تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2180 از 2199 اولاول ... 118016802080213021702176217721782179218021812182218321842190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,791 به 21,800 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وایمکس مبین نت یا ایرانسل در تهران ( انتهای میرداماد ) ؟

دوستان من می دونم اگه وایمکس رو بزاریم کنار ADSL حرفی برای گفتن نداره ولی وقتی چاره ای نیست دیگر کاریش نمیشود کرد،
    لطفا دوستان تهرانی که یه راهنمایی بکنند و بفرمایند در نهایت کدام سرعت بهتر و پایدار تری در کل شبانه روز ارائه میدهد.
    موارد مصرف : وب گردی + تماس تصویری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چرا شکایت نمی کنید از مبین نت اگر راه دیگه ای جز استفاده از مبین نت ندارید؟! شکایت کنید واقعا جواب میده در سایت 195 که آدرسش هم این پایین هست! شرکت ملزم به گسترش زیر ساخت متناسب با جذب مشتری هست و مبین نت این کارو نکرده و یک شبکه که 1000نفر می تونند بهش متصل بشند رو بین 10000نفر به اشتراک گذاشته و اصلاً کیفت براش مهم نیست فقط بفروشه و پول رو بگیره از خلق الله ! شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید اگر می خوایید کیفیتتون بالابره و قطعی های مکرر یا افت سرعت شدید نداشته باشید.
    تأیید میشه. من برای 7 گیگابایت شکایت کردم و پیگیرش شدم، مبین‌نت هم بهم 2 برایر یعنی 14.7 گیگابایت پس داد. یعنی چیزایی که حتی خودمم از قلم انداختم و حسابشون نکردم بهم اضافه شده.
    خدا رو شکر مسئله سرعت دانلود من حل شده و به جز یکی دو شب مشکلی برای دانلود نداشتم. دوستان حتما شکایت کنید و پیگیر شکایتتون باشید.
    Last edited by Mr.Shakeri; 21-07-2014 at 12:33.

3. این کاربر از Mr.Shakeri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشترکین عزیز مبین نت که از سرویسشون اصلاً رضایت ندارند و بیش از حد اذیتتون می کنه می تونید درخواست غرامت داشته باشید از ین شرکت (طبق تفاهم نامه سطح خدمات یا همان SLA) برای اینکار به سایت زیر مراجعه و فرم مربوط را پر کنید.
    اگر قطعی های مکرر دارید اگر دچار افت سرعت هستید یا مشکلاتی ک هاز شبکه مبین نت ناشی میشه و نه از شما حق شماست که غرامت دریافت کیند.
    اما SLA چیست:
    منظور از SLA، توافقنامه سطح سرويس يا Service Level Agreement است كه قرارداد تضمين و تامين ميزاني معين از كيفيت سرويس از سوي شركت سرويس دهنده براي شركت سرويس گيرنده يا كاربر است .

5. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

امشب چند ساعتی قطع شد الانم که وصل شده کیفیت شیگنال و سرعت پایین اومده :(

پيش فرض

مال من از ساعت یازده قطعه و همچنان ادامه داشته تو مودم که نگاه میکنم انگار هیچ سیگنالی نیست که بهش وصل بشه کلا دیگه حالمو بهم زده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مال من از ساعت یازده قطعه و همچنان ادامه داشته تو مودم که نگاه میکنم انگار هیچ سیگنالی نیست که بهش وصل بشه کلا دیگه حالمو بهم زده
    قطعی سراسری بود. کل کشور قطع بود اما الآن مشکل حل شده.

پيش فرض

قطعی سراسری بود. کل کشور قطع بود اما الآن مشکل حل شده.
    کجا حل شده بود تازه الان وصل شد ساعت دو نیم بامداد هر نیم ساعت مودم رو ریبوت میکردم دیدم اصلا ربطی نداره مشکل از فرستندست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کجا حل شده بود تازه الان وصل شد ساعت دو نیم بامداد هر نیم ساعت مودم رو ریبوت میکردم دیدم اصلا ربطی نداره مشکل از فرستندست
    والا موقعی که اون پست رو گذاشتم نتم وصل شده بود و حتی سرعت دانلودم حدود 150 بود که یعنی مشکلی نداشت. اما از ساعت 3 تا الآن قطعی زیاد داشت.

11. این کاربر از Mr.Shakeri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هنوز که هنوزه مشخصه مشکل داره.

13. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Sasuke ..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    من شکایت کردم
    دوبار بهم زنگ زدن ..همش گفتن تست سرعت بگیر
    امروز هم زنگ زدن طرحمو عوض کردن ..طرح یه مگ واسم برداشتن ...سرعتمو هم درست نکردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •