تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2181 از 3017 اولاول ... 118116812081213121712177217821792180218121822183218421852191223122812681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,801 به 21,810 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی از دوستای اینترنتی اهوازی من یه 11 روزی میشه که نیومده و من خیلی نگرانشم. احتمال داره به خاطر وضعیت این روزهای اهواز کلا اینترنتش قطع شده باشه؟ مخابرات بود.
    خیر دوست عزیز اینترنت مخابرات در موقع بدی هوا قطع نشد

2. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پیگیری کردم ! دیگه چیزی به اسم ضحی وجود نداره ! جمع شد رفت ! اواسیس 2 داریم به جای اون ! الان من باید برای تخلیه چه کار کنم ! هر چی به 2020 زنگ میزنم پاسکاری می کنن و میگن اصلا شماره فکس برای تخلیه نداریم ! یعنی چی آخه ؟؟ شماره فکس ضحی رو دارم اما ضحی که دیگه وجود نداره ! الان برای تخلیه باید چه کار کرد ؟ هیچکس نیست جواب بده ؟؟؟؟
    شما یک شکایت به سایت 195 بزن تا جواب بگیری

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

شما یک شکایت به سایت 195 بزن تا جواب بگیری
    این سامانه 195 همش مسخره بازیه ! خوب راست میگه اون دوستمون هیچکس جواب نمیده باو الان فرشاد شماره فکس و ایمیل همه نمایندگی ها رو داره ولی نمیگه ! شماره فاکس و ایمیل اواسیس 2 رو برای تخلیه از کجا گیر بیارم ؟؟؟ اپراتور نمیگه لعنتی !!

5. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این سامانه 195 همش مسخره بازیه ! خوب راست میگه اون دوستمون هیچکس جواب نمیده باو الان فرشاد شماره فکس و ایمیل همه نمایندگی ها رو داره ولی نمیگه ! شماره فاکس و ایمیل اواسیس 2 رو برای تخلیه از کجا گیر بیارم ؟؟؟ اپراتور نمیگه لعنتی !!
    من یه بار زنگ زدم به 2020 شماره اکسین رو بهم داد
    شما یه بار زنگ بزن به اپراتور های دیگه ببین چی میگن بهت ، نه شکایت کن به این دلیل و این مدرک من شاکیم سخته؟ یه بار شکایت کردم سریع جواب گرفتم
    درمورد فرشاد که باید خودش بیاد جواب بده نمیتونیم که قضاوت کنیم
    یه چیز دیگه اگر اواسیس 1 و 2 داره پس باید اواسیس 1 شمارشو داشته باشه
    Last edited by AVAVA; 16-02-2015 at 02:42.

7. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای تخلیه بهترین کار شکایت به 195 هست
    یکروزه تخلیه میکنن واست

9. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

از بس که شکایت کردی 195 رفتی زیر ذره بین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به این میل بزن سریع تخلیه میشه ولی معلوم نیست گروهت عوض بشه ممکنه دوباره تو همین گروه بمونی
    Last edited by farshad0123; 16-02-2015 at 03:05.

11. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

از بس که شکایت کردی 195 رفتی زیر ذره بین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به این میل بزن سریع تخلیه میشه ولی معلوم نیست گروهت عوض بشه ممکنه دوباره تو همین گروه بمونی
    تشکر از جواب یه سوال ؟؟ از کجا میدونی من چند بار شکایت کردم ؟؟ ذره بین کی ؟؟ کلا 2 بار شکایت کردم من !! سوال دوم ؟ مگه ضحی جمع نشد رفت ، خود اپراتور بهم گفت اواسیس 2 ( گفت زیر نظر اواسیس 1 هست ) هستم ، شما که ایمیل ضحی دادی ! مطمئنی ؟؟ توی یک صفحه A4 بالاش کپی کارت ملی خودم با آخرین فیش تلفن و درخواست تخلیه رو هم دستی بنویسم زیرش بعد اسکن و ارسال ؟ OK ??

