تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2180 از 3745 اولاول ... 1180168020802130217021762177217821792180218121822183218421902230228026803180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,791 به 21,800 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یک سوالی دارم که ذهنم رو مشغول کرده در مورد ضریب 1 به 8 هست. در تبدیل مگابیت به کیلوبایت باید عدد موردنظر تقسیم بر 8 بشه.مثلا 2 مگابیت که همون 2048 کیلوبیت هست تقسیم بر 8 میشه 256 کیلو بایت.یعنی یک سرویس 2 مگابیت باید سرعت دانلودش 256 باشه و براساس ضریب 1 به 8 باز عدد بدست امده تقسیم بر 8 میشه و سرعت 32 کیلوبایت می ده .خب شما حساب کن کسی که توی خارج میره اینترنت 2 مگابیت می گیره خب سرعت دانلود 256 بهش می ده منهای ضریب اشتراک 1 به 8 .اگه درست گفته باشم خب اینا دارن با 2 مگابیت سرعت بالاتر میدن لطف کردن
    Last edited by xxx1360; 22-05-2015 at 17:42.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک چیز هم بگم من زنگ زدم بهشون در مورد طرح درون شبکه ای اسیاتک یکیشون می گفت به دانلود ربطی نداره یکی دیگه گفت محدودیت مرکز مخابراتی برداشته میشه و سرعت دانلود افزایش پیدا میکنه.در هر صورت فعلا برای ما خبری نیست مثل هر روزه. امروز فکر کنم بخاطر جمعه سرعت پایین تر اومده صبح هم توی ساعات رایگان چک کردم سرعت دانلود همون 256 و خورده ای میده.حالا تا فردا ببینیم خبری هست یا نه که اونم فکر کنم خبری نباشه.نکته جالب اینجاست که سرعت دانلود از tinymovie از سرعت دانلود از میهن دانلود یا دانلود ها بیشتره.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو که هر روز خدا همین سرعت رو داری چه افزایش پیدا کنه چه کاهش پیدا کنه.بهت حسودی می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

من یک سوالی دارم که ذهنم رو مشغول کرده در مورد ضریب 1 به 8 هست. در تبدیل مگابیت به کیلوبایت باید عدد موردنظر تقسیم بر 8 بشه.مثلا 2 مگابیت که همون 2048 کیلوبیت هست تقسیم بر 8 میشه 256 کیلو بایت.یعنی یک سرویس 2 مگابیت باید سرعت دانلودش 256 باشه و براساس ضریب 1 به 8 باز عدد بدست امده تقسیم بر 8 میشه و سرعت 32 کیلوبایت می ده .خب شما حساب کن کسی که توی خارج میره اینترنت 2 مگابیت می گیره خب سرعت دانلود 256 بهش می ده منهای ضریب اشتراک 1 به 8 .اگه درست گفته باشم خب اینا دارن با 2 مگابیت سرعت بالاتر میدن لطف کردن
    لطف کردن؟؟!!!!!!!!!!
    مرد حساب این سرعت ها دیگه تو هیچ جای جهان داده نمیشه
    آمار کاربر اینترنت 5 مگابیت به بالا حساب میشه..
    یعنی زیر این سرعت......حساب میشن

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم : اگه خبر رو با دقت خونده باشین گفته شده محدودیت سرعت فقط برای سایتهایی که رو دیتاسنتر های آسیاتک هستن برداشته میشه نه هرسایت داخلی ! مثلا mul.ir از دیتاسنتر شاتل استفاده میکنه و شامل این قضیه نیمشه !
    دوتا از سایتای معروفی که از دیتاسنتر آسیاتک تک استفاده میکنن ، uploadbaz.com و uploadboy.com هستن که میتونین ازشون واسه تست استفاده کنین .
    واسه اینکه بفهمین کدوم سایت از دیتاسنتر آسیاتک استفاده میکنه میتونین لینک دانلود رو در سایت زیر وارد کنین تا نشون بده روی کدوم دیتا سنتره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دو سه روزه که سرعت خیلی افت کرده جوریه که دانلود منیجر رو میزارم رو 32 کانکشن سرعتش میرسه به 70 کیلوبایت
    تک کانکشن سرعتش 4 تا 5 کیلوبایت اگه بشه
    ولی قبلا سرعتش از 800 کمتر نمیشد
    Last edited by amir169; 22-05-2015 at 22:20.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

یه نکته رو خدمت دوستان عرض کنم : اگه خبر رو با دقت خونده باشین گفته شده محدودیت سرعت فقط برای سایتهایی که رو دیتاسنتر های آسیاتک هستن برداشته میشه نه هرسایت داخلی ! مثلا mul.ir از دیتاسنتر شاتل استفاده میکنه و شامل این قضیه نیمشه !
    دوتا از سایتای معروفی که از دیتاسنتر آسیاتک تک استفاده میکنن ، uploadbaz.com و uploadboy.com هستن که میتونین ازشون واسه تست استفاده کنین .
    واسه اینکه بفهمین کدوم سایت از دیتاسنتر آسیاتک استفاده میکنه میتونین لینک دانلود رو در سایت زیر وارد کنین تا نشون بده روی کدوم دیتا سنتره :

این رو هم در نظر بگیرید
    مثلا امکان داره که هاست دانلود یا هاست وب سایت فرق داشته باشه
    مثلا هاست یک سایت در آلمان باشه و هاست دانلودش در ایران باشه

9. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این رو هم در نظر بگیرید
    مثلا امکان داره که هاست دانلود یا هاست وب سایت فرق داشته باشه
    مثلا هاست یک سایت در آلمان باشه و هاست دانلودش در ایران باشه
    واسه همین گفتم "لینک دانلود" رو از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک بکنید .

11. این کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جریان از چه قراره؟منظور شبانه هست یا فقط از تو روز؟
    خبر رو اینجا خوندم ولی درست متوجه نشدم

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

جریان از چه قراره؟منظور شبانه هست یا فقط از تو روز؟
    خبر رو اینجا خوندم ولی درست متوجه نشدم
    فکر کنم 24 ساعته باشه یعنی هم روز هم شب ! من اطلاع دقیقی ندارم اونایی که شبانه رایگان دارن بیان اطلاع رسانی کنن !

یه سوال از دوستانی که سرویس نامحدود دارن : واسه اونها تغیری ایجاد شده یا فقط حجمی ها شامل این تغیرن ؟!

14. این کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •