راستش نمی دونم. سرچ کنید شاید چیزی پیدا بشه.
راستش نمی دونم. سرچ کنید شاید چیزی پیدا بشه.
اوه
لپتاپ منم از همیناست
متاسفانه تا چند وقت پیش که من دنبالش بودم راه حلی پیدا نکردم
الان واسه من نور lcd خیلی زیاده و نمیتونم تغییرش بدم
مشکل اینجاست که شرکت انحصار طلب nvidia نمیخواد درایورها و نرم افزارهای مربوط به این تکنولوژی که بهش میگن optimus رو در لینوکس داشته باشیم
البته بعضی از لپتاپها این امکان رو دارن که در بایوس یکی از کارت گرافیک ها رو غیر فعال کنید
اگر اینطوری بود nvidia رو غیر فعال کنید و از کارت گرافیک intel با درایور اپن سورسش لذت ببرید
وگرنه مثل من باید مشکلاتی که هست بسازید
یه چیز دیگه هم هست
یه پروژه ای هست روی github به نام bumblebee فکر کنم
این پروژه برای حل مشکلات این گرافیک ها بود
اون اوایل که من تو نخش بودم زیاد توسعه پیدا نکرده بود و حتی نصب هم نمی شد
بعد توسعش قطع شد و من دیگه دنبال نکردم
جدیدا شنیدم پروژه فورک شده و داره توسعه پیدا می کنه
شما اگر میخوای قضیه رو دنبال کنی به نظرم بهترین کار اینه که برید بگیرید و نصب و تستش کنید و اطلاعات بیشتری در موردش به دست بیارید
موفق باشید
من هر وقت بخوام نور صفحه رو کم کنم از این دستور استفاده می کنم:الان واسه من نور lcd خیلی زیاده و نمیتونم تغییرش بدم
echo 500 > /sys/devices/pci0000:00/0000:00:02.0/drm/card0/card0-LVDS-1/intel_backlight/brightness
شاید برای شما هم کار کنه
یعنی تو لینوکس نمی شه یه کارت گرافیک رو غیرفعال کرد؟اگر اینطوری بود nvidia رو غیر فعال کنید و از کارت گرافیک intel با درایور اپن سورسش لذت ببرید
Last edited by MrGee; 07-03-2012 at 13:58.
سلام یه نفر کمی در باره یونیکس توضیح بده ارزش داره یاد بگیرم یا لینوکس بهتره
[IMG]یعنی تو لینوکس نمی شه یه کارت گرافیک رو غیرفعال کرد؟[/IMG]
شدنش می شه
اما واسه من به مشکل خورد به خاطر این می گم
من ماژول nvidia رو غیر فعال کردم x رو که ریست کردم سیاه شد دیگه کار نکرد
لینوکس در واقع از یونیکس زاده شده و تا حد بالایی با استاندارد POSIX تطابق داره. پس وقتی شما با لینوکس کار میکنید ، انگار دارید با یونیکس کار میکنید. (اصلا لینوکس همون یونیکسه).
من رفتم لینوکس آرچ رو نصب کردم ولی به اینترنت وصل نمیتونم بشم (ای دی اس ال وایرلس) در ضمن، Grub رو واسه بوت نصب کردم ولی نمیدونم مینت رو چطور باید بیارم اونجا. من مینت رو اول از ویندوز نصب کردم و الان توی sda11 که از اون پارتیشن های معمولی ویندوز هست قرار داره. اونجا یه فولدر linuxmint هست که توش اینا هستن:
الان من براساس آموزش سایت archlinux.ir مینت رو به grub اضافه کردم، ولی وقتی توی بوت اونو انتخاب میکنم، ارور میده. چیزایی که واسه اون نوشتم اینا هستن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط سریع کمک کنین که بدجوری گیر کردم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
راستی، ارور رو به خط دوم از آخر میده. ولی فکر کنم آخری هم غلط باشه!
سلام دوستان من بازم مشکل برخوردم من اومدم محیط QT رو روی اوبونتو نصب کردم بعد از نصب دیگه پارنیشنای هاردم توی اونونتو شناخته نمیشه ولی توی ویندوز همه پارتیشن ها رو دارم در ضمن کیبرد هم از کار افتاد الان کیبرد هم ندارم تا برم و qt رو غیر فعال کنم یعنی میخوام برم برای غیر فعال کردن ولی رمز میخواد کیبرد ندارم تا رمز رو بزنم حالا چکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
bebakhshid ba mobilam. farsi nadare.
boro ba commande mount una ro mount kon.
yeki behem bege daghighan chetor mishe ba khatte farman be ye adsl wireless ke password ham dare connect shod? faghat khahesh mikonam javab bedin!
جواب این سوال سخت هست ؟ یا مکان مناسبی برای سوال انتخاب نشده ... اگه مناسب نیست پس کجا پرسیده بشه بهتر است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)