تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2180 از 4105 اولاول ... 1180168020802130217021762177217821792180218121822183218421902230228026803180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,791 به 21,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    بطور کلی فوق لیسانس در ارتش و در ارگانهای تهران خدمت راحتی داره؟ ساعت کاری معمولا چند تا چنده؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همون طور که گفتم معافی که تموم میشه داستان و معاف از رزمی هم نیاز به تمدید نداره.

+

شما هر اقدامی برای خدمت بکنید باید تا آخرش برید .

یعنی نمیشه الان معاف از رزم بشید بعد سال دیگه برید خدمت!

ولی اگر در طول خدمت دانشگاه قبول بشید تمدید نیاز نیست
    یعنی من که الان فارغ التحصیلم و مهلت یک ساله ام شروع شده ولی از مهر ارشدم شروع می شه اصلاً نرم برای معافیت اقدام کنم چون نمیخوام هنوز برم خدمت؟این که وقت تلف کردنه
    Last edited by aliano; 30-04-2014 at 16:20.

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

با تلفن گویاشون تماس گرفتم
    شماره ملی و کد سخا رو دادم
    گفت آخرین وضعیت مشمول،صدور دفترچه اعزام به خدمت میباشد.
    یعنی همونی که خودم پر کردم فرستادم دیگه؟
    چقدر تنبلن اینا
    صدور دفترچه اعزام یعنی برگ سبزتون صادر شده ، اگه پلیس+10 نمیتونه برگ سبز شما رو بده همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی کردن پیگیری کنید ببینید مشکل از کجاست!

یعنی من که الان فارغ التحصیلم و مهلت یک ساله ام شروع شده ولی از مهر ارشدم شروع می شه اصلاً نرم برای معافیت اقدام کنم چون نمیخوام هنوز برم خدمت؟این که وقت تلف کردنه
    شما اگه برای معافیت اقدام کنید و با معافیتتون موافقت نشه مشمول میشید و طبق تاریخی که براتون مشخص میشه باید اعزام بشید، (البته بعد از قبولی ارشد میتونید دوباره معافیت تحصیلی بگیرید و درستونو ادامه بدید)
    به نظر من اگه مطمئنید که معافیت پزشکی میگیرید اقدام کنید ولی اگه به خاطر معافیت از رزم میخواید اقدام کنید بهتره دست نگهدارید و هر وقت قرار شد قطعا سرباز بشید اقدام کنید (در ضمن من تاحالا کسی رو ندیدم که قبل از اعزام بتونه معافیت از رزم بگیره! اگر هم اینطور چیزی ممکن باشه من بی اطلاعم...)

4. 3 کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان من فوق لیسانسم . ترجیح میدم خودکشی کنم و قید تمام ارزوهامو بزنم ولی سربازی نرم. جدی میگم . میدونم تو سربازی یک لحظه هم دوام نمیارم . بسیار به نظافت و تمیزی وسواسم . در حد بیماری شدید که چند بار به رواشناس هم رفتم. از دوری و غربت و نگهبانی و .. نمیترسم .
    حال مرگ رو ترجیه میدم به سربازی . خواهشمندم شما بگین چی کار کنم تو رو خدا کمک کنین بگین چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ (فقط نگو برو بمیر)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان من فوق لیسانسم . ترجیح میدم خودکشی کنم و قید تمام ارزوهامو بزنم ولی سربازی نرم. جدی میگم . میدونم تو سربازی یک لحظه هم دوام نمیارم . بسیار به نظافت و تمیزی وسواسم . در حد بیماری شدید که چند بار به رواشناس هم رفتم. از دوری و غربت و نگهبانی و .. نمیترسم .
    حال مرگ رو ترجیه میدم به سربازی . خواهشمندم شما بگین چی کار کنم تو رو خدا کمک کنین بگین چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ (فقط نگو برو بمیر)
    ميري .. ميري.

7. این کاربر از mhei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    داداش من شما مدرکت بالاست و سختی نمیکشی..من دیگه چی بگم

اتفاقا خدمت بهت کمک میکنه بتونه درمان بشی و این وسواس فکری عملی رو بزاری کنار

9. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام

دست خودت که نیست باید بری... الان کدم جوونی دلش میخواد بره خدمت ولی میبینی که همه از رو اجبار دارن میرن.......

11. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شتریست که دم خونه هر جوانی خوابیده ..دیر یا زود ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    خوب نرو کاریت که ندارن

14. این کاربر از saeedzakhar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوب نرو کاریت که ندارن
    اونوقت باید قید استخدام رو بزنم و برم با مدرک فوق لیسانس کارگری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •