تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2180 از 4428 اولاول ... 1180168020802130217021762177217821792180218121822183218421902230228026803180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,791 به 21,800 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان بیشتر از یک ماهه که شبا با v p n مشکل اساسی دارم
    از ساعت 12 به بعد سرعت با v p n بدجوری افت میکنه و از ساعت 2 به بعد هم کلا غیر قابل استفاده میشه و به کل از کار میافته
    تا ساعت 7 خرابه و دقیقا از ساعت 7:01 دقیقه دوباره خوب میشه

چندین v p n مختلف رو هم چک کردم و همشون همینجورن و در ساعات شبانه به کل از کار میافتن

شماها همچین مشکلی ندارید ؟ شبا میتونید با v p n کار کنید ؟؟

بد جوری اعصاب خرد کن شده !! راه حلی سراغ ندارید که درست بشه ؟؟
    اگه مشکلی ندارید ممنون میشم ادرس جایی که ازش v p n میگیرید رو واسم پ.خ کنید

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما اول یه تماس با پشتیبانی شرکت میگیرید میگید من خطم نویز داره..اگه رو interleaved نیست بزارید رو این حالت..همینطور بگید پهنای باندتون رو کم کنن چون نویز خطتون بالاست رو 4MB جواب نمیده و بگید بزارن رو 2m داون و 256 اپ

ولی اگه شما 5ساله همین سرویسو دارید و مشکلی نداشتید...پس بعید میدونم اشکال از شرکت باشه..خیلی عجیبه...و حتی اگر هم تو این 5سال با همین SNR 5 کار میکردید...مطمعنا باید حس میکردید این کندیرو...در هرصورت یه تماس با پشتیبانی ضرری نداره.
    عزیزم فکر کنم شما NON Interleave رو با Interleave قاطی کردی چون خط ها رو حالت عادی رو اینترلیو هست..

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

میگم میشه بگم خطم رو فیبرنوری کنن ؟ و اگر فیبر نوری بشه مشکل حل میشه ؟ و اگر فیبر نوری بشه سرویس پارس انلاینم میمونه روش یا نه ؟
    SNR من روی 8 تا نهیات 10.5 هست و نویز هم 42 حدودا این باعث میشه حدود 200 کیلوبایت رو نتونم بگیرم ! باید بهتون بگم که از سیم کشی خونمون نیست و مربوط میشه به سیم مخابرات که کشیدن
    تو رو خدا راهنمایی کنید دیوانه شدم !

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

میگم میشه بگم خطم رو فیبرنوری کنن ؟ و اگر فیبر نوری بشه مشکل حل میشه ؟ و اگر فیبر نوری بشه سرویس پارس انلاینم میمونه روش یا نه ؟
    SNR من روی 8 تا نهیات 10.5 هست و نویز هم 42 حدودا این باعث میشه حدود 200 کیلوبایت رو نتونم بگیرم ! باید بهتون بگم که از سیم کشی خونمون نیست و مربوط میشه به سیم مخابرات که کشیدن
    تو رو خدا راهنمایی کنید دیوانه شدم !
    متاسفانه جوابتون نه هستش.وقتی بخوان خطوط رو فیبر نوری کنن برای کل شهرتون اینکارو انجام میدن یعنی توی مرکز مخابراتی خطوط فیبر نوری جایگزین سیم مسی میشه.در نتیجه هر وقت مخابرات شهرتون تصمیم بگیره خطوط رو فیبر نوری کنه اینکارو برای تمام شهر انجام میده.

اگه خط شما فیبر نوری نیست باز هم دلیل نمیشه که نویز اینقدر بالا باشه.باید پیگیری کنید و ببینید چی باعث این نویز میشه.چون حتی اگه خطتون فیبر نوری هم باشه باز هم نویز بالا میتونه مشکل ساز بشه.

اگه دانلودتون رو روی 4 مگابیت و آپلودتون رو روی 1024 بستن پیشنهاد میکنم به پارس زنگ بزنید و ازشون بخواهید که آپلودتون رو روی 512 ببندن.اینکار میتونه نویز رو تا حدی کاهش بده.(خودم اینکارو انجام دادم که میگم).
    Last edited by csssaeed; 24-02-2013 at 09:50.

5. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیزم فکر کنم شما NON Interleave رو با Interleave قاطی کردی چون خط ها رو حالت عادی رو اینترلیو هست..
    پارس اره فک کنم..ولی من مخابرات بودم نرمال رو fast بود...به هر حال گفتم که کم نگفته باشم..1درصد شاید اینطوری بوده باشه

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

الان سرعتم عالیه مثلا ! روی 130-140 هست ! نگاه کردم snr روی 13.5 هست
    میشه نتیجه گرفتم دلیل کم بودن سرعتم بعضی وقتا همین SNR هست ؟
    شما کاری انجام دادی؟ یا خودش اینطوری شد؟..اره میشه گفت تاثیر گذاره ولی بیشتر روی قعطی ..ولی شما میتونید زنگ بزنید پشتیبانی بگید پهنای باندتون رو کم کنن..مطمعنا snr بهتر هم میشه.

موفق باشید

8. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما کاری انجام دادی؟ یا خودش اینطوری شد؟..اره میشه گفت تاثیر گذاره ولی بیشتر روی قعطی ..ولی شما میتونید زنگ بزنید پشتیبانی بگید پهنای باندتون رو کم کنن..مطمعنا snr بهتر هم میشه.

موفق باشید
    الان سرعتم عالیه روی 120-130 رفتم SNR رو نگاه کردم روی 6 هست !
    پس زیاد ربطی به SNR هم نداره بعضی وقتا که سرعتم پایینه !
    واقعا نمیدونم برای چیه سرعتم پایین میاد بعضی وقتا !!!؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان نرم افزاری هست که بتونه سر هر 3 -4 دقیقه اینترنت رو قطع کنه ؟ ( کانکشن ) ؟؟؟ اگه هست میشه معرفی کنید
    و تنظیم IDM که بهش بگیم وقتی اینترنت دوباره وصل شد دانلود رو ادامه بده کجاست( کدوم منو و کدوم تب ) مرسی

فکر کنم بار 8 ام هست که این سوالو میپرسم یعنی کسی بلد نیس!!!

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز فرق این دو تا را میشه توضیح بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیز فرق این دو تا را میشه توضیح بدید
    به زبان ساده یکی از کارهایی که نو اینترلیو انجام میشه پایین آوردن پینگ و کشش دانلوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •