یه چی میگم بخندید
واسه یکی از آشناهامون رفتیم 20 تومن دادیم 1مگ ماهیانه اینترنت شارژ کنه ، یارو حواسش نبوده زده 1ساله 1مگ 8گیگ
با 20 تومن کردن تو پاچه مخابرات![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه چی میگم بخندید
واسه یکی از آشناهامون رفتیم 20 تومن دادیم 1مگ ماهیانه اینترنت شارژ کنه ، یارو حواسش نبوده زده 1ساله 1مگ 8گیگ
با 20 تومن کردن تو پاچه مخابرات![]()
دوستان یه مدتیه ping رفته بالا و packet lost هم زیاد شده.من اندیشه دارم.بقیه هم اینو تایید میکنید؟ مخصوصا کسایی که بازی آنلاین انجام میدن متوجه میشن
کسی هست از ISP خودش راضی باشه از نظر پینگ و پاکت لاست؟
این مشخصه ها ضعیف هستن برای 1M ؟
SNR :
downstream : 26
upstream : 31
Line Attenuation :
downstream : 29
upstream : 18
تست سرور کرج که از دیروز بدتر شده ( اعداد کیلوبیت هستن یعنی یه ممیز پشتشون بزارین میشه mb/s ) :
![]()
آره ضعبفه.این برا من همین الان همون 1 مگ.اما مشکل من پینگ بالا و پاکت لاسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by manishabanzadeh; 11-02-2015 at 16:52.
یک هفتست نمیتونم بازی کنم پینگ و لتنسی وهشتناکه معلوم نیست دوبار تو اندیشه چه خبره شایدم کوسه کابلو گاز گرفته باز
اندیشه یه متیه وضعش خیلی خرابه...این رو کسائی که بازی آنلاین میکنن خیلی خیلی بهتر احساس میکنن! امیدوارم بعد از دهه وقتی کاراشون رو کردن بزارن یه خرده این پیچ اینترنت رو شل تر کنن تا مردم یه نفس تازه بکشن...
عکسی که از speedtest گذاشتی که نشون دهنده ضعیف بودن سرعت اینترنتته. برای 1 مگ این سرعت افتضاحه
ولی SNR و Attenuation هیچ مشکلی ندارن که معنیش اینه مشکل از نویز خط نیست. و فاصلت هم با مرکز مخابراتی کمه که یعنی پینگ بالات ربطی به این قضیه نداره و گندکاری از خود شرکته
هر وقت یه مناسبتی تو این مملکت گل و بلبل هست باید منتظر کند شدن اینترنت باشیم، هیچ سایتی برای من کامل لود نمیشه...
دوستان لطفا یکی بگه بجز اندیشه کدوم شرکت سرویس 256 نامحدودش سرعت دانلودش 40 به بالاست؟؟
اندیشه قبلا سرعتش بین 40 تا 60 بود. آهسته بود ولی حداقل پیوسته بود!! از وقتی که این طرح 16 گیگ رو گذاشته، بعد از اون حجم سرعت به زور تا 10 میره!
والا اون موقعی که این طرح مسخره نبود حجم بیشتری میتونستم دانلود کنم. الان پدرم درمیاد یه صفحه باز بشه. تازه همون 16 گیگ هم کامل نمیده! این ماه سر 13 گیگ تموم شد!!!![]()
Last edited by hosebr3; 12-02-2015 at 01:41.
یه چیز جالبی که تو گیلان من دیدم اینه که هیچکی سعی نمی کنه یه سرویس بهتر ارائه کنه !
همه تو گند زدن از هم سبقت میگیرن و خیالشون هم راحته نفر سومی وجود نداره که با خدمات بهتر بازار رو قبضه کنه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)