ابراهيم زاده: هيچ وقت نميتوان در رويا قهرمان شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: امروز بازيكنان من براي رسيدن به قهرماني تلاش نكردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از باخت 4 بر يك مقابل فولاد اظهار داشت: راجع به دو تيمي كه همه فكر ميكنند ارتباط كارخانهاي و ارتباط مربيان وجود دارد يكسري صحبتهايي در طول هفته شده بود. ولي ديديد كه هر دو تيم پاك بازي كردند.
وي افزود: در بازيكنان من ذهنيتي براي قهرماني بوجود آمده بود ولي هيچ وقت نميتوان در روياها قهرمان شد. ما در كل فصل تلاش كرديم ولي امروز بازيكنان من براي قهرماني تلاش نكردند. فولاد هم واقعا قهرمانانه جنگيد.
ابراهيم زاده ادامه داد: بازيكنان ذوب آهن؛ ما نبودند و در اكثر موارد من بودند. در اوايل بازي استرس نداشتيم ولي صحبتهايي كه در طول هفتههاي اخير در مورد قهرماني ذوب آهن ايجاد شده بود باعث شد بازيكنانم كار را تمام شده بدانند و در اين بازي انگيزه قهرماني نداشتند.
سرمربي ذوب آهن تاكيد كرد: بارها گفتم كه تيم ما قهرمان است. ما به اين دليل قهرمانيم كه امكانات تماشاگر و رسانهاي تيم حريف را نداشتيم ولي در عوض يك تيم و يك مديريت خوب داشتيم كه باعث شد به اينجا برسيم.
ابراهيم زاده با بيان اينكه امسال اولين سالي است كه قهرماني با تفاضل گل مشخص شده است ادامه داد: من به همه اين مسائل فكر كرده بودم. متاسفانه از اول هفته اين طرز فكر در تيم ما وجود داشت كه بعد از قهرماني كجا برويم؟ كجا جشن بگيريم؟ و چه كارهايي انجام بدهيم و اين انرژي منفي انگيزه قهرماني را از شاگردانم گرفت. آنها فكر كردند بازي فولاد ساده و راحت خواهد بود.
وي تصريح كرد: بعد از گل اول فولاد فرصتهاي زيادي را بدست آورديم اما دروازهبان آنها روز خوبي را سپري كرد. با تغيير سيستم گل مساوي را زديم اما متاسفانه روي ضربات كرنر يارگيري نكرديم. درست است كه امروز نتيجه بدي گرفتيم ولي بازي قشنگي را تماشا كرديم.
ابراهيم زاده در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبني بر اينكه آيا استقلال لايق قهرماني بود يا خير گفت: هرچه بوده استقلال تيم اول شده است و همه ميگويند قهرمان لايق بوده است. هيچ كس در سال هاي آينده اسمي از تيم دوم نميآورد ولي من به بازيكنانم در رختكن گفتم كه ما بايد در جام حذفي پر توان ظاهر شويم و به دنبال قهرماني باشيم.