تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2181 از 2199 اولاول ... 118116812081213121712177217821792180218121822183218421852191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,801 به 21,810 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من شکایت کردم
    دوبار بهم زنگ زدن ..همش گفتن تست سرعت بگیر
    امروز هم زنگ زدن طرحمو عوض کردن ..طرح یه مگ واسم برداشتن ...سرعتمو هم درست نکردن

سلام دوست عزیز،
    طرح قبلیتون چی بود؟ از کدوم شهر هستید؟ آخه بعضی از شهرها سرعت برای همه افتضاحه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لعنت به مبین نت. سرویس یه مگ گرفتم سرعت شبانه از ۵۰ بالاتر نمیره که هیچ تو روز هم افتضاح امروز هم که ۳۰ بود زنگ زدم میگه عکس بفرست میگم استاد ۴روز دارم براتون عکس میفرستم!! واقعا مسخرست
    Last edited by ali-1991; 25-07-2014 at 00:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من مشکلی دارم که واقعا بدجور توش موندم
    من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
    اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
    واقعا موندم
    چی کار کنم؟

پيش فرض

لعنت به مبین نت. سرویس یه مگ گرفتم سرعت شبانه از ۵۰ بالاتر نمیره که هیچ تو روز هم افتضاح امروز هم که ۳۰ بود زنگ زدم میگه عکس بفرست میگم استاد ۴روز دارم براتون عکس میفرستم!! واقعا مسخرست
    منم همین مشکلو باهاشون دارم بارها هم عکس فرستادم ولی در آخر بهت میگن که چون سرویس شما بین 4 نفر تقسیم میشه این عادی هست.مثلا سرعت یک مگ که 128 کیلو هست تقسیم بر 4 بشه میشه 32 مال من دو مگ هست با اکثر سرور های خارجی 50 کیلو هست.شما همم میبینی کاری نمیتونی بکنی عملا بیخیال میشی مثل من .
    سلام دوستان
    من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
    اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
    واقعا موندم
    چی کار کنم؟
    احتمالا دور اطراف شما ساخمون سازی زیاده یا دکل رو کندن بردن و یا برای مودم ایرادی پیش اومده
    مال منم اینطوری بود دیدم راه حلی براش پیدا نمیکنم هر جوری بود یه مودم کارکرده outdoor پیدا کردم و 400 تومن هم پیاده شدم (350 مودم + خرید کابل50) 5 روز بعدش مخابرات پلاکارت زد تو این منطقه هم adsl میدیم

5. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    واقعا موندم
    چی کار کنم؟
    سلام
    من اول که مودممو خریده بودم ( البته از وایمکس ایرانسل استفاده می‌کنم) با اینکه از طرف شرکت اومدند نصبش کردند، اصلاً خط نمی‌داد. اونروزی هم که طرف اومده بود نصبش کرد گفت صبر کنید درست می شه . منم هرچی صبر کردم درست نشد. آخرش چون مدرسه می‌رفتم بابام بردش همون جایی که ازش خریده بودم، نمی‌دونم چیکارش کردند ولی درست شد
    پیشنهاد من به شما اینه که ببرید نمایندگی مبین نت

پيش فرض

سلام
    من اول که مودممو خریده بودم ( البته از وایمکس ایرانسل استفاده می‌کنم) با اینکه از طرف شرکت اومدند نصبش کردند، اصلاً خط نمی‌داد. اونروزی هم که طرف اومده بود نصبش کرد گفت صبر کنید درست می شه . منم هرچی صبر کردم درست نشد. آخرش چون مدرسه می‌رفتم بابام بردش همون جایی که ازش خریده بودم، نمی‌دونم چیکارش کردند ولی درست شد
    پیشنهاد من به شما اینه که ببرید نمایندگی مبین نت
    مشکل مودم شما این بود یوزرنیم و پسورد رو توش ست نکرده بودید بخاطر همین آنتن نمیداد

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل مودم شما این بود یوزرنیم و پسورد رو توش ست نکرده بودید بخاطر همین آنتن نمیداد
    در مورد یوزر پس جلوی خودم ستش کرد. تقریباً مطمئنم مشکل از یوزر پس نبوده

پيش فرض

در مورد یوزر پس جلوی خودم ستش کرد. تقریباً مطمئنم مشکل از یوزر پس نبوده
    یعنی همون لحظه تونست به اینترنت وصل بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنونم از دوستان
    یعنی ممکنه مال منم مشکل از ست کردن باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فقط من یک مشکل دیگه دارم !
    سند به اسم خودم نیست و دسترسی به صاحب سند هم ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •