سلام
كسي يه برنامه عكس برداري براي گوشي K750 داره كه عكسو به سايز دلخواه خودتون بندازه مثلا سايز 768*1024
ممنون ميشم بزاريد چون ميدونم خيلي ها دنبال اين برنامه هستند
سلام
كسي يه برنامه عكس برداري براي گوشي K750 داره كه عكسو به سايز دلخواه خودتون بندازه مثلا سايز 768*1024
ممنون ميشم بزاريد چون ميدونم خيلي ها دنبال اين برنامه هستند
خوب چه کاریه؟ با اندازه خودش میگیره و بهد تو کامپیوتر Resize می کنیش!
میشه بگی مزیت این کار چیه؟
همه میخوان که پیکسلاژ عکسشون را بالا ببرن، چرا می خوای اونو پائین بیاری؟ از 2Mpixel به 1.7?
با سلام .گوشي من سوني اريكسون و700 هستش . اين گوشي Cod Lock نداره .منظورم از Cod Lock اين است كه گوشي روشن هستش ولي تا كد بهش ندي هيچ كار نمي توني باهاش بكني . آيا برنامه اي وجود دارد كه اين كار رابكند .
سلام جينگولي...نوشته شده توسط jingoli
بابا اين كه ميگه لينك پاك شده....كممممممممممممممك.باز اگه ميشه اين رو بزار.
مرسي و لطف ميكني...
يا حق...![]()
سلام.از تمامي كاربران عزيز كه در مورد ساخت سمس در داخل كامپيوتر نرم افزاري دارن به ما معرفي نمايند؟
از تمامي خوانندگان و ياري دهنده هاي عزيز سپاس گزارم.
آكروبات ريدر براي گوشي موبايل با فرمت جاوا مي خواستم لطفا كمك كنيد
نوشته شده توسط Mrz_A
با سلام
مزيتش اينه كه كيفيت واقعي سخت افزاري اكثر دوربين هاي موبايل نصف اون مقداري كه روش نوشته و به صورت نرم افزاري resize مي كنه كه اگه تو كامپيوتر دوباره كوچيكش كني كيفيتش خيلي مياد پيين مي كنه
صفحه دوم انجمن برنامه هاي كاربردي رو نگاه كن يكدونه معرفي كردم
سلام بچه ها اگه ميشه يه برنامه معرفي كنين كه واقعن بشه شماره كسي رو به دست اورد البته گوشی من 6680 هست راسته که با موبیلاک نمیشه..............اصلا همچین برنامه ا یی هست که بشه باهاش شماره کسی رو بدست آورد.اگه جوابم رو بدین ممنون میشم..................................آدرس ایمیل من هم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام بچه ها اگه ميشه يه برنامه معرفي كنين كه واقعن بشه شماره كسي رو به دست اورد البته گوشی من 6680 هست راسته که با موبیلاک نمیشه..............اصلا همچین برنامه ا یی هست که بشه باهاش شماره کسی رو بدست آورد.اگه جوابم رو بدین ممنون میشم..................................آدرس ایمیل من هم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)