تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 942 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسي ميدونه چرا سرويس اطلاعات سلولي چرا تو مشهد قطع شده؟من يه بار يه سيمکارت دولتي گذاشتم تو گوشيم از همون موقع قطع شده دوستم اعتباري داره و براي اونم قطع هست تنظيم هاي گوشي رو هم چک کردم همه درست است

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من وصله !

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

کسي ميدونه چرا سرويس اطلاعات سلولي چرا تو مشهد قطع شده؟من يه بار يه سيمکارت دولتي گذاشتم تو گوشيم از همون موقع قطع شده دوستم اعتباري داره و براي اونم قطع هست تنظيم هاي گوشي رو هم چک کردم همه درست است
    با احترام خواهشن مشکلات ایرانسل مشهد و توی تاپیک جداگانه مطرح کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تهران مشکلی نیست نه اس ام اس مشکل داره نه ام ام اس نه چی پی ار اس و نه تماس گرفتن مشکل نداره
    اما دولتی ها واسه تماس گرفتم مثل همیشه مشکل دارن
    صدای خراب
    مشکلات رومینگ
    بر قرار نشدن تماس
    دروغ های شاخدار
    گرفتن پول اجباری از مشتری

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

4 غفاریان: بعید میدانم Gprs اپراتور اول امسال عملیاتی شود

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكه اپراتور اول تلفن همراه انجام شده است، گفت: بعيد مي‌‏دانم كه اين سرويس طي سال جاري به مرحله عملياتي برسد.

دكتر وفا غفاريان، درگفت و گو با ايلنا، با بيان اين كه مناقصه اجرايي شدن سرويس GPRS شبكه ارتباطات سيار در حال پي‌‏گيري است، اظهارداشت: عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع مي‌‏شود.
    وي، اظهار اميدواري كرد؛ اين سرويس طي يك سال آينده در اختيار مشتركين تلفن همراه قرار گيرد و يادآورشد: سرويس GPRS نزديك به يك سال است كه در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي استفاده مي‌‏شود.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، همچنين در خصوص ميزان ارزش سهام شركت‌‏هاي مخابراتي براي ورود به بازار بورس، گفت: 32 شركت مخابراتي با ارزش اسمي بالغ بر 14 هزار ميليارد تومان وارد بازار بورس خواهند شد، اما ارزش سهام اين شركت‌‏ها در بازار بسيار بالاتر خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10 تماس از اپراتورهای دولتی به ایرانسل دقیقه ای ۶۲۵ ریال میشود

رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران گفت: تعرفه‌اي به عنوان نرخ موثر محاسبه شده و به كميسيون تنظيم مقررات اعلام شده است كه در صورت تصويب، نرخ مكالمات تماس از اپراتور اول به ايرانسل بر اساس تعرفه‌ي مورد نظر محاسبه خواهد شد.

وفا غفاريان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ي سرانجام محاسبه‌ي تعرفه‌ي مكالمات مشتركان اپراتور اول تلفن همراه در تماس با مشتركان ايرانسل كه قرار بود نرخ متوسطي در اين زمينه مورد توافق قرار بگيرد و جايگزين تعرفه‌ي بين شهري 760 ريال شود، اظهار كرد: اين تعرفه، 625 ريال معادل نرخ ثانيه‌يي تماس از ايرانسل است، به نظر مي‌آيد با توجه به كار كارشناسي كه در اين زمينه انجام شده به زودي در كميسيون تنظيم مقررات تصويب و ابلاغ شود.

او در پاسخ به اين سوال ‌كه آيا برنامه‌اي براي بازگرداندن اضافه پرداخت مشتركان اپراتور اول كه در طي اين مدت با مشتركان ايرانسل تماس برقرار كرده‌اند و براي آن‌ها نرخ بين شهري محاسبه شده است، داريد، گفت: امكان محاسبه‌ي نرخ مكالمات مشتركان اپراتور اول به ايرانسل را نداريم كه بتوانيم تشخيص دهيم كدام‌ يك از مشتركان تماس‌هاي شهري داشته‌اند و كدام‌ يك ارتباط بين شهري برقرار كرده‌اند تا اضافه پرداخت تماس‌هاي آن‌ها را پس بدهيم، چرا كه اگر مي‌توانستيم تفاوت شهري و بين شهري را تشخيص دهيم ديگر به مشكل برنمي‌خوريم كه بخواهيم تمام مكالمات را بين شهري در نظر بگيريم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3 Cell Info

آقا Cell Info من روشنه ولی اصلا کار نمیکنه

کسای دیگم تو تبریز یه همچین مشکلی دارن؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متاسفانه به محض اینکه سرویس Gprs مخابرات فعال بشه ایرانسل سرویس 3g رو راه اندازی میکنه
    حالا بازهم برید به هوای Gprs سیم کارتهای دولتی خودتون رو الاف کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكه اپراتور اول تلفن همراه انجام شده است، گفت: بعيد مي‌‏دانم كه اين سرويس طي سال جاري به مرحله عملياتي برسد.

دكتر وفا غفاريان، درگفت و گو با ايلنا، با بيان اين كه مناقصه اجرايي شدن سرويس GPRS شبكه ارتباطات سيار در حال پي‌‏گيري است، اظهارداشت: عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع مي‌‏شود.
    وي، اظهار اميدواري كرد؛ اين سرويس طي يك سال آينده در اختيار مشتركين تلفن همراه قرار گيرد و يادآورشد: سرويس GPRS نزديك به يك سال است كه در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي استفاده مي‌‏شود.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، همچنين در خصوص ميزان ارزش سهام شركت‌‏هاي مخابراتي براي ورود به بازار بورس، گفت: 32 شركت مخابراتي با ارزش اسمي بالغ بر 14 هزار ميليارد تومان وارد بازار بورس خواهند شد، اما ارزش سهام اين شركت‌‏ها در بازار بسيار بالاتر خواهد بود.
    حالا همه باهم خاک بر سرت تیییییییییییییی سیییییییییییی ایییییییییییییییی
    اینها هنوز شرو نکردن فقط حرف زدن اینها تا بیان شروع کنند وتا شبکه بروز بشه اوووووووووه
    فکر کنم تو این زمینه CD-Writer بیشتر بتونه راهنمائي کنه

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

منم تعیید میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •