خیر دوست عزیز اینترنت مخابرات در موقع بدی هوا قطع نشد
خیر دوست عزیز اینترنت مخابرات در موقع بدی هوا قطع نشد
شما یک شکایت به سایت 195 بزن تا جواب بگیری![]()
این سامانه 195 همش مسخره بازیه ! خوب راست میگه اون دوستمون هیچکس جواب نمیدهباو الان فرشاد شماره فکس و ایمیل همه نمایندگی ها رو داره ولی نمیگه ! شماره فاکس و ایمیل اواسیس 2 رو برای تخلیه از کجا گیر بیارم ؟؟؟ اپراتور نمیگه لعنتی !!
![]()
من یه بار زنگ زدم به 2020 شماره اکسین رو بهم داد
شما یه بار زنگ بزن به اپراتور های دیگه ببین چی میگن بهت ، نه شکایت کن به این دلیل و این مدرک من شاکیم سخته؟ یه بار شکایت کردم سریع جواب گرفتم
درمورد فرشاد که باید خودش بیاد جواب بده نمیتونیم که قضاوت کنیم
یه چیز دیگه اگر اواسیس 1 و 2 داره پس باید اواسیس 1 شمارشو داشته باشه
Last edited by AVAVA; 16-02-2015 at 02:42.
برای تخلیه بهترین کار شکایت به 195 هست
یکروزه تخلیه میکنن واست![]()
از بس که شکایت کردی 195 رفتی زیر ذره بین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میل بزن سریع تخلیه میشه ولی معلوم نیست گروهت عوض بشه ممکنه دوباره تو همین گروه بمونی
Last edited by farshad0123; 16-02-2015 at 03:05.
تشکر از جوابیه سوال ؟؟ از کجا میدونی من چند بار شکایت کردم ؟؟ ذره بین کی ؟؟ کلا 2 بار شکایت کردم من !! سوال دوم ؟ مگه ضحی جمع نشد رفت ، خود اپراتور بهم گفت اواسیس 2 ( گفت زیر نظر اواسیس 1 هست ) هستم ، شما که ایمیل ضحی دادی ! مطمئنی ؟؟
توی یک صفحه A4 بالاش کپی کارت ملی خودم با آخرین فیش تلفن و درخواست تخلیه رو هم دستی بنویسم زیرش بعد اسکن و ارسال ؟ OK ??
![]()
خواهش میکنم
وقتی زیاد شکایت کنی میری زیر ذره بین دیگه بخاطر همین هی دان استریمتو کم میکنن میزارن رو سرعت اسمی
نه ضحی جمع نمیشه اون اوآسیس 1هم میگن همون اوآسیس اصلیه و اوآسیس 2 ماناماده که زیر نظر اوآسیس اصلیه
آره همونا رو ارسال کن
ولی اگر الان اوآسیس 2(مانامادی) که این ایمیل جواب نمیده اصلا ماناماد حضوری هم که بری باید 10بار بری تا تخلیه کنه غیر حضوری اصلا تخلیه نمیکنه بهتره بری همون نمایندگی که ثبت نام کردی درخواست تخلیه بدی
Last edited by farshad0123; 16-02-2015 at 03:25.
ای بابا بدتر شد که ! من که میخواستم تخلیه کنم بیام ماناماد الان زیرنظر مانامادم ؟؟؟ خود ماناماد بیام فرق داره با این اواسیس 2 که درسته ؟؟؟
دلیل زیر ذره بین رفتن شکایت نیست فرشاد ! من 2 بار بیشتر شکایت نکردم ! یک بارش به خاطر رفتار اپراتور 38 بوده ، حرفت درسته لج کرده هر چی که هست دقیقا 7 روز بعد از تغییر سرویس سرعتم اسمی میشه که معلومه یا اکانتم رو چک میکنه که اینجور مواقع جبران کنه یا تنظیم کرده خودش اتوماتیک کم بشه !
ولی حرفت درسته دارن چکم میکنن چون 6 ماه ماناماد بودم یک بار هم دان استریم تکون نخورد ! اگر هم صلاح میدونی برم پردیس !
ضحی اصلا اینجور نیست 2سال هم دان استریمت بمونه تغییر نمیکنه من ماناماد که بودم اینجور بود همیشه دان استریما رو چک میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)