سرویستون چی هست و سرعت چقدر میده در شب؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرویستون چی هست و سرعت چقدر میده در شب؟
مگه محدود میکنه آسیاتک ؟!؟ شاتل فقط fair policy داره که ....
رو سرویس های حجمی هم محدود میکنه دانلود شبانه رو یا نه ؟ اگه میکنه که تا وصل نکردم برم کنسل کنم ...
شهاب 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگان
روز سرعت 1 مگابایت
شب 250 کیلوبایت
شهاب 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگان
روز سرعت 1 مگابایت
شب 250 کیلوبایت
شبانه برای 1 مگ حداکثرسرعت 85-90 کیلو 2 مگ حداکثر سرعت 120-125 کیلو و برای 10 مگ حداکثر سرعت 250 کیلو هست. محدودیت حجمی نداره ولی سرعت رو محدود کرده
محدود نکرده ! آسیا تک همیشه سرعت شبانه رو اسمی میکرده ( شاید برای بعضی دوستان قبلا باگ داشته الان درست شده ! ولی در کل همیشه اسیا تک سرعت شبانش اسمی بوده )
دوستان snr خطم 30 هست ، از خود اسیاتک گفتن نهایتا میشه بزاری روی 6 مگ درسته؟
و اینکه من بدون اسپلیتر نویز وجود نداره روی تلفن باز هم استفاده کنم یا نه؟
ممنون
ببخشید ولی کجا سرعت 2 مگ با شبانه 120 کیلو اسمی هست؟؟ اینکه کمی کمتر از نصفه! فقط 1 مگ نزذیک هست (اونم 30 درصد کمتره) والا بالاتر از 2 مگ همه روی 250 کیلو هست که مثلا برای سرویسهای 10 مگشون میشه تقریبا1/4 ! اگر این محدود کردن سرعت نیست چیه؟
(من خودم مشترک آسیاتک بودم که بنا به دلایل دیگه و نه سرعت شبانه این شرکت رو 2-3 ماهه ترک کردم , جدیدا هم فکر نکنم بهتر شده باشه اگر که بدتر نشده باشه)
مورد اول رو میتونید توی مودمتون هم ببینید همونجا که SNR رو زده معمولا چیزی هست به نام Maximum Attainable Rate که سرعت دانلود و آپلود ماکزیمم قابل دسترسی رو نشون میده . اسپلیتر رو استفاده کنید بهتره , چون ریت که بره بالا پهنای باند بیشتری رو میگیره و احتما ل نویز هست و همچنین ممکنه در هنگام مکالمه باعث اختلال و قطعی اینترنت بشه.
درسته ولی همیشه همین بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)