جاده تعطیله
آره میشه شیر کرد
تعرفه هاش هم اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا از نجابتتون دارن سو استفاده میکنن
دوباره حمله کنید سایت سازمان تنظیم مقررات درست میشه. اگر خواستید منم پایم (مودم رو فروختم ولی هنوز به ناممه می تونم شکایت کنم)
خوب انگار سرعتا یکم درس شد امش یه 3.3 گیگی دان کردم خدا کنه همین طور ثابت باشه
الان که صبحه بهتر شده اما دیشب خیلی بد بود پینگ هم بهتر شده اما گیر داره میخواستم تست بگیرم هی گیر کرد 10 دقیقست دارم تلاش میکنم این پست رو بزارم. پهنای باند خوب شده ولی پکت لاست داره.
سرویس یک مگابیت
![]()
با چه سرویسی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)