در بخش ثبت نام تمام فیلدها رو با مشخصات خودم پر کنم و فقط فیلد "نام مالک خط" رو اسم صاحب خانه رو وارد کنم؟
یا کلا تمام فیلدها با مشخصات صاحب تلفن پر بشه؟
قاعدتا فقط نام مالک خط باید اسم ایشون باشه ولی از مخابرات هیچی بعید نیست. گفتم بپرسم ضرر نداره
![]()
در بخش ثبت نام تمام فیلدها رو با مشخصات خودم پر کنم و فقط فیلد "نام مالک خط" رو اسم صاحب خانه رو وارد کنم؟
یا کلا تمام فیلدها با مشخصات صاحب تلفن پر بشه؟
قاعدتا فقط نام مالک خط باید اسم ایشون باشه ولی از مخابرات هیچی بعید نیست. گفتم بپرسم ضرر نداره
![]()
کسی خبر نداره این سایتecareکی درست میشه؟
ما پس پرداخت ها حجم مصرفی رو نمیتونیم ببینیم....
۸ روز هست همش زده در ساعت های آینده و در روزهای آینده مراجعه کنید.....
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
دوستان کسی تجربه نداره کمک کنه
با تک کانکشن دانلود کنید و تست بفرمایید
احتمالا دانلود منیجر کل بندویث رو در اختیار میگیره
بسیار هم عالی
95 تومن دادیم برای 175 گیگ
من نمیدونم این برداشتن انحصار و دیدار و دست دادن و میوه خوردن مدیرعامل آسیاتک با مخابرات چی بود که این همه خبر ازش در اووردن و عکس این ور اونور گذاشتن. خب نمیخواید غیر انحصاریش کنید چرا الکی خبرشو میدید بیرون
البته من پسر عمهم رئیس مخابرات یکی از شهرهای نسبتا بزرگه، میگفت اگه این ای دی اس ال نبود ما از پس هیچ کدوم از هزینه هامون بر نمیومدیم و همینه که داره چرخ مخابرات رو میچرخونه
با این وضع مشخصه چرا از انحصار درش نمیارن، چون فرداش همه از مخابرات میرن جای دیگه!
تا این لحظه که خیر
بعید میدونم مخابرات مابه تفاوت بده، مخصوصا که الان پنلشونم هنوز کلی ایراد داره
من 27م تو 195 شکایت نوشتم، هم مشکلات تمدیدم رو نوشته بودم هم گرون شدن سرویس. با اینکه تونستم تمدید کنم شکایت رو حذف نکردم تا بتونم اون پول اضافه رو پیگیری کنم. هنوز که نه تماسی گرفتن، نه تو خود سامانه شکایت جوابی دادن
وقتی از طریق تغییر سرویس اقدام کنی، هنگام خرید سرویس جدید، هزینه اون 4 ماه باقی مونده از هزینه سرویس جدید کم میشه.
سلام.
دوستان چرا سرعت خیلی اومده پایین؟ من 2 مگ 160 گیگ دارم قبلا با سرعت یک مگ هم دانلود میزدم الان چند روزه از 250 کیلو بیشتر نمیره سرعت!!! به 2020 هم که زنگ میزنیم میگه 20 دقیقه تو نوبت وایسید و اخرشم کسی جواب نمیده!
کسی میدونه مشکل چیه؟ موقتیه یا ...؟
با تک کانکشن هم همینطوره نمیدونم چیکار کنم
با براوزر یا دانلود منیجر دیگه تست کنید
همچنین میشه با نت لیمیتر اولویت تعیین کرد.البته خیلی موثر نیست
یا میشه سقف سرعت گذشت رو دانلود منیجر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)