تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2182 از 3017 اولاول ... 118216822082213221722178217921802181218221832184218521862192223222822682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,811 به 21,820 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

مگه شایان ماناماد نیست ! اون که تغییری نمیکنه برش دان استریم ! الان اونا میگن ضحی نیست دیگه شما میگی هست ! یک بار بیشتر نمیتونم تخلیه کنم میترسم تخلیه کنم باز همون شرکت قبلی ثبت نام بشم ! گیج شدم ... پورت های اواسیس 2 با ماناماد فرق دارن ??? اگر الان مطمئن نیستی میتونم صبر کنم تا پرس و جو کنی با اطمینان بگی چون یک بار بیشتر نمیتونم تخلیه رانژه کنم ! شماره رو بدم میتونی تهش رو در بیاری برام ؟؟

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مگه شایان ماناماد نیست ! اون که تغییری نمیکنه برش دان استریم ! الان اونا میگن ضحی نیست دیگه شما میگی هست ! یک بار بیشتر نمیتونم تخلیه کنم میترسم تخلیه کنم باز همون شرکت قبلی ثبت نام بشم ! گیج شدم ... پورت های اواسیس 2 با ماناماد فرق دارن ??? اگر الان مطمئن نیستی میتونم صبر کنم تا پرس و جو کنی با اطمینان بگی چون یک بار بیشتر نمیتونم تخلیه رانژه کنم ! شماره رو بدم میتونی تهش رو در بیاری برام ؟؟
    به احتمال زیاد با اپراتور ماناماد صحبت کردی که گفته ضحی نیست برای اطمینان یه زنگ بزن 33372525 ببین کدوم نمایندگی هستی شایان هم با یه نفرشون رفیقه که براش دان استریمو کم نمیکنن

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به احتمال زیاد با اپراتور ماناماد صحبت کردی که گفته ضحی نیست برای اطمینان یه زنگ بزن 33372525 ببین کدوم نمایندگی هستی شایان هم با یه نفرشون رفیقه که براش دان استریمو کم نمیکنن
    فرشاد چرا برا خودت فکت صادر میکنی؟
    اخه من با کی رفیقم؟ شایدم رفیقم و خودم خبرندارم ولی تو میدونی؟
    به نظر من بیا ماناماد , چون منکه مانامادم سروش هم همون اواسیسه که با ماناماد یکیه فرشاد هم قبلا ضحی بود ولی الان احتمالا اونم رفته ماناماد
    این اواسیس 1 و 2 هم معلوم نیست دقیق چیه شاید فقط یه اسم باشن که تو سیستم نمایندگی ها تعریف شدن ولی من از همون اول که یادمه ماناماد با اواسیس یکی بوده
    قبلا هم بهت گفتم من هر موقع زنگ میزنم پشتیبانی اتوماتیک وصلم میکنه به اواسیس
    Last edited by sh@y@n; 16-02-2015 at 06:04.

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایپی 2.189 چقدر خوب شده
    الان دقیقا شده مثل 2.185 اگر بعد از ظهرم همینجوری بمونه عالیه

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

دوستان الان پارتاک باز نمیشه و ارور میده .... برای شما هم همینجوریه؟ ساعت 7.30

8. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

تشکر از جواب یه سوال ؟؟ از کجا میدونی من چند بار شکایت کردم ؟؟ ذره بین کی ؟؟ کلا 2 بار شکایت کردم من !! سوال دوم ؟ مگه ضحی جمع نشد رفت ، خود اپراتور بهم گفت اواسیس 2 ( گفت زیر نظر اواسیس 1 هست ) هستم ، شما که ایمیل ضحی دادی ! مطمئنی ؟؟ توی یک صفحه A4 بالاش کپی کارت ملی خودم با آخرین فیش تلفن و درخواست تخلیه رو هم دستی بنویسم زیرش بعد اسکن و ارسال ؟ OK ??
    کارت ملی نمیخواد . من خودم یک سال پیش که تخلیه کردم (ضحی) یه کاغد چاپ کن نوشته باشه اینجانب - شماره - در خواست تخلیه رانژه خط را دارا می باشم . نام کاربری : رمز: شماره تلفن : شماره موبایل : با تشکر : امضا : بعددش که فکس کردی یه زنگ بزن اطمینان حاصل کن

10. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

دوستان الان پارتاک باز نمیشه و ارور میده .... برای شما هم همینجوریه؟ ساعت 7.30
    ساعت 8 . تایید : ارور
    connection error
    IBS قسمت مدیریت 80.191.224.244/IBSng/admin/ هم باز نمیشه . حمله کنیم یا نه؟
    Last edited by Hamed-M1; 16-02-2015 at 08:10.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فرشاد یه سوال دیگه :

1-ای پیه 172 برای من رایگانه اما پیج باز نمیکنه حتی با تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان اما پینگ داره به همه جا . راهی هست که بشه ازش استفاده کرد ؟

2-چرا پرتک بعضی وقتها باز نمیشه ؟ با پرتک چکار دارن ؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

فرشاد یه سوال دیگه :

1-ای پیه 172 برای من رایگانه اما پیج باز نمیکنه حتی با تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان اما پینگ داره به همه جا . راهی هست که بشه ازش استفاده کرد ؟

2-چرا پرتک بعضی وقتها باز نمیشه ؟ با پرتک چکار دارن ؟
    یه جوری میگی دارن چکار میکنن انگار الان کسی که کنار دست فرشاد نشسته مدیر مسوول پارتاکه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •