یه پذیرش از دانشگاه های خارج بگیر برو خارج دکترا تو بخون (تا این حد میتونم کمک کنم)اونوقت باید قید استخدام رو بزنم و برم با مدرک فوق لیسانس کارگری![]()
یه پذیرش از دانشگاه های خارج بگیر برو خارج دکترا تو بخون (تا این حد میتونم کمک کنم)اونوقت باید قید استخدام رو بزنم و برم با مدرک فوق لیسانس کارگری![]()
اتفاقا منم میگفتم نمیرم ولی یه روز به خودم اومدم دیدم دارم میرم خدمت![]()
یعنی میگی الان برم ؟!![]()
با سلام
آقا کسی که دیابت (قند خون ) داره معاف از رزم میشه ؟
هر چی زودتر بری به نفعته. کاری رو که رو پیشونیت نوشته شده رو هر چی زودتر انجام بدی وقتت رو کمتر تلف کردی مخصوصا کسی که فوق لیسانس داره قطعا کسی نیست که از تلف کردن وقت خوشش بیاد. تو هر چی دیرتر بری خدمت فاصله ی بین گرفتن مدرک و رفتن خدمتت رو ریختی دور. تنها چیزی که به دست میاری حسرت عمر رفته و اتلاف وقته.
اصلا تو خدمت وسواس از ذهن آدم دور میشه. من با خودم اسپری ضد عفونی کننده دست برده بودم اصلا از جعبه فرصت نکردم بیرونش بیارم![]()
اینجور که معلومه و دوستان میگن برم بهتره . راحت میشم .
این اسپری ضد عفونی کننده چی هست ؟ در کل چه چیز هایی رو نمیزارن ببری ؟؟؟؟؟
و اینکه میشه مرخصی کمتر بیای و اخرش از این مرخصی ها استفاده کنی و زود تر تموم کنی ؟
هرچه زودتر بهتر
فکر نکنم وقت داشته باشی بری آسایشگاه و از اسپریت استفاده کنی،در کل چیزهایی مثه تیغ و چاقو سیگار و از این حرفا نمیذارن ببری
و نمیشه مرخصی نیای و بذاری برا آخرش که زودتر ترخیص بشی
همه با هم ترخیص میشن
اگه مرخصی استفاده نکنی همون هفته که بهتون میدن میسوزه جانم
مرخصی جزو دوره حساب میشه ؟ یا غیر از مدت سربازی هست ؟؟؟
سلام
دوستان راست میگن به کد 21 : پایگاه شکاری شهید نوژه همدان(نیروی هوایی ارتش) میگن هنگ کنگ Hong Kong ؟؟؟
بله جز دوره حساب میشه
شما در دوره آموزشی یا دوره خدمت در یگان هر نوع مرخصی استحقاقی،تشویقی و استعلاجی برید جز خدمتتون حساب میشه
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)