با سلام
بطور کلی فوق لیسانس در ارتش و در ارگانهای تهران خدمت راحتی داره؟ ساعت کاری معمولا چند تا چنده؟
با تشکر
با سلام
بطور کلی فوق لیسانس در ارتش و در ارگانهای تهران خدمت راحتی داره؟ ساعت کاری معمولا چند تا چنده؟
با تشکر
یعنی من که الان فارغ التحصیلم و مهلت یک ساله ام شروع شده ولی از مهر ارشدم شروع می شه اصلاً نرم برای معافیت اقدام کنم چون نمیخوام هنوز برم خدمت؟این که وقت تلف کردنه
Last edited by aliano; 30-04-2014 at 16:20.
صدور دفترچه اعزام یعنی برگ سبزتون صادر شده ، اگه پلیس+10 نمیتونه برگ سبز شما رو بده همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی کردن پیگیری کنید ببینید مشکل از کجاست!
شما اگه برای معافیت اقدام کنید و با معافیتتون موافقت نشه مشمول میشید و طبق تاریخی که براتون مشخص میشه باید اعزام بشید، (البته بعد از قبولی ارشد میتونید دوباره معافیت تحصیلی بگیرید و درستونو ادامه بدید)
به نظر من اگه مطمئنید که معافیت پزشکی میگیرید اقدام کنید ولی اگه به خاطر معافیت از رزم میخواید اقدام کنید بهتره دست نگهدارید و هر وقت قرار شد قطعا سرباز بشید اقدام کنید (در ضمن من تاحالا کسی رو ندیدم که قبل از اعزام بتونه معافیت از رزم بگیره! اگر هم اینطور چیزی ممکن باشه من بی اطلاعم...)
سلام
دوستان من فوق لیسانسم . ترجیح میدم خودکشی کنم و قید تمام ارزوهامو بزنم ولی سربازی نرم. جدی میگم . میدونم تو سربازی یک لحظه هم دوام نمیارم . بسیار به نظافت و تمیزی وسواسم . در حد بیماری شدید که چند بار به رواشناس هم رفتم. از دوری و غربت و نگهبانی و .. نمیترسم .
حال مرگ رو ترجیه میدم به سربازی . خواهشمندم شما بگین چی کار کنم تو رو خدا کمک کنین بگین چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟(فقط نگو برو بمیر
)
ميري .. ميري.![]()
داداش من شما مدرکت بالاست و سختی نمیکشی..من دیگه چی بگم
اتفاقا خدمت بهت کمک میکنه بتونه درمان بشی و این وسواس فکری عملی رو بزاری کنار
دست خودت که نیست باید بری... الان کدم جوونی دلش میخواد بره خدمت ولی میبینی که همه از رو اجبار دارن میرن.......
خوب نرو کاریت که ندارن
اونوقت باید قید استخدام رو بزنم و برم با مدرک فوق لیسانس کارگری![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)