مثل اینکه وضع پینگ داخلی بهتر شده ! این نتیجه تست داخلی من از سرور تهران شاتل و سریوس اولترا
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مثل اینکه وضع پینگ داخلی بهتر شده ! این نتیجه تست داخلی من از سرور تهران شاتل و سریوس اولترا
![]()
چند تا پینگ تو تایم های پر مصرف از این IP ها میتونید بزارید ؟ 146.66.158.1 و 8.8.8.8 و 104.16.25.33
در ضمن این تست که گذاشتید مال کدوم سرور هست؟ سرور که داخلی هست ولی دقیق کدوم سرور هست؟ از مخابرات که بهتر هست بهترین پینگ داخلی مخابرات ۳۹ بوده برای من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا تست کردم تو تایم های پر مصرف 49 میشه
مخابرات مثل اینکه واقعا فلکه سرعت ها رو باز گذاشته نه ؟
1 مگ من قبلا 380 بود ولی الان تا 9 مگ هم ( نهایت سرعت خط تلفنم ) سرعت میره بالا !!و الان که سرویسم شارژ شد دارم میبینم که پینگشم عالیه
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ با یکی از گیم سرور های بتلفیلد :
و :
![]()
Last edited by fanoostalaei; 21-01-2015 at 00:38.
مخابرات پینگش با یه سرور خوبه با بعدی افتضاح مثلا دوتا ۲ EU west که سرور از ۲ تا مسیر روت میشه باید بری تو بعد مشخص میکنه از کدوم مسیر به سرور وصل شدی یکی از مسیر ها پینگش بالای ۳۰۰ هست اگه از اون مسیربیوفتی باید هی ری کانکت کنی که از مسیر دوم که پینگش ۱۲۰ هست بندازه بتلفیلد هم که ۳ تا سرور همیشه خالی با پینگ خوب هست بقیه سرورهای شلوغ و به درد بخور بالای ۲۰۰ پینگ میدن. به نظرم روتینگشون مشکل داره![]()
Last edited by babak_eivazi; 21-01-2015 at 07:12.
اولترا مخابرات لحظاتی قبل
چرا وضع من درست نمیشه!!!!!با کاهش پینگ درست میشه ولی بدونه.....
رسما از وقتی این نامحدود رو گرفتم اینطوری بالا پایین شده بعد دوهفته از گرفتن سرویس!!!!ولی قبل که الترا داشتم پینگم مثلا شما بود!!!!
محدود نمیشه باهاش کار کرد رسما چند دست بازی می کنی حجم می پره و نمیشه جلو سرعت دانلود گرفت!!! به نظرتون پارس انلاین چطوره پینگش و......
این سرویس خوبه؟
چند گیگ حجم هم بخرم ارزونتر میفته....
POL-256-10G 256 Kbps 256 Kbps 10 GB 99.5% 270,000
Last edited by humanaga; 21-01-2015 at 21:00.
سرور خارجی.الترا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرور داخل
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بورنوننان گلمسین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)