تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2182 از 2199 اولاول ... 118216822082213221722178217921802181218221832184218521862192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,811 به 21,820 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پيش فرض

ممنونم از دوستان
    یعنی ممکنه مال منم مشکل از ست کردن باشه؟
    شما به تنظیمات مودم دست زدید یا تنظیماتش رو تا حال به دیفالت برگردوندین؟

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی همون لحظه تونست به اینترنت وصل بشه؟
    اون لحظه که نه هی آنتنش به صورت چشمک زن پر می‌شد هی خالی می‌شد. بعدش بابام بردش گفتن مثل اینکه فعالش کردن. حالا منو ول کنید قضیه مال دو سال پیشه. ظرف حدود یه هفته هم حل شد. الآنم دارم با همون وایمکس کار می‌کنم

به نظر من احتمالات ایناست:
    همون طور که دوست عزیزمون گفتند شاید از اون موقع تا حالا دورتون ساختمون ساختن یا دکلو کندن و ...، اگه می‌تونید برید پشتبوم ببینید اونجا آنتن دهیش فرق می‌کنه؟
    ورژن مودمتون قدیمی شده. از سایت مبین نت آپدیتشو بگیرید و مودمتونو آپدیت کنید ( اگه مثل ایرانسله)
    تنظیمات مودم به هم ریخته، مبین نت یه تغییراتی داده و ... که اگه وقت دارید برید نمایندگی مبین نت ولی قبلش با پشتیبانی تماس بگیرید
    (احتمالش کمه) توی این مدت مودمتون جای بدی بوده بهش ضربه خورده خراب شده

3. این کاربر از Sam.seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

فقط من یک مشکل دیگه دارم !
    سند به اسم خودم نیست و دسترسی به صاحب سند هم ندارم
    مشکلی نیست یوزر نیم زیر مودم باید باشه
    ولی شما میگید سه چهار دقیقه ای کانکت میشه پس تنظیمات به هم نخورده
    یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم ایننه نویز اون منطقه بالا رفته باشه حالا به هر دلیلی که هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بله من امروز ریست کردم مودمو.ولی دیشب هم آنتن دهی خیلی کم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من نقل مکان کردم اومدم اهواز .. واسه adsl دلمو صابون زده بودم که بلاخره از اینترنته مزخرف مخابرات خلاص میشم ، که دیدم خطم pcm

حالا از روی ناچاری وایمکس مبیننت گرفتم .. نمیدونم مودمم outdoor یا indoor .. مودلش BM632W از این سفید و سبزا کسی میدونه بگه این outdoor یا indoor ؟

مشکل دیگه ام هم پینگمه .. پینگ بین 200 تا 300 متغیره ولی مشکل اصلیم اینه که وقتی شروع میکنم به receive کردن، پینگ به صورت دهشتناکی بالا میره .. اگه دانلود کنم که کلاً تایم اوت میشه .. من واسه بازی آنلاین میخوام .. وقتی بازی میکنم نت شروع میکنه به receive کردن و پینگ بالا میره و نمیشه بازی کرد

آنتن مودم هم بیشتر از دوخط نمیشه ..

راهی هست که بتونم پینگ رو ثابت نگه دارم ؟ .. اگه آنتن مودم بیشتر بشه پینگ و سرعت دانلود بهبود پیدا میکنه ؟

مشخصات cinr و rssl در حال حاضر که مودم پشت پنجره است اینه

CINR Reuse1 13.49dB
    CINR Reuse3 16.39dB
    RSSI -80.43dBm

لطفاً راهنماییم کنید دوستان

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نقل مکان کردم اومدم اهواز .. واسه adsl دلمو صابون زده بودم که بلاخره از اینترنته مزخرف مخابرات خلاص میشم ، که دیدم خطم pcm

حالا از روی ناچاری وایمکس مبیننت گرفتم .. نمیدونم مودمم outdoor یا indoor .. مودلش BM632W از این سفید و سبزا کسی میدونه بگه این outdoor یا indoor ؟

مشکل دیگه ام هم پینگمه .. پینگ بین 200 تا 300 متغیره ولی مشکل اصلیم اینه که وقتی شروع میکنم به receive کردن، پینگ به صورت دهشتناکی بالا میره .. اگه دانلود کنم که کلاً تایم اوت میشه .. من واسه بازی آنلاین میخوام .. وقتی بازی میکنم نت شروع میکنه به receive کردن و پینگ بالا میره و نمیشه بازی کرد

آنتن مودم هم بیشتر از دوخط نمیشه ..

راهی هست که بتونم پینگ رو ثابت نگه دارم ؟ .. اگه آنتن مودم بیشتر بشه پینگ و سرعت دانلود بهبود پیدا میکنه ؟

مشخصات cinr و rssl در حال حاضر که مودم پشت پنجره است اینه

CINR Reuse1 13.49dB
    CINR Reuse3 16.39dB
    RSSI -80.43dBm

لطفاً راهنماییم کنید دوستان
    این مودم indoor هست.... من فقط بخش دانلودش رو میدونمم که اگه انتن خوبی داشته باشی سرعتت خیلی بهتر میشه... زیاد تو کار پینگش نبودم که امتحان کنم

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mamad1994s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من از نظر انتن دهی اوکی هستم 5 خط دارم
    اما سرعت دانلودم از 100 بیشتر نمی شه 1 مگ دارم
    پشتیبانی هم چرت و پرت جواب می ده

مال شما هم همینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من رفتم توو سایت مبیننت .. زده هر گیگ اضاف ده هزار تومن ؟؟؟؟ یا من اشتباه میبینم ؟؟؟ یا واسه من فقط اینجوریه ؟؟؟
    شما دوستان هر گیگ اضافه رو ده هزار تومن میخرید ؟؟

هنوزم منتظر جواب سوال قبلیم هستم .. چیکار کنم که موقع receive پینگم با مبیننت بالا نره .. با adsl اینجور نبود

پيش فرض

من رفتم توو سایت مبیننت .. زده هر گیگ اضاف ده هزار تومن ؟؟؟؟ یا من اشتباه میبینم ؟؟؟ یا واسه من فقط اینجوریه ؟؟؟
    شما دوستان هر گیگ اضافه رو ده هزار تومن میخرید ؟؟

هنوزم منتظر جواب سوال قبلیم هستم .. چیکار کنم که موقع receive پینگم با مبیننت بالا نره .. با adsl اینجور نبود
    مبین نت همینه دیگه من دو مگش رو دارم هر گیگ اضافش 12 تومنه منم کم مصرف میکنم تا سر ماه برسه
    پینگ مبین نت همینه دیگه ازین بهتر هم نمیشه ربطی هم به سیگنال نداره کلا آشغال به تمام معناست هیچوقت من ندیدم با سرور های خارجی پینگ پایین 300 باشه

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من طرح 512 6 ماهه داشتم الان یک ماهه 4 گیگ یک مگ گرفتم سرعتش خیلی پایین تره پینگش هم فاجعه شده بین 350 تا 950 متغیره 4.2.2.4 گوگل 430 آیپی 217.218.127.127 که دی ان اس ایرانی است و باید خیلی کم باشه 147 - 174 است. دانلود یککانکشن هم 16 الی 32 است. در کل سرعت خیلی داغون شده.آیاسرویس یک مگ اینطوریه یا کلاً 512 طرح جدید هم میگرفتم اینطور بود؟ به نظرمیاد شلوغه پکت لاستش خیلی بالاست و در کل سرعت از 512 شش ماهه پایین تر اومده!
    Last edited by adcomputer; 26-07-2014 at 00:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •