سلام دوست عزیز،
طرح قبلیتون چی بود؟ از کدوم شهر هستید؟ آخه بعضی از شهرها سرعت برای همه افتضاحه.
سلام دوست عزیز،
طرح قبلیتون چی بود؟ از کدوم شهر هستید؟ آخه بعضی از شهرها سرعت برای همه افتضاحه.
لعنت به مبین نت. سرویس یه مگ گرفتم سرعت شبانه از ۵۰ بالاتر نمیره که هیچ تو روز هم افتضاح امروز هم که ۳۰ بود زنگ زدم میگه عکس بفرست میگم استاد ۴روز دارم براتون عکس میفرستم!! واقعا مسخرست
Last edited by ali-1991; 25-07-2014 at 00:51.
سلام دوستان
من مشکلی دارم که واقعا بدجور توش موندم
من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
واقعا موندم
چی کار کنم؟
منم همین مشکلو باهاشون دارم بارها هم عکس فرستادم ولی در آخر بهت میگن که چون سرویس شما بین 4 نفر تقسیم میشه این عادی هست.مثلا سرعت یک مگ که 128 کیلو هست تقسیم بر 4 بشه میشه 32 مال من دو مگ هست با اکثر سرور های خارجی 50 کیلو هست.شما همم میبینی کاری نمیتونی بکنی عملا بیخیال میشی مثل من .
احتمالا دور اطراف شما ساخمون سازی زیاده یا دکل رو کندن بردن و یا برای مودم ایرادی پیش اومده
مال منم اینطوری بود دیدم راه حلی براش پیدا نمیکنم هر جوری بود یه مودم کارکرده outdoor پیدا کردم و 400 تومن هم پیاده شدم (350 مودم + خرید کابل50) 5 روز بعدش مخابرات پلاکارت زد تو این منطقه هم adsl میدیم![]()
سلام
من اول که مودممو خریده بودم ( البته از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم) با اینکه از طرف شرکت اومدند نصبش کردند، اصلاً خط نمیداد. اونروزی هم که طرف اومده بود نصبش کرد گفت صبر کنید درست می شه . منم هرچی صبر کردم درست نشد. آخرش چون مدرسه میرفتم بابام بردش همون جایی که ازش خریده بودم، نمیدونم چیکارش کردند ولی درست شد
پیشنهاد من به شما اینه که ببرید نمایندگی مبین نت
مشکل مودم شما این بود یوزرنیم و پسورد رو توش ست نکرده بودید بخاطر همین آنتن نمیداد
در مورد یوزر پس جلوی خودم ستش کرد. تقریباً مطمئنم مشکل از یوزر پس نبوده
یعنی همون لحظه تونست به اینترنت وصل بشه؟
ممنونم از دوستان
یعنی ممکنه مال منم مشکل از ست کردن باشه؟
فقط من یک مشکل دیگه دارم !
سند به اسم خودم نیست و دسترسی به صاحب سند هم ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)