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تشکر از جواب یه سوال ؟؟ از کجا میدونی من چند بار شکایت کردم ؟؟ ذره بین کی ؟؟ کلا 2 بار شکایت کردم من !! سوال دوم ؟ مگه ضحی جمع نشد رفت ، خود اپراتور بهم گفت اواسیس 2 ( گفت زیر نظر اواسیس 1 هست ) هستم ، شما که ایمیل ضحی دادی ! مطمئنی ؟؟ توی یک صفحه A4 بالاش کپی کارت ملی خودم با آخرین فیش تلفن و درخواست تخلیه رو هم دستی بنویسم زیرش بعد اسکن و ارسال ؟ OK ??
    خواهش میکنم
    وقتی زیاد شکایت کنی میری زیر ذره بین دیگه بخاطر همین هی دان استریمتو کم میکنن میزارن رو سرعت اسمی
    نه ضحی جمع نمیشه اون اوآسیس 1هم میگن همون اوآسیس اصلیه و اوآسیس 2 ماناماده که زیر نظر اوآسیس اصلیه
    آره همونا رو ارسال کن
    ولی اگر الان اوآسیس 2(مانامادی) که این ایمیل جواب نمیده اصلا ماناماد حضوری هم که بری باید 10بار بری تا تخلیه کنه غیر حضوری اصلا تخلیه نمیکنه بهتره بری همون نمایندگی که ثبت نام کردی درخواست تخلیه بدی
    Last edited by farshad0123; 16-02-2015 at 03:25.

14. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

خواهش میکنم
    وقتی زیاد شکایت کنی میری زیر ذره بین دیگه بخاطر همین هی دان استریمتو کم میکنن میزارن رو سرعت اسمی
    نه ضحی جمع نمیشه اون اوآسیس 1هم میگن همون اوآسیس اصلیه و اوآسیس 2 ماناماده که زیر نظر اوآسیس اصلیه ولی هنوز چیزی معلوم نیست
    آره همونا رو ارسال کن
    ولی اگر الان مانامادی که این ایمیل جواب نمیده اصلا ماناماد حضوری هم که بری باید 10بار بری تا تخلیه کنه غیر حضوری اصلا تخلیه نمیکنه
    ای بابا بدتر شد که ! من که میخواستم تخلیه کنم بیام ماناماد الان زیرنظر مانامادم ؟؟؟ خود ماناماد بیام فرق داره با این اواسیس 2 که درسته ؟؟؟

دلیل زیر ذره بین رفتن شکایت نیست فرشاد ! من 2 بار بیشتر شکایت نکردم ! یک بارش به خاطر رفتار اپراتور 38 بوده ، حرفت درسته لج کرده هر چی که هست دقیقا 7 روز بعد از تغییر سرویس سرعتم اسمی میشه که معلومه یا اکانتم رو چک میکنه که اینجور مواقع جبران کنه یا تنظیم کرده خودش اتوماتیک کم بشه !

ولی حرفت درسته دارن چکم میکنن چون 6 ماه ماناماد بودم یک بار هم دان استریم تکون نخورد ! اگر هم صلاح میدونی برم پردیس !

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ای بابا بدتر شد که ! من که میخواستم تخلیه کنم بیام ماناماد الان زیرنظر مانامادم ؟؟؟ خود ماناماد بیام فرق داره با این اواسیس 2 که درسته ؟؟؟

دلیل زیر ذره بین رفتن شکایت نیست فرشاد ! من 2 بار بیشتر شکایت نکردم ! یک بارش به خاطر رفتار اپراتور 38 بوده ، حرفت درسته لج کرده هر چی که هست دقیقا 7 روز بعد از تغییر سرویس سرعتم اسمی میشه که معلومه یا اکانتم رو چک میکنه که اینجور مواقع جبران کنه یا تنظیم کرده خودش اتوماتیک کم بشه !

ولی حرفت درسته دارن چکم میکنن چون 6 ماه ماناماد بودم یک بار هم دان استریم تکون نخورد ! اگر هم صلاح میدونی برم پردیس !
    ضحی اصلا اینجور نیست 2سال هم دان استریمت بمونه تغییر نمیکنه من ماناماد که بودم اینجور بود همیشه دان استریما رو چک میکرد

17. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •