تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2180 از 2403 اولاول ... 11801680208021302170217621772178217921802181218221832184219022302280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,791 به 21,800 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

البرز هم وضعیتش امروز خرابه شدید. اعصاب برامون نذاشته. حداقل اینترنت قطع باشه میدونم باید سرمو بکوبم به دیوار٬ ولی اینجوری فقط دیوانه میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شرکت تایم وب برای کسایی که مصرف زیادی دارند خیلی به صرفه است
    فعلاً مثل آسیاتک و های وب مناطق محبی شهدا و قندی را پوشش میدهد
    من باهاشون تماس گرفتم و گفتند که اگه استقبال بشه ما میتونیم تجهیزات نصب کنیم ولی برای بعد از تعطیلات عید امسال.
    از اونجایی که مخابرات فقط فضا بهشون بابت نصب تجهیزات میده و پهنای باند هم مستقیماً از شرکت زیرساخت تامین میشه
    قیافه مخابرات و اندیشه دو رفیق جدا نشدنی دیدن داره
    شما هم میتونید بعد از دیدن تعرفه ها تقاضا بدین شاید زودتر از شر این شرکت های بی خودی خلاص شدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by classic99; 08-02-2015 at 01:00.

3. 3 کاربر از classic99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به سلامتی پهنای باند کشور وارد فاز دوم اجرای فیلترینگ هوشمند و اینترانت ملی شد
    دهه فجر مبارک

5. 3 کاربر از classic99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من متوجه کلام شما شدم ، اما کلام بنده این بود که اینها در محدود کردن از من و شما نظر نمیخوان ، حتی در شیر 1 به 2 و ... هم نظر من و شما مهم نیست و حتی نظر خالقی هم مهم نیست.
    خالقی فقط فیدبک بر میگردونه ! یعنی میگه کاربرا به شیر راضی هستن ، ولی 1 به 2 ! این میشه که بعدا نهایتا شیر 1 به 4 یا هر بازی دیگه ای اعمال میشه .
    به شیر راضی نباشیم دوست عزیز ، به کمتر از حقمون راضی نباشیم ، حتی اگر حقمون رو ندن !
    مسلما مخابرات ریزش مشتری خواهد داشت و به این روش خودش ادامه میده ، و کاری هم از دست ما بر نمیاد ، من نهایتا خودم یکسر برم 4 راه گلسار و یک تماس هم با سازمان تنظیم مقررات میگیرم ، بعد از اون از دست ما خارجه !
    کمپین درست کردن و ... هم قبلا نشون داده جواب نمیده .
    ریزش مشتری تنها عاملیه که در مدیریت ایرانی میتونه تاثیر گذار باشه که باید بود و دید آیا این ریزش اونقدر زیاد میشه که مسئولین مخابرات گیلان رو بنشونه سر جاش !؟ یا اینکه اونها ملت طرف حسابشون رو به درستی شناختن و از مقدرا این ریزش نمیترسن .
    آخرین چیزی که در پایان میمونه ، خود فرد هست ! که به کمتر از حقش رضایت نداده باشه .
    خب همین دیگه ، اوما به نظر ما اهمیت نمیدن ، البته اینطوری هم نیست چون اگه اینطوری بود تا حدودوی محدودیت رو برنمیداشتن
    ولی من خود مخابراتم رفتم و حتی برای سازمان تنظیم و مقررات هم شکایت زدم ، اصلا خود تنطیم مقررات شماره خالقی رو بهم داد
    ولی میدونی قضیه چیه ؟ خود تنظیم مقرات قانون گذاشته که سقف دانلود برای 2 مگ 60 کیلوبایت باشه.اونوقت اگه زنگ هم بزنی میگن کار مخابرات قانونی هست / چیزی که به من گفتن
    منم گفتم صحبت ما اینجا و کلا هرجای دیگه فایده نداره ، باید کاری کنیم که تاثیر گزار باشه/ما حتی اینقدر اتحاد نداریم و هماهنگ نیستیم که یه تصمیم بگیریم که همه انجام بدن/
    چه اشکالی داره دوستان همینجا همفکری کنیم و یه راه حل خوب پیدا کنیم و همه یوزر هایی که اینجا فعالیت میکنن ( دوستان مخابراتی ) انجام بدن اینطوری تاثیرش هم بیشتره قطعا.
    راستی برای کتاب هم ممنون گرفتم.

7. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اندیشه ترکیده، سایت ها شدیدا کند باز میشن ، زنگ زدم میگه دچار کمبود پهنای باند شدید هستیم!
    آره مشکل داشت الآن کمی بهتره شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من 20 روز دیگه اکانتم برای سرویس 2 مگ مخابرات تموم میشه اگه قرار به تمدید سالیانه برای داشتن دانلود شبانه رایگان باشه ترجیح می دم تقاضای جمع آوری سرویس بدم و سرویس ا مگ اندیشه بگیرم
    با آسیا تک تهران تماس گرفتم و گفتند که pc گلسار در اولویت قرار داره و کاراش داره انجام میشه و منتظر اختصاص لینک هستیم ولی زمان دقیقی را برای راه اندازی نگفتند
    ولی احتمالاً حداکثر تا اوایل سال آینده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من تا 6 روز دیگه سرویسم تموم میشه میرم های وب

11. این کاربر از hadi_722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در نظر داشته باش که های وب همه جای رشت را پوشش نمیده
    امیدم به آسیاتک هست که سرویساش را برای pc گلسار راه اندازی کنه

13. این کاربر از classic99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب همین دیگه ، اوما به نظر ما اهمیت نمیدن ، البته اینطوری هم نیست چون اگه اینطوری بود تا حدودوی محدودیت رو برنمیداشتن
    ولی من خود مخابراتم رفتم و حتی برای سازمان تنظیم و مقررات هم شکایت زدم ، اصلا خود تنطیم مقررات شماره خالقی رو بهم داد
    ولی میدونی قضیه چیه ؟ خود تنظیم مقرات قانون گذاشته که سقف دانلود برای 2 مگ 60 کیلوبایت باشه.اونوقت اگه زنگ هم بزنی میگن کار مخابرات قانونی هست / چیزی که به من گفتن
    منم گفتم صحبت ما اینجا و کلا هرجای دیگه فایده نداره ، باید کاری کنیم که تاثیر گزار باشه/ما حتی اینقدر اتحاد نداریم و هماهنگ نیستیم که یه تصمیم بگیریم که همه انجام بدن/
    چه اشکالی داره دوستان همینجا همفکری کنیم و یه راه حل خوب پیدا کنیم و همه یوزر هایی که اینجا فعالیت میکنن ( دوستان مخابراتی ) انجام بدن اینطوری تاثیرش هم بیشتره قطعا.
    راستی برای کتاب هم ممنون گرفتم.
    تنظیم مقرارت یکسری تعرفه های خاصی رو ابلاغ میکنه و مطابق اون تعرفه ها شیر 1 به 10 رو آزاد میدونه . مثلا یکی از شرکت هایی که تعرفه شرکتی و تعرفه سازمان تنظیم رو جدا با هم قرار میدن ( یا لااقل چند سال پیش توسایتشون بود ) شاتل هست . برای سرویس هایی که خارج از اون تعرفه هست شرکت موظفه سرویس درست و حسابی بده . قاوپنونی حساب کنیم تمام شرکت ها باید تعرفه شرکتی رو بردارن و مطابق تنظیم مقررات فروش کنن . پس برای سرعت شرکتی معنی نداره محدودیتی قرار داده بشه !
    میگن شب زیاد دانلود می کنین ؟! خب پول دادیم شب دانلود کنیم ، 1 ساله گرفتیم که دانلود کنیم ! یعنی شما (مخابرات) نمیدونی که آفر میذاری ؟ میخوای حق منو قسطی و با منت به من برگردونی ؟
    من رگ و ریشم تو گیلانه و خودم رو گیلانی میدون ، اما تو مازندران به دنیا اومدم ! اما اگر از من ناراحت نمیشی ، هر شرکتی مردم طرف حسابش رو و جربزه اونها رو تخمین میزنه و دست به یک چنین اقدام پر عاقبتی میزنه ، اونم شرکتی مثه مخابرات که نه پشتیبانی درستی داره و نه سرعت و پایداری همیشگی ! پس میدونه ریزش آنچنانی ای نداره .
    میگم که ، من و شما یوزرهای نهایتا چند نفر میشیم ، و تنها کاری که می تونیم بکنیم گفتن حقیقت ماجرای سرویس دهی مخابرات در هر جا و به هر کسی که میشناسیم هست تا از مخابرات گیلان سرویس نگیرن . این رو میگن عکس العمل و عاقبت ! درسته ما حقمون پس داده نمیشه ، اما کار اونها هم بی جواب نمیمونه

* سرویس های این چند شب بهتر نشده دوست گلم ، خیلی ها مکنه واسشون پول برق و اصطحلاک با توجه به سرعت صرف نکنه و از شیر شما اونشب برن کنار که شما بعد فکر میکنی سرعتت بالاتر رفته . یا نهایتا اینها هم مثل شاتل نمودار دانلود میگیرن و دانلودرهارو تو یه شیر قرار میدن ! چند شب خوبه ، بقیه شب ها افتضاحه .

در مورد کتاب هم کار بسیار عالی ای کردی ! درسته مسیر زندگی آدم رو تغییر نمیده اما برای همیشه داخل مغز آدم حکاکی میشه و فرد رو آگاه تر میکنه.بعد از این اگر به کتاباش علاقه پیدا کردی 1984 کتاب دیگرش هست که بخونی میبینی که چقدر واست همه چیش آشنایست

با توجه به شبانه اینها که کنسل هست ، بله های وب یکی از بهترین گزینه هاست ! مخصوصا طرح های ترافیکیش ، البته های وب هم قبلا شبی 4-5 گیگ میداد ، بعد اومد ترافیک هارو بسیار ارزون کرد و شب رو به 1-2 ساعت محدود کرد.
    قبل تخلیه زنگ بزن های وب یا تو سایتشون یه قسمت هست شماره رو بدی میگه تحت پوشش هستی یا نه . مثلا بلوار گیلان رو چون فیبر نوری بود قبلا پوشش نیمدادن .

15. 2 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

تنظیم مقرارت یکسری تعرفه های خاصی رو ابلاغ میکنه و مطابق اون تعرفه ها شیر 1 به 10 رو آزاد میدونه . مثلا یکی از شرکت هایی که تعرفه شرکتی و تعرفه سازمان تنظیم رو جدا با هم قرار میدن ( یا لااقل چند سال پیش توسایتشون بود ) شاتل هست . برای سرویس هایی که خارج از اون تعرفه هست شرکت موظفه سرویس درست و حسابی بده . قاوپنونی حساب کنیم تمام شرکت ها باید تعرفه شرکتی رو بردارن و مطابق تنظیم مقررات فروش کنن . پس برای سرعت شرکتی معنی نداره محدودیتی قرار داده بشه !
    میگن شب زیاد دانلود می کنین ؟! خب پول دادیم شب دانلود کنیم ، 1 ساله گرفتیم که دانلود کنیم ! یعنی شما (مخابرات) نمیدونی که آفر میذاری ؟ میخوای حق منو قسطی و با منت به من برگردونی ؟
    من رگ و ریشم تو گیلانه و خودم رو گیلانی میدون ، اما تو مازندران به دنیا اومدم ! اما اگر از من ناراحت نمیشی ، هر شرکتی مردم طرف حسابش رو و جربزه اونها رو تخمین میزنه و دست به یک چنین اقدام پر عاقبتی میزنه ، اونم شرکتی مثه مخابرات که نه پشتیبانی درستی داره و نه سرعت و پایداری همیشگی ! پس میدونه ریزش آنچنانی ای نداره .
    میگم که ، من و شما یوزرهای نهایتا چند نفر میشیم ، و تنها کاری که می تونیم بکنیم گفتن حقیقت ماجرای سرویس دهی مخابرات در هر جا و به هر کسی که میشناسیم هست تا از مخابرات گیلان سرویس نگیرن . این رو میگن عکس العمل و عاقبت ! درسته ما حقمون پس داده نمیشه ، اما کار اونها هم بی جواب نمیمونه

* سرویس های این چند شب بهتر نشده دوست گلم ، خیلی ها مکنه واسشون پول برق و اصطحلاک با توجه به سرعت صرف نکنه و از شیر شما اونشب برن کنار که شما بعد فکر میکنی سرعتت بالاتر رفته . یا نهایتا اینها هم مثل شاتل نمودار دانلود میگیرن و دانلودرهارو تو یه شیر قرار میدن ! چند شب خوبه ، بقیه شب ها افتضاحه .

در مورد کتاب هم کار بسیار عالی ای کردی ! درسته مسیر زندگی آدم رو تغییر نمیده اما برای همیشه داخل مغز آدم حکاکی میشه و فرد رو آگاه تر میکنه.بعد از این اگر به کتاباش علاقه پیدا کردی 1984 کتاب دیگرش هست که بخونی میبینی که چقدر واست همه چیش آشنایست
    اول در مورد کتاب بگم این یکی تموم بشه اونم میگیرم
    سرعت الان نسبت به یه هفته پیش بهتر شده که شبی 30 کیلو بود ولی در کل که صد در صد بدتر شده جون قبلا هر شب 230 بود
    اون کاری که گفتی تاثیر داره که نزاریم کسی مخابرات بگیره ولی مگه الان چند نفر هستن که میخوان نت بگیرن؟الان یا اکثر نت دارن یا اینکه کارش در حدی نیست که این چیزا ( دانلود شبانه ) براش مهم باشه
    چون کسی که نت باز باشه یا کارش با نت باشه تا حالا نت گرفته.این روش شما تاثیر داره ولی نه در حدی که خسارت ما جبران بشه / این مخابرات باز فردا یه مودم رایگان میذاره کل کشور میان یوزش میشن
    هم خودشون بدبخت میکنن هم ما رو / اینه دیگه وضع کشور ما / همه باید این طرز فکرو داشته باشن تا پیشرفت کنیم ( همونی که به کم راضی نشیم )

17. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •