تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 400 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کدوم فریمور روی مودم شما نصبه الان؟
    بله امکان داره یه عکس از قسمت device information بدید .

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما موقع وصل دیتا که علامت + میاد هم یه تست سرعت بزار هم موقع خلوت و هم موقع شلوغ زمان استفاده از دیتا ببینیم 22 مگ رو میگیری ؟ یا نه همون سرعت قبلی رو میگیری ؟ سرعت قبلی رو بگیری این مودم با این قیمت و با اینکه + هم ظاهر میشه هیچ فرقی با b612 از نظر سرعت نداره .
    12.5 مگابایت یا 100 مگابیت سرعت منطقه ماست ، در زمانی که کاملا خلوت باشه بیشتر از این نمیشه و توی همون محدوده سرعت میچرخه .
    زمان های شلوغ هم خیلی از شبکه استفاده میشه ، علاوه بر اون نویز و نوسان سیگنال هم زیاد میشه سرعت در حدود 50 مگابیت هست.

اون علامت خیلی مهم نیست ، دانلود که شروع بشه و یه مقدار سرعت بره بالا اون علامت + میاد ، به محضی هم که قطع بشه میره.
    به سرعت منطقه است به مودم خیلی ربط نداره ، من دقیقا همین سرعت رو با گوشی P10 هم دریافت میکنم.

محتوای مخفی: info 

Last edited by shaahani; 28-12-2018 at 17:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

12.5 مگابایت یا 100 مگابیت سرعت منطقه ماست ، در زمانی که کاملا خلوت باشه بیشتر از این نمیشه و توی همون محدوده سرعت میچرخه .
    زمان های شلوغ هم خیلی از شبکه استفاده میشه ، علاوه بر اون نویز و نوسان سیگنال هم زیاد میشه سرعت در حدود 50 مگابیت هست.

اون علامت خیلی مهم نیست ، دانلود که شروع بشه و یه مقدار سرعت بره بالا اون علامت + میاد ، به محضی هم که قطع بشه میره.
    به سرعت منطقه است به مودم خیلی ربط نداره ، من دقیقا همین سرعت رو با گوشی P10 هم دریافت میکنم.

محتوای مخفی: info 

حرف منم همینه ولی دوستان کم لطفی میکنن و میگن مودم tf-i60 اصلا از ca پشتیبانی نمیکنه و اصلا توجهی به افزایش سرعت ها ندارن و هیچ مقایسه ای با ورژن 192 این مودم که قابلیت ca نداشت انجام نمیدن . منم با مودم tf-i60 در خلوت ترین موقع با ایرانسل 100 مگابیت و با همراه اول 90 مگابیت میگیرم ولی قبل فعال سازی ca رو فریمور این موده این سرعت اصلا قابل دریافت نبود . من حرف شما رو هم تایید میکنم و علامت ربطی نداره مهم سرعت هست . الان برا شما هم مثل ما نوع باند شبکه رو 3 نشون میده یعنی همون 1800 دقیقا رو مودم tf-i60 هم اینطوری نشون میده . الان مودم شما 1350000 ت قیمت داره و پیشرفته ترین در نوع خودش هست و با این توضیحات و این مشخصات اینترنت رو میگره و مودم tf-i60 هم دقیقا با این مشخصات و توضیحات و خصوصیات اینترنت رو میگیره . فقط یک تفاوت وجود داره اونم اینکه برا شما علامت + ظاهر میشه ولی برا ما نمیشه و این مهم نیست مهم سرعت دریافتی و تفاوت اون با 4g خالی هست . ممنون از شما که برا خیلی ها اینجا قضیه رو مشخص کردی ولی من فکر نکنم باز قبول کنن .

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حرف منم همینه ولی دوستان کم لطفی میکنن و میگن مودم tf-i60 اصلا از ca پشتیبانی نمیکنه و اصلا توجهی به افزایش سرعت ها ندارن و هیچ مقایسه ای با ورژن 192 این مودم که قابلیت ca نداشت انجام نمیدن . منم با مودم tf-i60 در خلوت ترین موقع با ایرانسل 100 مگابیت و با همراه اول 90 مگابیت میگیرم ولی قبل فعال سازی ca رو فریمور این موده این سرعت اصلا قابل دریافت نبود . من حرف شما رو هم تایید میکنم و علامت ربطی نداره مهم سرعت هست . الان برا شما هم مثل ما نوع باند شبکه رو 3 نشون میده یعنی همون 1800 دقیقا رو مودم tf-i60 هم اینطوری نشون میده . الان مودم شما 1350000 ت قیمت داره و پیشرفته ترین در نوع خودش هست و با این توضیحات و این مشخصات اینترنت رو میگره و مودم tf-i60 هم دقیقا با این مشخصات و توضیحات و خصوصیات اینترنت رو میگیره . فقط یک تفاوت وجود داره اونم اینکه برا شما علامت + ظاهر میشه ولی برا ما نمیشه و این مهم نیست مهم سرعت دریافتی و تفاوت اون با 4g خالی هست . ممنون از شما که برا خیلی ها اینجا قضیه رو مشخص کردی ولی من فکر نکنم باز قبول کنن .
    با شما کاملا موافقم ، ممکنه بخاطر چیپ، این مودم من گرون تر باشه ، اما سرعت و فناوری ارتباطی اون با دستگاه شما فرقی نمیکنه .
    من این دستگاه رو یک ملیون و چهارصد خریدم ، یکی از امکان هاش مثلا اینه که 64 کلاینت میتونن همزمان بهش متصل بشن !
    از نظر منطقی هم چنین کاری درست نیست ، چه برسه به این که واقعا نیاز یک کاربر خانگی آیا چنین تعداد دستگاهی هست یا خیر .
    خوب طبیعتا چنین امکانی نیاز به کارت شبکه هوایی متعدد در داخل دستگاه داره که بتونه این تعداد کاربر رو در محل به خودش وصل کنه و مشخصه که هزینه تولید دستگاه رو بالا میبره تازه واسه قابلیتی که در عمل استفاده نمیشه .

و در مجموع نظر من اینه که این مودم ها آنچنان آش دهن سوزی از نظر تنظیمات و امکانات نیستند ، جای خالی خیلی از قابلیت های مهم که توی هر مودم ADSL ای وجود داره ، داخل دستگاه کاملا مشخصه .
    من از یک مسئله دیگه واقعا تعجب کردم ، وقتی دستگاهی رو با این قیمت خریداری کردم ، اصلا انتظار داشتن ضعف امنیتی WPS به این بزرگی رو داخلش نداشتم !
    حتی یک دستگاه شبکه 90 هزارتومنی هم وقتی بخش WPS اون رو خاموش میکنی ، بطور کامل خاموش میشه .
    اما این دستگاه های هواوی وقتی WPS رو روشون خاموش میکنی فقط دکمه WPS روی مودم بصورت سخت افزاری از کار می افته !
    این واقعا خنده داره ! .... سیستم WPS در هر صورتی روی دستگاه کار میکنه و هیچ جوره خاموش نمیشه !
    چنین مشکلی دستگاه را به سادگی آب خوردن ، در معرض هک شدن به وسیله هکر ها قرار میده ، من از دیدن چنین ضعفی واقعا شوکه شدم ، اگه ده سال پیش چنین مشکلی رو در دستگاهی میدیدم شاید خیلی تعجب نمیکردم ، اما تو این دوره داشتن چنین ضعفی واقعا بحث برانگیزه .
    مودم های دیگه هواوی رو نمیدونم اما لااقل مودم B525 من که این مشکل بزرگ رو داره ، امیدوارم شرکتشون آپدیت بده و مشکل رو حل کنه .

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اتفاقا من یک تبلت دارم که 4G هست و CA رو پشتیبانی نمیکنه .
    چون بحثش شد من یک تست سرعت دقیقا در همون محلی که گوشی p10 و مودم b525 که 4G+ هستند و CA را پشتیبانی میکنند ، گرفتم .
    دستگاه های 4G+ در حداقل سرعت 50مگابیت سرعت ارائه میدن در این محل .

اما تست سرعت تبلت که 4G بدون CA است حداکثر 30 مگابیت میشه :

محتوای مخفی: 4G test 

8. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اتفاقا من یک تبلت دارم که 4G هست و CA رو پشتیبانی نمیکنه .
    چون بحثش شد من یک تست سرعت دقیقا در همون محلی که گوشی p10 و مودم b525 که 4G+ هستند و CA را پشتیبانی میکنند ، گرفتم .
    دستگاه های 4G+ در حداقل سرعت 50مگابیت سرعت ارائه میدن در این محل .

اما تست سرعت تبلت که 4G بدون CA است حداکثر 30 مگابیت میشه :

محتوای مخفی: 4G test 

بله تمامی حرف های شما رو تایید میکنم و موافقم

اینم الان تست سرعت من : عینه ماله شما رو حالت lte advenced و باند 3 = 1800 هستش . قابلیت ca هم فعاله رو سیم کارت ایرانسل . در حالی که همین الان همین تست رو با گوشی خودم که cat4 هست یا مودم e5577 که اونم cat4 هست بدم بیشتر از 40 یا 50 مگابیت سرعت بالا نمیره :

10. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینم الان با همون سیم کارت و همون فایل از همون سرور و همون منطقه گرفتم بیشتر از 40 نمیره : مودم :e5577

این مودم یکی از بهترین و پرسرعت ترین مودم های همراه هستش و الان قیمتی دور بر 600 تومن داره ولی این نهایت سرعتی هست که دریافت شد

Last edited by saber73; 28-12-2018 at 19:13.

12. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مودم tf-i60 در همین منطقه زندگی ما برای همراه اول سرعتی نزدیک 100 مگابیت رو میده ولی در همین منطقه و با همون سیم کارت ولی با مودم fd-m60 دقیقا برابر با e5577 سرعت میده یعنی 40 مگابیت علت هم اینه مودم fd-m60 نمیتونه به شبکه 4.5 همراه اول در منطقه ما که از نوع mimo4 هست وصل بشه و فقط mimo2 رو میتونه ساپورت کنه مثل شبکه ایرانسل در منطقه زندگی ما که در این شبکه سرعت هر دو مودم tf-i60 و fd-m60 دقیق برابر و تا 100 مگابیت و بعضی اوقات 120 میگابیت میرسه و نشون میده هر دو مودم قابلیت تجمیع رو دارن ولی مودم tf-i60 پیشرفته تر و بهتر از fd-m60 هست . چون میتونه علاوه بر mimo2 به mimo 4 هم وصل بشه . شبکه ای 4.5 که همراه اول در بیشتر شهر ها راه اندازی کرده .

14. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یکی از جذاب ترین قابلیت های این مودم برام گیگابیت بودن لن ها بود که البته اینم بگم که اگه از دو کامپیوتر متصل بهم فایل کپی کنید سرعت 110 مگابایت در ثانیه ای میشه نصف!
    حالا نمیدونم روتر های گیگابیتی همشون اینطورن یا فقط اینه که اینطوره

راستی اگه بهش اینترنت wan نصب کرده باشید و سیم کارت ایرانسل هم روش باشه..اگه اینترنت wan برای چند دقیقه کار نکنه..خودش خودبخود میره روی اینترنت ایرانسل و البته قابلیت تعریف بک اپ و failover اصلا نداره و خود جوشه این حرکتش

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با شما کاملا موافقم ، ممکنه بخاطر چیپ، این مودم من گرون تر باشه ، اما سرعت و فناوری ارتباطی اون با دستگاه شما فرقی نمیکنه .
    من این دستگاه رو یک ملیون و چهارصد خریدم ، یکی از امکان هاش مثلا اینه که 64 کلاینت میتونن همزمان بهش متصل بشن !
    از نظر منطقی هم چنین کاری درست نیست ، چه برسه به این که واقعا نیاز یک کاربر خانگی آیا چنین تعداد دستگاهی هست یا خیر .
    خوب طبیعتا چنین امکانی نیاز به کارت شبکه هوایی متعدد در داخل دستگاه داره که بتونه این تعداد کاربر رو در محل به خودش وصل کنه و مشخصه که هزینه تولید دستگاه رو بالا میبره تازه واسه قابلیتی که در عمل استفاده نمیشه .

و در مجموع نظر من اینه که این مودم ها آنچنان آش دهن سوزی از نظر تنظیمات و امکانات نیستند ، جای خالی خیلی از قابلیت های مهم که توی هر مودم ADSL ای وجود داره ، داخل دستگاه کاملا مشخصه .
    من از یک مسئله دیگه واقعا تعجب کردم ، وقتی دستگاهی رو با این قیمت خریداری کردم ، اصلا انتظار داشتن ضعف امنیتی WPS به این بزرگی رو داخلش نداشتم !
    حتی یک دستگاه شبکه 90 هزارتومنی هم وقتی بخش WPS اون رو خاموش میکنی ، بطور کامل خاموش میشه .
    اما این دستگاه های هواوی وقتی WPS رو روشون خاموش میکنی فقط دکمه WPS روی مودم بصورت سخت افزاری از کار می افته !
    این واقعا خنده داره ! .... سیستم WPS در هر صورتی روی دستگاه کار میکنه و هیچ جوره خاموش نمیشه !
    چنین مشکلی دستگاه را به سادگی آب خوردن ، در معرض هک شدن به وسیله هکر ها قرار میده ، من از دیدن چنین ضعفی واقعا شوکه شدم ، اگه ده سال پیش چنین مشکلی رو در دستگاهی میدیدم شاید خیلی تعجب نمیکردم ، اما تو این دوره داشتن چنین ضعفی واقعا بحث برانگیزه .
    مودم های دیگه هواوی رو نمیدونم اما لااقل مودم B525 من که این مشکل بزرگ رو داره ، امیدوارم شرکتشون آپدیت بده و مشکل رو حل کنه .

فرمور شما ورژنش چنده که نمیشه wps رو خاموش کرد ؟ اصلا دکمه wps ندیدم والا..همون دکمه که بغل خاموش کردن مودمه wps هستش؟
    ورژن من اینه 11.196.01.01.234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •